Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 13.11.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Я да пуснем една тема за черни кокошки, ченови  
Автор KиpoАдминистратор ( )
Публикувано08.07.11 11:27

Тимотей е на път да стане Главен Окултист на форума

Имам директен въпрос: Различава ли се ритуалът при колене на черна кокошка от този при обикновена такава?
Понеже има една, дето не слуша(все прескача оградата) и смятам да и светя маслото тая седмица като намина към ранчото.

Който пости строго и се моли не се възбужда като теб, а се радва в Бога.

Тема Re: Я да пуснем една тема за черни кокошки, че [re: Kиpo]  
Автор van_helsing_trepacha (heavenly)
Публикувано09.07.11 01:01

Според мен се бори за "главен инквизитор" ...

...

Директен отговор: "НЕ ... !!!" Късаш и главата кат на кокошка, скубиш я, маааш и вътрешностите, печеш я (или там каквот желаеш) и я изяваш с подобаваща ритуална напитка ... (отпосле магията на срането, сама ще те улови) ...
При желание ... , можеш да подхвърлиш охлузените кокалаци в клуб "магия", там вероятно ще са от полза на някой ...

п.п. - ритуалът може да се извърши и от друг в семейството, важен е резултата ...

Автор Tимoтeй (монах в света)
Публикувано09.07.11 14:24

Когато аз съм чел окултни книги преди 30-40 години вие сте си играли на прашки, ако сте били родени...

Няма ритуал за колене - важното е печената кокошка да е без химикали, за да е полезна и вкусна и да кажеш Слава на Бога. И да не е сряда и петък, защото са постни дни.

Тема Re: Я да пуснем една тема за черни кокошки, че [re: Tимoтeй]  
Автор Aulus Vitellius Celsus (Aedile N.R.)
Публикувано11.07.11 17:26

Голем си!

Тема Бог е Голем! [re: Aulus Vitellius Cels]  
Автор Tимoтeй (монах в света)
Публикувано11.07.11 17:54

Стар съм. Колко големи сме Бог ще каже като ни прати в ада или като ни помилва...

Тема + 10 000!! Както казва оня грък: [re: Aulus Vitellius Cels]  
Автор KиpoАдминистратор ( )
Публикувано20.07.11 09:25

"Еваля, еваля!!!"

Когато ставаме от сън, за да отидем на Църква, демоните ни подбуждат да заспим отново

Тема Re: Я да пуснем една тема за черни кокошки, че [re: Tимoтeй]  
Автор Пътвщия (ще се върна)
Публикувано28.07.11 22:07

В отговор на:

за да е полезна и вкусна

"За да избегнем недоразуменията, бихме искали да уточним, че нашата кулинарна книга "Вкусна и полезна храна" се състои от два раздела - "Вкусна хряана" и "Полезна храна".".

Вкусното не е полезно и полезното не е вкусно, поне в днешно време...!

Автор Пътвщия (ще се върна)
Публикувано28.07.11 22:12

Тъй като, едва ли ще правиш магически ритуал с тая ми ти кокошка, няма никаква разлика при клането...

Като бях малък, баща ми ми даде да заколя едно пиле в банята. Захлюпи го с един леген, остави само главата му да се подава, сложи ме да седна в/у легена и ми даде много наточен нож...сам не разбрах как падна главата на пилето. После трябваше да поседя малко в/у легена за да не се разбяга пилето и да не оклепа банята с кръв.
Як ритуал беше.

Тема Re: Я да пуснем една тема за черни кокошки, че [re: Пътвщия]  
Автор van_helsing_trepacha (heavenly)
Публикувано30.07.11 17:33

Ти си бил роден практик и гений в магическите ритуали ... , това не е за тоя клуб брато, а за магия ... , ходи им покажи как се трепи нещо живо, а не трупове ...

Автор movie star ()
Публикувано05.08.11 12:56

Аз съм Волки и обичам да смуча сиренясали пармаци. Благодаря за вниманието.

Редактирано от Kиpo на 08.08.11 08:41.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.