Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:17 21.07.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Магията на любовтанови  
Автор тефал ()
Публикувано09.07.00 13:27

Любовта магия ли е.Например защо целия свят иска да свири на саксофона на Бил Клинтън.Може би Били е магйоснак.

Тема Магията на любовтанови [re: тефал]  
Автор kukumi ()
Публикувано09.07.00 14:33

Абе сигурно е вярно, че е магия. Тя съвсем ни променя, нали?

Тема Магията на любовта [re: тефал]  
Автор ВИ ()
Публикувано09.07.00 23:59

Любовта е магия, но това има нещо общо със "саксофона" на Бил Клинтън, колкото Мулето с хората :-) Любовта е магия, обяснявам си я като взаимно изпращане на положителна енергия на обич, желание и доброжелателност.

Тема Магията на любовтанови [re: ВИ]  
Автор The_Beast ()
Публикувано10.07.00 09:46

Да, ама това за свиренето насаксофона не е любов. Някой скачат да се любят с някои само заради общественото мнение, че така е хубаво или че така трябва да се направи. А и какво толкова умувате. Виждали ли сте известен и богат мъж (особено политик), на който да не му е разкопчан ципа. Власта усилва потентността (май наистина е вярно). То е същото като да си вземеш нещо хубаво, защото имаш власт. Власта дава сила. Или поне обществото я поддържа. Прекалено земно ли е:)))

Тема Магията на любовтанови [re: The_Beast]  
Автор почернен ()
Публикувано10.07.00 10:48

Beasty, може би просто за да бъдеш известен и богат, да имаш власт трябва да си по-потентен от останалите. Според мен власта не усилва потентноста, тя просто отива при нея, бива привлечена. А друг е въпросът, че освен сила, за да добиеш власт и пари ( които са си чисти синоними ) трябва да използваш начини и средства от този свят, да бъдеш силно земен, което си е чист провал ( според мен ). Където ти е богатството, там ще ти остане и душата, а известен факт е, че финикийските знаци ( парите ) са в обръщение само тук, на земята.

Тема Магията на любовтанови [re: kukumi]  
Автор vuicho ()
Публикувано10.07.00 11:41

Ljubovta se dylgi ili e sledstvie na reaktsijata na chuvstvitelni senzoriq, namirasti se v osnovata na nosa. Te sa svyrzani s mozaka i izprastat poslanija za stastie.

Тема Магията на любовтанови [re: тефал]  
Автор 7 ()
Публикувано10.07.00 22:24

Който си мисли,че прекарва другите,всъщност прекарва само и единствено самия себе си..... тези думи ми каза един приятел,който много ценя

Тема 7нови [re: 7]  
Автор ВИ ()
Публикувано10.07.00 22:39

7, надявам се да си права! "... прекарва единствено самия себе си", но ... в кой живот, в този ли? Аз не съм отмъстителна, не отвръщам на злото със зло, затова са ме наранявали безнаказано. Но ... чудя се дали изобщо има възмездие? В този, същия живот?

Тема 7нови [re: ВИ]  
Автор тефал ()
Публикувано11.07.00 10:28

Който търси винаги намира.Човек е това което иска.И Ние знаем мъдрости

Тема 7нови [re: ВИ]  
Автор почернен ()
Публикувано11.07.00 10:32

Ви, извинявай за намесата ми в разговорът ти със 7, но само искам да ти кажа, че въпросът за възмездието занимава много хора и моите наблюдения показват, че живеейки своят живот човек извършва различни неща, но след определен период от време всичко започва да се връща към него като бумеранг. Погледнати правилно проблемите са си чисти предпоставки за напредване ( дори някои учители съветват да се радваме на проблемите си, защото решавайки ги ставаме по-големи и силни ). Често след внимателна преоценка съм осъзнавал, че колкото и неприятен, та дори и гаден да е бил урокът ( проблемът ), с който съм се сблъскал, именно от него съм имал нужда за да осъзная неща, които в по-ранен момент от живота си съм отказал да проумея. С други думи не бива да се бяга от проблемите, по-добре смело да се навлезе в тях, така може би ще си спестим по-късни ядове.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.