|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Има ли живот след смъртта?
|
|
Автор |
M.M. (кхмер) |
Публикувано | 17.11.09 19:05 |
|
| |
Тема
|
Re: Има ли живот след смъртта?
[re: M.M.]
|
|
Автор |
ratna () |
Публикувано | 17.11.09 19:32 |
|
като умреш непременно да ни се обадиш и да ни кажеш дали има или няма
| |
|
Някой получил ли е от умрял писмо?
Според мене, няма. То и да има, какво ти пука?! Ако има реинкарнация, пак какво ти пука, като не помниш нищо от предишни животи.
По същият начин, ако има живот след смъртта, с какво да ме утеши този факт в настоящия ми живот, освен че ми тежи воденичен камък на шията, че трябва да живея праведно и богоугодно, за да не настане хорър (от рода на SAW), след като се гътна.
Сега се сещам за нещо тъпо и интересно. По тв съм гледала разни документални филми за духове. Дават там снимки, на които се вижда дух, който не е бил видян от фотографа, докато е снимал.
С моя апарат какви снимки с духове стават! Щракнеш нещо не като хората и нормална снимка не се получава, но дух, стига да поискаш да видиш, се вижда.
Гледай ся, к'ви въпроси ма вълнуват.
| |
|
А не мислиш ли,че сме нещо като какавиди,които се готвят за пеперуди?
| |
Тема
|
[re: M.M.]
|
|
Автор |
_europa_ (<*)))))><) |
Публикувано | 17.11.09 23:30 |
|
То смърт няма само се преминава от едно състояние в друго. А това, че не се помни е силно казано, а е и временно. Помни се подсъзнателно за да не ти пречи сега да се съсредоточиш в по-важни дейности.
*Мир и Светлина вам*
| |
|
Има живот след този живот и той е вечен. Прочети Новия Завет - и там за вечната радост и вечната мъка и си избери което пожелаеш...
| |
Тема
|
[re: _europa_]
|
|
Автор |
Arsonn (tyrsesht) |
Публикувано | 18.11.09 10:34 |
|
Respect _europa_ ! Само с едно леко допълнение, помни се, но на ниво до което за сега нямаш достъп. Целта е да си спомниш, то е в теб ! Какво предизвикателство, а. Най после да сме на едно мнение с теб _europa_
Leben und leben lassen !
| |
Тема
|
[re: _europa_]
|
|
Автор |
M.M. (кхмер) |
Публикувано | 18.11.09 12:23 |
|
Едно време в науката се спорило дали има етер.Оказало се,че няма след като били проведени опити.Резултатите спокойно се описвали и без него.Следователно той бил една невярна хипотеза
| |
Тема
|
Re: То и да има, голям праз!
[re: Tимoтeй]
|
|
Автор |
M.M. (кхмер) |
Публикувано | 18.11.09 12:25 |
|
Новия завет е едно фантасмагорично книжле за глупаци с цел да се страхуват от бога и да слушкат цезаря."Бой се от бога,почитай царя".
| |
Тема
|
[re: Arsonn]
|
|
Автор |
_europa_ (<*)))))><) |
Публикувано | 18.11.09 14:24 |
|
То винаги сме били на едно мнение, само дето по различен начин се изразяваме.
*Мир и Светлина вам*
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|