|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Я да пуснем една тема за черни кокошки, че
|
|
| Автор |
Kиpo ( ) |
| Публикувано | 08.07.11 11:27 |
|
|
Тимотей е на път да стане Главен Окултист на форума
Имам директен въпрос: Различава ли се ритуалът при колене на черна кокошка от този при обикновена такава?
Понеже има една, дето не слуша(все прескача оградата) и смятам да и светя маслото тая седмица като намина към ранчото.
Който пости строго и се моли не се възбужда като теб, а се радва в Бога.
| |
|
|
|
Според мен се бори за "главен инквизитор" ...
...
Директен отговор: "НЕ ... !!!" Късаш и главата кат на кокошка, скубиш я, маааш и вътрешностите, печеш я (или там каквот желаеш) и я изяваш с подобаваща ритуална напитка ... (отпосле магията на срането, сама ще те улови) ...
При желание ... , можеш да подхвърлиш охлузените кокалаци в клуб "магия", там вероятно ще са от полза на някой ...
п.п. - ритуалът може да се извърши и от друг в семейството, важен е резултата ...
| |
|
Тема
|
Re: Я да пуснем една тема за черни кокошки, че
[re: Kиpo]
|
|
| Автор |
Tимoтeй (монах в света) |
| Публикувано | 09.07.11 14:24 |
|
|
Когато аз съм чел окултни книги преди 30-40 години вие сте си играли на прашки, ако сте били родени...
Няма ритуал за колене - важното е печената кокошка да е без химикали, за да е полезна и вкусна и да кажеш Слава на Бога. И да не е сряда и петък, защото са постни дни.
| |
|
|
|
Голем си!
| |
|
|
|
Стар съм. Колко големи сме Бог ще каже като ни прати в ада или като ни помилва...
| |
|
|
|
"Еваля, еваля!!!"
Когато ставаме от сън, за да отидем на Църква, демоните ни подбуждат да заспим отново
| |
|
Тема
|
[re: Tимoтeй]
|
|
| Автор |
Пътвщия (ще се върна) |
| Публикувано | 28.07.11 22:07 |
|
|
В отговор на:
за да е полезна и вкусна
"За да избегнем недоразуменията, бихме искали да уточним, че нашата кулинарна книга "Вкусна и полезна храна" се състои от два раздела - "Вкусна хряана" и "Полезна храна".".
Вкусното не е полезно и полезното не е вкусно, поне в днешно време...!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Пътвщия (ще се върна) |
| Публикувано | 28.07.11 22:12 |
|
|
Тъй като, едва ли ще правиш магически ритуал с тая ми ти кокошка, няма никаква разлика при клането...
Като бях малък, баща ми ми даде да заколя едно пиле в банята. Захлюпи го с един леген, остави само главата му да се подава, сложи ме да седна в/у легена и ми даде много наточен нож...сам не разбрах как падна главата на пилето. После трябваше да поседя малко в/у легена за да не се разбяга пилето и да не оклепа банята с кръв.
Як ритуал беше.
| |
|
|
|
Ти си бил роден практик и гений в магическите ритуали ... , това не е за тоя клуб брато, а за магия ... , ходи им покажи как се трепи нещо живо, а не трупове ...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
movie star () |
| Публикувано | 05.08.11 12:56 |
|
|
Аз съм Волки и обичам да смуча сиренясали пармаци. Благодаря за вниманието.Редактирано от Kиpo на 08.08.11 08:41.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|