Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:58 13.11.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Не съм сигурна,че темата ми е за тук,но все пак ще  
Автор kotka3 (любопитна)
Публикувано05.01.09 10:51

Възможно ли е да има някаква невидима и специална връзка между баща и дъщеря,които не живеят заедно,виждат се много рядко и прочие....
Може да ме сметнете за луда,но задавам въпросът си,защото неименно се случва нещо странно,когато прекратя връзка с биологичния баща на дъщеря ми или сме скарани -тя или се разболява почти веднага /разбирайте температура и прочие.../ ,или се пребива жестоко,или нещо от сорта!Става адски неспокойна и кисела ,а е едва на 1,6г. и едва ли разбира какво се случва всъщност! За част от нещата съм склонна да повярвам,че моето състояние в тези моменти и влияе,но въпреки това остава необяснимо за мене всичко случващо се точно в тези моменти!!!

Тема Re: Не съм сигурна,че темата ми е за тук,но все пак щенови [re: kotka3]  
Автор Bълk (ОЧЗ, практик)
Публикувано05.01.09 11:07

кръвна връзка. тя е малка и нищо чудно в това което казваш. за втори път се сблъсквам с подобен случай ... гадничко е за детето.

Тема Re: Не съм сигурна,че темата ми е за тук,но все пак щенови [re: Bълk]  
Автор kotka3 (любопитна)
Публикувано05.01.09 11:27

Даже е супер гадно и ме изкарва извън равновесие на моменти,защото съм абсолютно,тотално безсилна да направя каквото и да е!!!

Автор Bълk (ОЧЗ, практик)
Публикувано05.01.09 11:44

не си безсилна, много неща могат да се направят, но всичко трябва да се прави внимателно и стъпка по стъпка ... като за начало трябва да придобиеш емоционална стабилност и да престанеш да размяташ негатива наоколо себе си при прекъсване на твоята връзка. като го постигнеш - ще говорим за премахване на чуждо роднинско влияние върху нея и върху теб.

Тема Re: Не съм сигурна,че темата ми е за тук,но все пак щенови [re: Bълk]  
Автор kotka3 (любопитна)
Публикувано05.01.09 11:52

Да,наясно съм,че самата аз трябва първо да се справя и мисля,че съм тръгнала по правилният път-няма да е лесно,признавам си

,но щом от това зависи емоционалното доббруване на детето ми,то е ясно,че ще дам всичко от себе си!

Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано05.01.09 11:52

"...когато прекратя връзка с биологичния баща на дъщеря ми или сме скарани..."

Явно много често се карате с биологичния баща, както и неведнъж сте "прекратявали връзка". В такъв случай или поне един от родителите, или и двамата, сте емоционално нестабилни.

Замисли се върху връзката ви, липсата на разбиране и дали не е възможно по някакъв начин да се намери компромис в името на детето. Дали е задължително да се карате и прекратявате връзката или има друг начин да се решат нещата. Защото едно дете при израстването си има нужда от добър баща до себе си в не по-малка степен, отколкото се нуждае и от добра майка.

Тези инциденти може и да са случайни, но може и да са знаци от Съдбата директно на физическо ниво за нуждата на това малко дете от баща.

Тема Re: Не съм сигурна,че темата ми е за тук,но все пак щенови [re: бeзпътeн]  
Автор kotka3 (любопитна)
Публикувано05.01.09 11:59

Да,до скоро се карахме и събирахме често,но това вече е минало!
Колкото до компромисен вариант-такъв не съществува! Той не иска да бъде с нас,а аз няма да позволя половинчати връзки,объркващи тотално детето ми!Освен това на този точно етап тя все още има баща-съпругът ми! Друг е въпросът доколко и това е добре за нея-тепърва предстои да реша!Но връзка с биологичния от типа-вясване веднъж в месеца с претенции да е татко просто няма как да позволя-смятам за детето е по-добре без него! Дано съм права....

По-скоро това,което ме притеснява е дали ако аз се стабилизирам емоционално това ще й помогне или в крайна сметка помежду им има някаква връзка,която ще задълбава проблемите на детето!? Това е стахът ми,нищо друго! Аз ще се справя и смятам,че вече го правя поне отчасти!

Редактирано от kotka3 на 05.01.09 12:02.

Публикувано05.01.09 12:02

Е, що си против да позволяваш на бащата да го вижда веднъж месечно? Да не би да му вреди по определен начин или просто поради твоите караници с него си решила да лишиш детето си от тази възможност?

Тема Re: Не съм сигурна,че темата ми е за тук,но все пак щенови [re: бeзпътeн]  
Автор kotka3 (любопитна)
Публикувано05.01.09 12:06

Първо-той не е поискал това,той иска да ни няма!
Второ-смяташ ли,че е здравословно за детето?
Трето-/но не на последно място/-към днешна дата тя си има баща и срещите й с биологичния смятам може само да навредят и да я объркат тотално/сега е още малка,но след време.../
Не става дума за мен изобщо!Става дума кое е добро за нея!!! Единственото,което може да ме склони в посока да реша да се виждат е,ако видя и се убедя/УБЕДЯ!!!/,че наистина има някаква зависимост между тях!За това и е питането ми тук-възможно ли е или е плод на фантазиите ми-честно вече незнам какво да мисля по въпроса!/

Публикувано05.01.09 12:11

"Първо-той не е поискал това,той иска да ни няма!"

Това не мога да го разбера - ако наистина иска да ви няма, то тогава не би трябва да иска и да ви вижда. А ако обича детето, не е с психични отклонения и не би могъл да му навреди при срещите - какво толкова да се вижда с него веднъж месечно.

Не мисля, че срещите с биологичния баща биха могли да я "объркат тотално". Детето ще разбере как стоят нещата, ако му се обясни спокойно. И далеч няма да е единствено в такава ситуация.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.