Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:42 10.02.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Тълкуваниенови  
Автор _europa_ (<*)))))><)
Публикувано19.05.09 21:59

Как ще тълкувате следното
* Мирът е Любов и Любовта е Мъдрост*. Но СЕРИОЗНО, моля.

*Мир и Светлина вам*

Тема Re: Тълкуваниенови [re: _europa_]  
Автор danianima (усмивка)
Публикувано19.05.09 23:00

Всичко е вибрация. Всичко е Тук и Сега. Всичко е любов, а любовта е енергия. А , има ли смисъл да търсим и даваме определение на нещо, което Е? Защото всичко Е.

Автор L.L. (химера)
Публикувано19.05.09 23:06

Това, ми се струва, е за изживяване, нежели за тълкуване.

Ама умът понеже тва си може, това си знае, та се натам дърпа.

Тема Re: Тълкуваниенови [re: L.L.]  
Публикувано20.05.09 13:39

Това е едно послание от отвъдното. Получено е по време на временна смърт на една жена. Казва се, че то ще помогне на много хора. Аз лично донякъде си го обяснявам, но все още ми се изплъзва цялото му значение. Може би някой от вас наистина ще знае за какво става дума.

*Мир и Светлина вам*

Автор astra7 (*****)
Публикувано20.05.09 13:55

първо искам да те попитам какво за теб е ''любов'' и тогава бих могъл да ти отговоря сериозно както го искаш

Автор ratna (недостъпна)
Публикувано20.05.09 14:24

Този , които обича , които е наистина отдаден на любовта няма никакви притеснения ,страхове , безпокойства и т.н.Това е безкористна Любов-силна обич без да очакваш нещо в замяна.Чувството е толкова силно , че нищо не може да го измести.
Затова е казано , че където има Любов има и Мир.

Щом имаш мир , тогава можеш да постигнеш и по-широко разбиране и то те приближава до Мъдростта.

Няма начин да няма начин

Тема Re: Тълкуваниенови [re: ratna]  
Автор amazonian (ентусиазирана)
Публикувано20.05.09 18:05

Мирът е любов и любовта е мъдрост

Едно възможно тълкуване: мирът е липса на страх и това дава възможност както за любов, така и за мъдрост. Страхът лишава любовта от мъдрост и я свежда до трескаво търсене на някаква сигурност.

Публикувано20.05.09 23:07

Аз си го обяснявам така - Когато в душата ти е спокойно,мирно не можеш да изпитваш омраза (противоположното на любовта). Затова Мирът е Любов. А колкото повече знаеш, по-мъдър си, толкова повече обичаш тоест мъдростта е любов. Да но се казва, че Любовта е Мъдрост, а не обратното. И именно затова се и лутам. Може пък да не е точно този смисъла, знам ли... Може просто да имат друго значение тези понятия.

*Мир и Светлина вам*

Автор Arsonn (tyrsesht)
Публикувано21.05.09 09:41

Когато си в мир със себе си и света - резултата е любов, задържиш ли любовта, вибрацията ти се променя и получаваш достъп до ..... Кастанеда го нарича безмълвно знание, други казват акаша или акашови записи аз съм малък да кажа какво точно е, но е факт че знаеш разни неща без да имаш идея от къде ги знаеш.

Leben und leben lassen !

Тема Re: Тълкуваниенови [re: Arsonn]  
Автор amazonian (ентусиазирана)
Публикувано21.05.09 10:16

Любовта е мъдрост в смисъл, че тя е познание на по-високо ниво. Може би има ограничения за обикновеното познание и от един момент нататък ти е нужна любов, за да опознаеш света и живота - т.е. мъдростта може би може да се разглежда като съчетание от познание и любов

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.