Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:09 14.05.26 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема koe maslo e hubavoнови  
АвторGradinka (Нерегистриран)
Публикувано24.09.02 11:47

Hora, spodelete vpe4atleniqta ot razli4nite masla s koito ste karali?
Az sam dovolen ot BP Visco2000, no ne i ot 3000 (maj beshe mente nekakvo, znam li)
sega si slojih naliven MOTUL 4100, da vidim .

Тема Re: koe maslo e hubavoнови [re: Gradinka]  
АвторNaemnik (Нерегистриран)
Публикувано24.09.02 15:46

Az karam s Liqui-Moly MoS2. Ami kato che li ne e losho, na studeno ne mi se obazdat povdigachite, kato zagreee na visoki oboroti raboti tihichko. No chestno kazano az sym skeptik otnosno tova kolko mnogo namaljavalo trieneto MoS2-to.

Тема Re: koe maslo e hubavoнови [re: Naemnik]  
АвторM (Нерегистриран)
Публикувано25.09.02 12:18

i az sam s Liqui Moly MoS2 10W40.. strahotno si e masloto.. menteta neznam da ima vse oshte.. a MoS2-to ti namaliava trieneto pri studen start ili ako ti se slu4i nekva slu4ka s kartera :)
ina4e kogato si imash naliagane to maslo bi triabvalo da si stiga navsiakade i da smazva dobre.

Тема Re: koe maslo e hubavoнови [re: M]  
АвторИвaйлo (Нерегистриран)
Публикувано27.09.02 10:59

Три пъти за шастие. Обаче това 10W40 с MO S2 е много гъсто зимата. Сигурно всички десетки са така ама определено не съм доволен от него. 5-40 пълна синт. е далеч-далеч по-течно зимата и колата работи доста по-меко, като я запалиш. MO S2 съм сложил допълнително, и не намирам някаква разлика.

Тема Re: koe maslo e hubavoнови [re: Ивaйлo]  
АвторM (Нерегистриран)
Публикувано27.09.02 11:20

nezabraviai 4e niakoi karat i s 15W40 i zimata :)
ia kaji kakva kola karash na kolko godinki?
ima niakoi stari4ki mashinki deto sa alergi4ni kam sintetikite.. po4vat da shurtiat kat leiki ot vsi4ki uplatnenia :))

i az smiatam sledvashtia pat da probvam 5W40, kakto i da smenia garnitura na kartera.. ama oshte ne sam reshil tvardo.

Тема Re: koe maslo e hubavoнови [re: M]  
АвторИвaйлo (Нерегистриран)
Публикувано27.09.02 11:36

10 годишен звяр.
Гарнитурите ги смених, тъй като течеше като я взех. Не знам с какво масло е карана до тогава. Вярно е, за стари уплътнения не е лесно, но зимата направо не знам как ги палите с минералните. При мен синт. е единствено в плюс.

Тема и аз така карах с 15W40 [re: Ивaйлo]  
Автор lansky (,но не сняг)
Публикувано27.09.02 12:49

но ми казаха че трябва да сложа полусинтетика......сега съм с 10W40 елф....ако потече ще ви кажа....иначе ми се струва че колата е някакси по мудна...ама може да си внушавам....6.5-годишна е на 95000км - рано и било за минерално.....а иначе бях с тексако и бях много доволен... преди това карах с ФИНА - пълен боклук \пак минерално 15W40\ -
Фината я карах миналата зима и нямах проблеми с паленето.....

Тема Re: и аз така карах с 15W40нови [re: lansky]  
Автор DLCl (може и по-добре)
Публикувано27.09.02 13:48

az biah s valvolin, no ne mi hareswa wida mu-sigurno mente e bilo...
sega obache slozhih Castrol polusintetika, 15W40-na shisheto ima goliam nadpis 4x4...za 5000km dobre izglezhda...preporychwam wi go opredeleno-mnogo e hubawo...pod 7lv/l mi go wzeha..ne sym siguren tochno

"No" simply means begin again at a higher level!

Тема Re: koe maslo e hubavoнови [re: Gradinka]  
АвторDPJ (Нерегистриран)
Публикувано27.09.02 13:53

Az sumshto sum s takuv Motul 10W40 i sum dovolen. Skoro shte go smeniam obache i edin priatel si sloji takuv polusintetichen Castrol 10W40 i kaza che e mnogo dovolen - predi tova beshe nedovolen ot Elf-a, a predi karashe sus pulna sintetika pak na Castrol- taka che ima opit niakakuv i az sum reshil da go probvam

Тема Re: и аз така карах с 15W40нови [re: DLCl]  
Автор Seagirta ()
Публикувано27.09.02 14:03

otkyde go vze 15W40 za takiva pari

Znaesh li kolko e na METRO?

Niakoj znae dali e goliama igrachka smiana na garnitura na dvigatelq?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.