|
Тема
|
ZA:VUICHO
|
|
Автор |
Lia () |
Публикувано | 11.07.00 01:15 |
|
Ti naistina li "synuvash"? Do sega ne sym namerila niakoi, koito da moje tova i ne pitam samo ot liubopitstvo. Sluchvat mi se neshta, koito ne moga da si obiasnia i bi bilo hubavo da gi obsydia s niakoi,
koito zne za kakvo govoria... syvsem seriozno pitam !
| |
Тема
|
[re: Lia]
|
|
Автор |
vuicho () |
Публикувано | 11.07.00 12:08 |
|
Kakvo da ti kaja, Aila, ne vsichko zavisi ot teb ili men. Nie sme kato bukvite v tozi klub. Pri pravilno grupirane moje da se razbere nesto.
Povecheto xora synyvat, no ne se zamisliat vyrxy tova. Nomera e da se osyznae po vreme ili pone kum kraia, ako ne zapochne s tova.
Na men mi se sluchvalo njakolko pyti, daje sym smesval syn s realnost i to ne iztsialo po moia volja!
| |
Тема
|
[re: Lia]
|
|
Автор |
Lia () |
Публикувано | 11.07.00 12:35 |
|
Blagodaria za otgovora, v nachaloto za men beshe sluchino i ne po moia volia, sega zavisi ot men i e doniakyde celenasocheno i kontrolirano deistvie... ne mi ostava drugo osven da prodyljavam tyrseneto si... ;)
| |
|
abe i as sum se opitvala no ne e stavalo,oba4e mi se e slu4valo
slu4aino da se setq 4e vsushtnost sunuvam i 4e moga da promenqm neshtata lesno zashtoto sa sun
naposleduk vse po 4esto mi se slu4va.....
mnogo e interesno...........kogato zapo4nesh da razbirash podsuznanieto si koeto ne moje da ti govori s dumi,zatova izpolzva kartini dokato spish
interesno e
| |
|
Na tozi club edna ot tselite mu e da nakara chlenovete si da se otkysnat ot vsekidnevieto s ljubima za tjax tema.
No dali njakoi ot tjax shte uspejat da se sreshtnat na sun bez da se poznavat?
Sluchvalo li vi se e da imate s njakoi obst sun, v smisyl na sutrinta da potvyrdite edentichnoto izjivjavane?
Probvaite za nachalo da synuvate nesto obsto, poznato za vsichki vas, naprimer Bojanskoto ezero - voda se synuva nai-lesno!
| |
|
|
|
|