|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
За махалото
|
|
| Автор |
boltik (нашенец) |
| Публикувано | 14.06.09 13:03 |
|
|
Здравейте.Къде мога да прочета повечко?Това което съм намерил става ли за махало?
Препратиха ме при Вас за повечко инфирмация
КЪДЕТО И ДА СИ СВИРКАЙ СИ
| |
|
|
|
И с трите става, но халката ми се струва най-малко подходяща. Изобщо избери този материал и тази форма, които са ти най-по сърце. Има книги по въпросите за махалото, сигурно има и виртуални такива. После остава практиката, която отнема доста време.
http://www.radiestezia.com/
*Мир и Светлина вам*
Редактирано от _europa_ на 14.06.09 16:40.
| |
|
|
|
Мах-ало значи с-мах-нат
като тебе
| |
|
|
|
Ти си махнат... затуй ми е весело
*Мир и Светлина вам*
| |
|
Тема
|
Re: За махалото
[re: boltik]
|
|
| Автор |
daoford (sastradatelen) |
| Публикувано | 14.06.09 19:39 |
|
|
Напиши в гуглето радиестезично махало... и виж...Има какво да научиш там,в сайта им...
Човек отнася със себе си на Онзи Свят само Oнова, което е раздал на Този!!!
| |
|
|
|
е много добро, според мен, има и друга литература. От нещата на снимката - всички са подходящи, включително и халката. Въпросът е, доколко ще можеш да работиш с тях.
Don't tell me what I can't doРедактирано от amazonian на 15.06.09 10:55.
| |
|
|
|
Прочетох внимателно в гугълът за командите и после движенията,които описва махалото.При първия опит за,,да,,започна да се върти на дясно,като постоянно овеличаваше кръговете,Интересно,че отговара идва около 10-15 секунди след зададения въпрос.За,,не,,се движи хаутично или на ляво.Има голяма вероятност и да се заблуждавам.
| |
|
|
|
Не се заблуждаваш, така трябва да е. Само едно нещо още да добавя, при задаването на въпроса трябва да изчистиш мисълта си, тоест да не си отговаряш ти подсъзнателно на зададеният въпрос.
*Мир и Светлина вам*
| |
|
|
|
пак да запитам:има ли значение дължината на въженцето на махалото.и колко трябва да му е дължината?
| |
|
|
|
Това сам/а трябва да го определиш по усет. Дължината е тази, на която реагира най-добре, най-ясно. Това е така поради материала както на махалото така и на *въженцето*, а и на теб самият/самата. Те също оказват влияние при получаването на вибрациите.
*Мир и Светлина вам*
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|