Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:54 15.05.26 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема D&Nнови  
Автор Seagirta ()
Публикувано19.09.02 12:24

Niakoj znae li kyde tocno im se namira serviza?

Тема Re: D&Nнови [re: Seagirta]  
Автор HlTMANМодератор (The Darksoul)
Публикувано19.09.02 12:42

WWell BE COOL

Тема Re: D&Nнови [re: Seagirta]  
Автор1.7miTXE (Нерегистриран)
Публикувано19.09.02 12:44

Тема Re: D&Nнови [re: 1.7miTXE]  
Авторpagerist (Нерегистриран)
Публикувано19.09.02 20:08

Кофти новина - строшена им е машината за тест на амортисьори, и е в Германия на ремонт... При тях тестът е бил безплатен, а в РАДИАЛ (под моста ЧАвдар, посока Сточна гара) не е, но не знам какви кинти е.

Тема Re: D&Nнови [re: pagerist]  
АвторBullDog (Нерегистриран)
Публикувано19.09.02 20:26

Абе на FULDA център е безплатен също, ама да не го счупите и него

Тема Re: D&Nнови [re: BullDog]  
Автор julys (205)
Публикувано19.09.02 21:28

ia razduj, kakvo oshte e free tam, che utre se kaneh da gi posetia, ta da si uplytnia vremeto ako se naloji da izchakam za narochenata bolejka:)

br:)

Тема Re: D&N [re: julys]  
Публикувано19.09.02 22:49

Ми за друго 'за без пари' не се сещам

От тях съм си купувал гуми Фулда (на много добра цена), сменял съм си гумите, баланс, изправяне на джанти, ама това си е с пари .....

Смениха ми и спирачна течност: труд и материали = 20 кинта.

Правят и реглаж на преден мост, ама ме издразниха с идеята: "А, щом си с Ауди, дай 25 кинта ..." та на този стенд не се пуснах .....

Тема Re: D&Nнови [re: BullDog]  
АвторM (Нерегистриран)
Публикувано20.09.02 08:35

abe naeznam..
..az kato si tarsih letni gumi prez Mart mai da beshe.. i ot Fulda mi oferiraha po-visoka cena, otkolkoto ot D&N :)
uj 4e ideiata beshe da gi vzema ot Fulda prez edin priatel s malko otstapka :)

Тема Re: D&Nнови [re: M]  
Публикувано20.09.02 11:41

Е, ама аз ги взех "на добра цена" не щото съм им симпатичен, ами защото бяха "end of life", т.е. този модел не се произвежда вече. Не че са толкоз залежали, че каучука им да се скапе (края на 2000 година са), ама модела е спрян от производство. Бяха 2 и бяха точно като другите 2 летни които имам, 195/65R15 за по 94 лева DIADEM DIRIGO мисля че не е зле. То е ясно, те това не е върха на сладоледа, даже по-точно е "най-зле от най-доброто".

Тема Re: D&Nнови [re: pagerist]  
Автор1.7miTXE (Нерегистриран)
Публикувано20.09.02 11:58

Пробвай в сервиза им в Овча купел. Аз там се тествах (после и задни амортисьори си купих), защото миналата година по същото време долу пак беше строшен.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.