|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
D&N
|
|
| Автор |
Seagirta () |
| Публикувано | 19.09.02 12:24 |
|
|
Niakoj znae li kyde tocno im se namira serviza?
| |
|
|
|
WWell BE COOL
| |
|
Тема
|
Re: D&N
[re: Seagirta]
|
|
| Автор | 1.7miTXE (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.09.02 12:44 |
|
|
| |
|
Тема
|
[re: 1.7miTXE]
|
|
| Автор | pagerist (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.09.02 20:08 |
|
|
Кофти новина - строшена им е машината за тест на амортисьори, и е в Германия на ремонт... При тях тестът е бил безплатен, а в РАДИАЛ (под моста ЧАвдар, посока Сточна гара) не е, но не знам какви кинти е.
| |
|
Тема
|
[re: pagerist]
|
|
| Автор | BullDog (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.09.02 20:26 |
|
|
Абе на FULDA център е безплатен също, ама да не го счупите и него 
| |
|
|
|
ia razduj, kakvo oshte e free tam, che utre se kaneh da gi posetia, ta da si uplytnia vremeto ako se naloji da izchakam za narochenata bolejka:)
br:)
| |
|
Тема
|
[re: julys]
|
|
| Публикувано | 19.09.02 22:49 |
|
|
Ми за друго 'за без пари' не се сещам
От тях съм си купувал гуми Фулда (на много добра цена), сменял съм си гумите, баланс, изправяне на джанти, ама това си е с пари .....
Смениха ми и спирачна течност: труд и материали = 20 кинта.
Правят и реглаж на преден мост, ама ме издразниха с идеята: "А, щом си с Ауди, дай 25 кинта ..." та на този стенд не се пуснах .....
| |
|
Тема
|
[re: BullDog]
|
|
| Автор | M (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.09.02 08:35 |
|
|
abe naeznam..
..az kato si tarsih letni gumi prez Mart mai da beshe.. i ot Fulda mi oferiraha po-visoka cena, otkolkoto ot D&N :)
uj 4e ideiata beshe da gi vzema ot Fulda prez edin priatel s malko otstapka :)
| |
|
Тема
|
[re: M]
|
|
| Публикувано | 20.09.02 11:41 |
|
|
Е, ама аз ги взех "на добра цена" не щото съм им симпатичен, ами защото бяха "end of life", т.е. този модел не се произвежда вече. Не че са толкоз залежали, че каучука им да се скапе (края на 2000 година са), ама модела е спрян от производство. Бяха 2 и бяха точно като другите 2 летни които имам, 195/65R15 за по 94 лева DIADEM DIRIGO мисля че не е зле. То е ясно, те това не е върха на сладоледа, даже по-точно е "най-зле от най-доброто".
| |
|
Тема
|
[re: pagerist]
|
|
| Автор | 1.7miTXE (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.09.02 11:58 |
|
|
Пробвай в сервиза им в Овча купел. Аз там се тествах (после и задни амортисьори си купих), защото миналата година по същото време долу пак беше строшен.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|