|
|
|
Тема
|
Radiatora na parnoto
|
|
| Автор |
Seagirta () |
| Публикувано | 16.09.02 12:29 |
|
|
niakoj znae li kyde se namira i kak da se stigne do nego?
| |
|
Тема
|
Re: Radiatora na parnoto
[re: Seagirta]
|
|
| Автор |
Ascona83 (бедствие !!!) |
| Публикувано | 16.09.02 13:16 |
|
|
Абе аз знам ама как се стига до него няма да ти хареса, да не говорим ако видиш как ще стигна до него че внезапно ще получиш пориви да ми резнеш топките и да скачаш трупешката върху тях!!!
Всъщност препоръчвам да я закараш на сервиз да ти го сменят и ако искаш да гледаш как става да си вземеш много силно успокоителни щото е болезнено да видиш как ти махат цялото арматурно табло, барабар с въздуховоди и кабеляк де що има, абе в общи линии е кошмарно!!!
Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!
| |
|
|
|
vse si misliq ce ne moje tolkova zavriano da sa go izmislili ... Ne znaesh li niakakyv nachin da se remontira bez da se svaliq vsicko tova ....
Sigurno nikoj majstor niama da se navie da go napravi .. ili ste se navie srestu skoman suma ot 50lv nagore ...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Nasti () |
| Публикувано | 17.09.02 00:26 |
|
|
az w chetwyrtyk q wkarwam.. za 60lw. shte mi go smeniat... s garancia za kachestwoto na rabota i maistora obeshta che nqma da mi skyrca tabloto
My Crazy Red Arrow!!!
| |
|
Тема
|
[re: Nasti]
|
|
| Автор |
Seagirta () |
| Публикувано | 17.09.02 00:57 |
|
|
abe moje i da se navia .. am ste vidim ima vreme ;)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.09.02 08:59 |
|
|
Сори ама няма начин да не се сваля щото всичко е отдоло под арматурното табло, фактически радиаторчето ти е в купето, а откъм мотора има вентилатор само, под който има дупка правоъгълна с размери 10 на 15 см или нещо подобно. От там влаа въздуха в купето и клапите му казват от къде да мине, дали през радиатора и да се загрее или някъде отстрани за да не се загрява. Аз съм правил на няколко мерцедеса тия радиатори, включително и на бащами на мерцедеса и после таблото не е скърцало, обаче пак казвам болезнена е гледката, съдя по физиономията на баща ми като изскубах таблото и го оставих до колата!!! Всъщност той отиде да търси пистолет но за щастие не намери и минах само с нервната му криза!!!
А другите съм ги правил в сервиза на мой приятел и там затваряме вратите и заключваме щото имаше случай един клиент скочи на бой като видя на какво му прилича колата без табло.
Сега на опел не съм отварял обаче на мерджовците тая пущина е завряна в една пластмасова кутия, която също доста гадно сеотваря, почти съм сигурен че и на ауди и опел е същата къръщина, обаче се прави не е толкова страшно, само трябва да се запомни кое от къде минава и да се закачат подобаващо сноповете кабели и няма проблем нито скърца нито тропа.
На всички пострадали препоръчвам да оставят колите при майстора и да не седят там за да няма инциденти!!!
| |
|
Тема
|
[re: Ascona83]
|
|
| Автор | Rosen (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.09.02 11:38 |
|
|
Значи колеги, дявола не е толкова черен. Сваля се жабката на колата, през нея се вижда радиатора на парното в който влизат 2 тръби захванати за него с фланци(ако така се казваха) и от към двигателя са захванати по същия начин. Развиват се и от двете страни и тръбите се свалят. След това радиатора на парното се измъква надясно (посока на жабката) и готово! Поне така е на омегата. Успех!!!
| |
|
Тема
|
[re: Rosen]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 20.09.02 11:07 |
|
|
Да обаче жабката на омегата е като гарсионера, а на дугите опели е като детска раничка
| |
|
|
|
|