Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:41 08.07.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема негативните енергии  
Автор nameOO1 ()
Публикувано01.03.09 19:05

какво знаете за тях, как да се предпазваме, кажете защити, говоря за магии, уроки, клетви и др.

Тема Re: негативните енергии [re: nameOO1]  
Автор 1kokичe (непознат )
Публикувано01.03.09 20:33

Стой в аурата на позитивните енергии и се дръж на дистанция от негативните....

Това не е лесно и изисква ежедневна практика!

Автор astra7 (special agent)
Публикувано02.03.09 09:26

негативни енергии няма.... енергията не се дели на положителна и отрицателна

Автор Zara_83 (живея за ИСУС)
Публикувано02.03.09 09:44

повярвай в Исус Христос и ще имаш защита от всяка дяволска сила и енергия, всеки, който не е християнин няма защита и стои под проклятието на дявола

Попитах ИСУС: Колко ме обичаш?Толкова!Каза Той......И УМРЯ ЗА МЕН!!!!!

Тема Re: негативните енергии [re: astra7]  
Автор _^)= (прехвръкващ)
Публикувано02.03.09 20:56

В света на Голямата Илюзия - Майя в който живеем се борят за надмощие две основни Сили:
Светлина - Мрак
Градивна - Разрушителна
Познание - Невежество
Негативна/Отричаща - Позитивна/Утвърждаваща
и безбройните им форми и прояви.....

Гонете Мрака навсякъде!

Редактирано от _^)= на 02.03.09 20:57.

Тема Re: негативните енергии [re: _^)=]  
Автор astra7 (special agent)
Публикувано02.03.09 21:00

аз имам нещо друго на предвид, иначе за всичко е точно така

Автор nonetheless (ветеран)
Публикувано02.03.09 23:29

Я, интересна нова зарибявка в която отново няма да се появиш за дискусия - айде да видим какъв сеир искаш да гледаш в следващата ти тема.

Автор Bълk (ОЧЗ, практик)
Публикувано03.03.09 00:16

интересно ми е да видя този луд който ще сложи добре действаща защита в публичното пространство.

-
nothing is true and therefore everything is permitted.

Тема Re: негативните енергиинови [re: nameOO1]  
Автор Anuel (Lord of Darknes)
Публикувано05.02.10 03:14

Защитите биват два вида:
(1) вътрешни
(2) външни
Към вътрешните спадат и позитивирането на личността ти, а към външните: амулети, талисмани, различни муски (които обаче се неутрализират сравнително лесно) и много други.
Една външна защита трябва да е динамична преди всичко. Преди време една циганка я оставих да ми направи муска за защита, написа на едно листче нощо на арабски и ми го даде де си го нося. Към него вероятно върза някакъв сравнително силен елементал, щото попиля по един много груб начин целия негативизъм който друг човек излъчва към теб - ми то не беше заекване у недробожелател, не бяха главоболия и т.н.

На третия ден се принудих да неутрализирам за постоянно муската и да освободя съществото вързано чрез заклинанието за нея щото не ми е в характера така да се отнасям към хората.
Много голям купон беше.
Моята сервиторна защита действа по финно и малко по бавно: докато бяхме гаджета с втората ми съпруга, която е една от най-красивите бургазлийки се появи някакъв баро от чужбина и почна да я омайва... на 14-ят ден след като ми стана известно това на барото му бе предявен иск за близо 150 000 евро, които той трябва да плати и естествено личните му неприятности избиха нагона от главата му !
Този иск от контрагента му можеше и да не му бъде предявен, можеше и да има други развои в тази му реалност, но бе катализиран вариант, който е най-неприятен за него и печеливш за мен.

И не е моя Силата и Славата, но Парите са си мои.

Тема Re: негативните енергиинови [re: nameOO1]  
Автор _europa_ (<*)))))><)
Публикувано06.02.10 12:23

Има техники за защита и по-точно за затваряне на Аурата, но още не съм стигнала до там, когато ги науча ще ви ги кажа. А иначе има негативни енергии и в това се състои баланса на света, който ни обкръжава.

*Мир и Светлина вам*

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.