Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:11 27.07.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема "noviq mag"нови  
Автор Lady Mandarin ()
Публикувано29.06.00 21:54

tova e kniga.predpolagam 4e nqkoi ot vas sa q 4eli spored men kato za na4alo e dosta dobre tozi klub e starshen,oba4e informaciqta koqto vsi4ki trqbva da imat predi da zapo4nat dori da govorqt za tova e prekaleno golqma ina4e magiqta e tova koeto dviji sveta,ako si mag mojesh da kontrolirash 4ast ot neq i da q naso4vash v posokata v koqto jelaesh,no ne i da q suzdavash,tq si e tam. mnogo mi haresva edin koan na tazi tema: "ako dostatu4no dulgo se vzirash v bezdnata,bezdnata sushto zapo4va da se vzira v teb" i edin suvet:ne izlizaite ot kruga ako ste reshili da pravite 4erni magii i znaete 4e dori da ne izlezete,te pak shte vi hvanat i togava shte sujalqvate 4e ste 4uvali tazi duma-magiq!!!!!!

Тема "noviq mag"нови [re: Lady Mandarin]  
Автор God ()
Публикувано29.06.00 22:11

Всички много смело говорят за това мое творение магията. Деца внимавайте то не е лесна работа това и запомнете няма черна, бяла, сива магия. Всичката магия е една има разлика само в целите за които я използвате, а единствената добра магия е развалянето на магия.

Тема "noviq mag"нови [re: God]  
Автор Rapidfire ()
Публикувано29.06.00 23:06

Една е Силата и нека никому не прави зло и в зли и невнимателни ръце да не попада, и нека всеки да получи своята награда, за всичко сторено и лошо и добро.

Автор Sien ()
Публикувано29.06.00 23:24

Po princip magiata mnogo me privli4a6e, no sega imam drugi razbirania ot predi i za men magiata e ne6to mnogo nepravilno definirano. Razbira6 li predi mnenieto mi be6e kato tvoeto, no sled kato promeniah vuzgledite si, razbrah kolko viarno go e kazal edin dzen - u4itel - "Svetut sam po sebe si e magia". Ta iavno ima dva na4ina - ili sledva6 magiata mu i ne se namesva6, ili mu se protivopostavia6. Problema e 4e kato vnese6 svoia sobstvena magia,s neia ti vnasia6 i 4ast ot uma si, a zad nego vinagi e egoto i to nai-4esto e maskirano kato volia ili iskrenost, no po tozi na4in idvat i interpretaciite i vlianiata, a s tiah gubim 4istotata na suznanieto. "Ako se vzira6 dulgo v bezdnata, tq su6to zapo4va da se vzira v tebe" - a kakvo bi kazal ako zamenim "bezdna" sus "sebe si". Znae6 li otkude idva dumata magia - ot "maia" - tuk e korena i. Maia - obiknoveno na iztok kazvat 4e sveta e iluzia - maia. No kakvo e iluzia - kazvat "narealnost, luja" - no tova e iavlenie za keto ni6to ne moje dad se kaje. 4ovek ne moje da znae, a ako znae - to tova ne moje da se kaje - dumite sa samo dar ot prosvetlenia - putevoditel, izvinenie za da se osmelim pone kosveno da zastanem pred sebe si. E tova e ot men.

Тема "noviq mag"нови [re: Sien]  
Автор ВИ ()
Публикувано30.06.00 00:05

Пиши още! Ти си най-интересен/а!

Автор 7 ()
Публикувано30.06.00 10:27

може да се каже,че майя е една ужасяващо реална илюзия,майя е мираж,но реален мираж,този мираж съществува,но интересното е къде се появява този мираж...........

Тема "noviq mag" [re: Lady Mandarin]  
Автор Gery ()
Публикувано30.06.00 17:41

Radvam se ,che mislish kato men.Povecheto mi prijateli da ne kaja vsichkite nevjarvat v tija raboti.Obache te prosto sashtestvuvat.Pishi mi ako iskash shte mi bade prijatno da si korespondiram s chovek koito ima podobni na moite vazgledi. Gery

Автор Votan ()
Публикувано07.07.00 10:57

Да "Новия Маг" на Тайсън е полезна книжка, но е кавър- и олекотена версия на "Учение и Ритуал на Висшата Магия" на Елифас Леви. По въпроса с произхода на думата "магия", силно се съмнявам, че е от "майя". Всички неща водят началото си от древното учение - Кабала, включително и самата индийска религия, така че не е възможно думата да произлиза от индийската култура. Освен това /според мен/ е пагубно за нашия ум да изучаваме източните коани, поговрки и философии. Ние просто не сме на тяхната "вълна" . И Западните хора си имаме собствена философия, винаги можем да се обърнем към нея.

Тема за Godнови [re: Votan]  
Автор Gabriel ()
Публикувано16.07.00 17:48

God,аз съм твоя главен воин.Твоето творение е много опасно ако попадне в неподходящи ръце.То е използвано както за дпбри,така и за зли цели.Затова не го използвай.

Тема Za knigata нови [re: Gabriel]  
АвторSayman-_anon (Нерегистриран)
Публикувано15.01.01 11:53

Moeto mnenie za knigata e polojitelno kato za na4alo.Tq e dobra osnova no ni6to pove4e.Drigoto ve4e e do samiq 4ovek.I spored usardieto i smelosta mu.Da smelost i jajda za poznanie za6toto tova e oblast s koqto 4ovek ne trqbva da si igrae i da ne znae kakvi sa celite mu.Mnogo se otplesnah.S dve dumi tova ne e za vseki.Znanieto trqbva da se izstrada.Kato zapo4naha s citatite po gore to togava neka i az kaja edin koito smqtam za dobar.Kogato nameri6 bez da si tarsil,to e za6toto dalgo si tarsil beZ da nameri6.
Ami tova e.
S uvajenie.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.