Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:30 17.07.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Тема няколко уточнениянови  
Автор paптopМодератор ()
Публикувано28.01.08 11:42

Incg и безпътен,може да сте много интересни,но не мислете,че целият свят се интересува от вашите лични проблеми. ще получите и двамата релаксиращ бан,ако не си намерите по-подходящо място.

Awaken,това е клуб "Окултизъм",а не "Йога". намалете ако е възможно дългите постове.

извинявам се на аудиторията.

лек ден

Редактирано от paптop на 28.01.08 11:42.

Тема Re: няколко уточнениянови [re: paптop]  
Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано28.01.08 12:40

Спирам да обръщам каквото и да е внимание на Incg и истериите и.

Автор Awaken (всепознат)
Публикувано28.01.08 13:12

Awaken,това е клуб "Окултизъм",а не "Йога". намалете ако е възможно дългите постове.

Да. Аз като най-голям борец в дира ДА СЕ СПАЗВА ТЕМАТИКАТА на всеки клуб гледам пръв да давам пример за това и се ограничавам в писането си във всеки клуб, за да се придържам към тематиката му.
Но..... разбираш, че съществуват юзъри като Алекс, които не влизат за да водят дебат или разменят мнения по една тема - А ЗА ДА НАЛАГАТ СВОИТЕ ВИЖДАНИЯ, НАПАДАТ, ОСЪЖДАТ И ОПЛЮВАТ И ПРАВЯТ ИНТРИГИ И ИНСИНУАЦИИ. Би трябвало като почне да ме напада с изопачаване на думите ми и факти - да го триеш и санкционираш.
РАЗКРИВАНЕТО НА ЛИЧНИ ИМЕНА И ДАННИ СЪЩО Е ЗАБРАНЕНО ОТ ПРАВИЛНИКА НА ДИРА!!! Трябва да се санкционира незабавно!!!

Какво ще кажеш за моето:

Ако нямаш какво да кажеш - не го казвай в този клуб и точно сега!

Авторlncg (Нерегистриран)
Публикувано28.01.08 13:41

Какво се наредихте като наказани ученици

И мен са ме наказвали в училище, че приказвам в час

Най добре е релаксиращ бан, без предупреждение

Тема Re: няколко уточнениянови [re: Awaken]  
Автор Aлekc (Необвързан)
Публикувано28.01.08 13:54

А сега потребител Awaken много внимавай какво ще ти кажа:

Няма изобщо да ти обръщам внимание - и без това не заслужаваш такова.

Но опиташ ли се по какъвто и да е повод да злословиш тук или в клуб "Йога" по мой адрес, или по адреса на Хуанджи, на Дарт Вейдър или на когото и да било друг - просто не бих искал да съм ти на мястото...

Предупреден си!

Тема Re: няколко уточнениянови [re: Aлekc]  
Автор Awaken (всепознат)
Публикувано28.01.08 16:35

"Но опиташ ли се по какъвто и да е повод да злословиш тук или в клуб "Йога" по мой адрес, или по адреса на Хуанджи, на Дарт Вейдър или на когото и да било друг - просто не бих искал да съм ти на мястото...

Предупреден си!"

Тлъсто прасе интригантско,
В ДИРА ТИ МОЖЕШ ДА ОТГОВАРЯШ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА.....СЕБЕ СИ И ТВОИТЕ ДЕЯНИЯ!!!

Ролята на "адвокат" и "защитник" на нарушителите на Правилника на дира и на клубовете - НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА.

Всеки път, когато забележа нарушение на Правилника - имам законното и демократично Право да реагирам и ти не можеш да ми го отнемаш!!!

Всеки път, когато пуберът Dirt Vader нахълта в моя тема и почне да сере и ме напада и оплюва - ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАМ ПО НАЙ-ОСТРИЯ ВЪЗМОЖЕН НАЧИН - ЗАЩОТО ТОВА Е МОЕ ПРАВО И ТАКА Е ПИСАНО В ПРАВИЛНИЦИТЕ.
А ти не можеш да си пъхаш тлъстите пръсти в моя живот и отношения в нета КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТЛЪСТАТА ТИ, МАЗНА И НЕЧИСТОПЛЪТНА ИНТРИГАНТСКА И КОМПЛЕКСАРСКА ЛИЧНОСТ!!!

ТЕЗИ ЗАПЛАХИ СИ СПЕСТИ ВЕДНАЖ ЗА ВИНАГИ!!!

Автор Awaken (всепознат)
Публикувано28.01.08 16:38

Много те моля да обърнеш внимание на този побъркан дебелак Алекс - пубертясал дъртофелник и интригант ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ПРАВИ НА АДВОКАТ И НАСТАВНИК И ВЪЗПИТАТЕЛ И ДИКТАТОР И ДА ПРЕСТАНЕ ДА МЕ ЗАПЛАШВА СЪС СЪД И НЕЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ......

Ето:

"Но опиташ ли се по какъвто и да е повод да злословиш тук или в клуб "Йога" по мой адрес, или по адреса на Хуанджи, на Дарт Вейдър или на когото и да било друг - просто не бих искал да съм ти на мястото...

Предупреден си!"

Тема Re: няколко уточнениянови [re: Awaken]  
Автор paптopМодератор ()
Публикувано28.01.08 16:39

разбрахме се,при подобно държание,ще пишете на друго място.

повече няма да се разправяме.

Автор Awaken (всепознат)
Публикувано28.01.08 16:41

"разбрахме се,при подобно държание,ще пишете на друго място.

повече няма да се разправяме."

Това към мен ли бе адресирано или към Алекс?

Тема Re: няколко уточнения [re: Awaken]  
Автор paптopМодератор ()
Публикувано28.01.08 16:43

към вас.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.