Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:13 17.07.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Към "раптор"нови  
Автор! (Нерегистриран)
Публикувано11.05.08 14:32

Ей самозабравил се,
За да модерираш в клуб "Окултизъм" трябва преди всичко да си наясно какво означава това понятие "окултизъм" !!!

Отвори си тълковния речник или напиши в Гугъл тази непозната за тебе думичка! И се образовай малко за да не си тъп като гъз и да се излагаш тука постоянно.

Юзъри като Моарейн, Браман, Dirt Vader, huanji - атеисти и първосигнални балъци НЯМАТ МЯСТО В ТОЗИ КЛУБ!!! Тях трябва да гониш и триеш!!!

Хайде стига самовластие и диктатура на простака!

Тема Re: Към "раптор"нови [re: !]  
Автор! (Нерегистриран)
Публикувано11.05.08 15:42

Eй раптор ли си, рапон ли си или ряпа,
Какво се развилня да триеш и поставяш банове БЕЗ НИКАКВО ОБЯСНЕНИЕ И ОБОСНОВКА?
Не ти ли е ясно, че бан се слага на комп - на човек НИКОГА! Аз мога да си сменям IP всеки 5 минути - как ще ми слагаш бан тогава мухльо/мухло?

Прочети и се образовай какво значи думичката "окултизъм" и тогава се разпореждай като в бащиния!

Това не е клуб за атеисти и материалисти и др. безбожници и интриганти и лаладжии като Браман, хуанджи, Black Wolf, Dirt Vader, Моарейн и др. спамаджии, които влизат да си убиват времето в празен чат и простотии.
Тях трябва да гониш и банваш - а не Оро тикво зелена!

Тема Re: Към "раптор"нови [re: !]  
Автор paparosko (толерантен)
Публикувано11.05.08 17:08

Раптор,

Искам отговор:

Поради какви причини се трият постинги на Оро, касаещи възмущение от глупостите на Моарейн, а се държат същите тези глупости, тъпотии и меко казано несвързани бръщолевения на същата Моарейн (Конфузия и нарекла се с колко ли още не други имена) нанизани като мръсно бельо на мегдана?

Изчезването на новата тема отговор на К_17 предполагам, че е било по същия повод, тъй като в момента, в който щях да влизам в нея, тя се стопи яко дим.

Заявявам отговорно, че за мен този акт е неправомерен и меко казано пристрастен!

Никога не казвай никога, освен понякога!

Тема Re: Към "раптор" [re: paparosko]  
Автор tiger_tulip ()
Публикувано11.05.08 17:17

Едно предполагаемо обяснение - раптор не е прочел нито едните постове, нито другите, освен може би само началото им (и никовете).

Автор amrta (skorpion)
Публикувано11.05.08 17:27

Само и аз да кажа, че това спамене на Moapeйн никак не ми е приятно. Една вечер първата страница на клуба беше направо обезобразена от нейните безмислици...

Тема Re: Към "раптор" [re: amrta]  
Автор Amitaba ()
Публикувано11.05.08 17:50

И на мен не ми харесва. Това е 100% СПАМ.

Автор paптopМодератор ()
Публикувано11.05.08 18:33

слудур,да не ме дадете на някои рептилии или дежурни по галактика,както сте се запенили

Awaken да си пише с ника,нищо повече няма за обсъждане по въпроса.

тази дама не е пускала теми,освен ако някоя медитация не ви е дошла в повече.

за Конфузия не сте прав,изчистих я от началната страница с този ник.под формата на Моарейн все още мисля.вероятно ще я предупредя,но това е друга тема с друг вариант на разговор

лек ден.

Тема Re: Към "раптор"нови [re: paптop]  
Автор tiger_tulip ()
Публикувано11.05.08 18:43

Пускала е, на първа страница има три теми на Моарейн. Прочети ги сам, не вярвам някой да може да ти преразкаже за какво се отнасят.

Тема Re: Към "раптор" [re: tiger_tulip]  
Автор mo33 (дърто магаре)
Публикувано11.05.08 18:47

Въобще не сте толерантни и гостоприемни!

Ако и тук се въведе ред, тогава всички луди ще се съберат само в един клуб, тоя по-горе!

Което не е никак лоша идея!

Тема Re: Към "раптор"нови [re: paптop]  
Автор Aлekc (Необвързан)
Публикувано11.05.08 18:53

Държа да напомня на по-старите потребители и да осведомя по-новите, че преди няколко месеца, след бурни дебати се взе решение всеки от нас да пише тук САМО С ЕДИН НИК едновременно - регнат или нерегнат по негов избор.

Бих се радвал, ако отсега нататък всички спазваме това решение.

Много се надявам също модераторът Раптор, който разполага със служебна информация кой потребител от какво Ай Пи пише, да следи системно кой нарушава това правило.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.