Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:58 21.07.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Тема temaнови  
Автор VUICHO ()
Публикувано14.07.00 15:51

Na tozi club edna ot tselite mu e da nakara chlenovete si da se otkysnat ot vsekidnevieto s ljubima za tjax tema. No dali njakoi ot tjax shte uspejat da se sreshtnat na sun bez da se poznavat? Sluchvalo li vi se e da imate s njakoi obst sun, v smisyl na sutrinta da potvyrdite edentichnoto izjivjavane? Probvaite za nachalo da synuvate nesto obsto, poznato za vsichki vas, naprimer Bojanskoto ezero - voda se synuva nai-lesno!

Тема temaнови [re: VUICHO]  
Автор kukumi ()
Публикувано14.07.00 20:02

А ти имал ли си такова преживяване - общ сън?

Автор Poaro ()
Публикувано15.07.00 02:29

Iha...zvuchi mnogo dobre No neznam dali shte uspeya da go napravya...imam oshte mnogo put dokato dostigna do tezi neshta.....dali nyama da mi pomognesh?

Автор Една жена ()
Публикувано15.07.00 15:09

Кукуми,а ти?! Има ли общи преживявания - дори и сънища. Имам предвид синхронни, еднакви за всички, обединени в едно. Май няма тотално припокриване.

Тема temaнови [re: Една жена]  
Автор kukumi ()
Публикувано15.07.00 22:56

Ами да си призная май не. Щях да си спомням такова преживяване.

Автор Lia ()
Публикувано16.07.00 11:12

Ami da, vednyj mi se sluchi tova, no da si priznaia syvsem celenasocheno beshe ot moia strana, ne beshe syvsem sluchaino. Naistina triabva predi da zaspish da go poiskash, da go vyznamerish i togava stava.

Тема kukumi [re: Lia]  
Автор VUICHO ()
Публикувано17.07.00 11:57

Za sega znam che tova e vyzmojno da se sluchi samo s blizak chovek, s kogoto dylgo vreme si bil na jave.

Тема kukumiнови [re: VUICHO]  
Автор val ()
Публикувано17.07.00 18:01

Черпя от скромния си опит, по скоро от опит и грешка.

Тема kukumiнови [re: VUICHO]  
Автор kukumi ()
Публикувано17.07.00 18:04

Сигурно е така, но не се ли получават тогава просто еднакви преживявания, заради единомислието и усещането?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.