|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
живота след смъртта
|
|
Автор |
nameOO1 () |
Публикувано | 27.02.09 18:37 |
|
интересува ме тази тема - кога излиза дущата от тялото - къде отива, в ада или рая тоест всеки сам ли избира или има предопределеност, също така продължават ли чувствата и след смъртта на хората - примерно омраза, обич и т.н. каква йерархия има в отвъдния свят - в смисъл низши духове, висши и др.
| |
Тема
|
Re: живота след смъртта
[re: nameOO1]
|
|
Автор |
astra7 (special agent) |
Публикувано | 27.02.09 23:19 |
|
в моя сайт съм писал за тези неща
| |
|
След настъпването на физичната смърт се променя духовната ни същност, и така се поема един дълъг път към съвършенството ни с което сме дарени от Бог.
аз всъщност смятам да живея вечно, безкраен и непроменим...
| |
|
Човече "правият път" по който ще поемеш е твоя воля и би следвало след като ти се навяват такива въпроси да поемеш по път в който да намериш отговорите, а те са скрити в самият теб! Духът е над чувства и над мисли и духът е един - за каква йерархия можем да говорим. А това кога душата излиза от тялото, по правилно е да те питам кога тялото излиза от духа?
| |
|
да, разбира се
| |
|
"След настъпването на физичната смърт се променя духовната ни същност, и така се поема един дълъг път към съвършенството ни с което сме дарени от Бог. "
Голяма заблуда!
В най-древни писания е казано, че след смъртта на човека душата отива на едно място, където остава в покой до следното прераждане - взимане на ново тяло. И че цялата еволюция е възможна САМО ДОКАТО ДУШАТА Е В ЧОВЕШКО ТЯЛО!!! Така че недей лежа на това ухо, че като умреш почвал "някакъв дълъг път към съвършенството" Този Път е тук на тази земя и сега докато си в това тяло.
Трансформацията трябва да се извърши сега!
| |
|
- кажи го на астра7, той го е писал, аз само го цитирах ..
.. обаче без последното ти изречение просто замени една глупост със друга Редактирано от nonetheless на 28.02.09 02:58.
| |
|
| |
Тема
|
Re: живота след смъртта
[re: 1kokичe]
|
|
Автор |
astra7 (special agent) |
Публикувано | 28.02.09 07:48 |
|
глупости, пълни глупости
| |
|
Много добре казано!
Никога не казвай никога!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|