Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:29 17.06.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За волните птицинови  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано25.11.07 12:34

Поздрави за всички мангали и най- вече на любимата ми мангалка от този клуб, която много ми липсва

Че кой друг, ако не ние!

Редактирано от ПЪTниk на 25.11.07 15:28.

Тема Re: За волните птицинови [re: ПЪTниk]  
Автор vret7 (тенекеджийче)
Публикувано26.11.07 05:48

Хей Пътник

, бе да си чул нещо за мармаладка?, аз знам че е наоколо, и мен ми липсва, Пътник, кажи нещо, нещо за любовта...или окултен виц, квото и да е, а на мармаладка нищо не казвай, и не и викай мангалка, като си дода...ше напраиме четворка, а с теб ше се напоркаме..о'к?
п/п забраих да те питам, тва отдясно, ааа рекламата, дето беше 'гъзът', таа сега мармаладка ли е, и ти ли я сложи, и отде и гепи снимката...такъф съм мноо питам, ма

Редактирано от vret7 на 26.11.07 06:43.

Тема Re: За волните птицинови [re: vret7]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано26.11.07 09:51

Здрасти колега,
Нали знаеш, че съм ясновидец...надявам се малмаладка де е добре и скоро да се обади. Ти сигурно много я обичаш щом не ти е приятно да я наричам галено "мангалка", но ние нарочно така се обръщаме един към друг за да потиснем безмерната ни гордост, което така или иначе този живот ще изгори накрая у нас...и то по болезнен начин...но си прав вече ще я наричам принцеса..
Що се отнася до рекламите вдясно, тъпите банери, то ааз ги махнах по съветите на една приятелка от нета, там влязох в един хост и написах едни магии...и не мога да ти кажа каква е сега ракламата...
Не остана място за окултен виц......ако питаш мен аз никога няма да сложа мармаладка там....дето беше оня гъз...

Че кой друг, ако не ние!

Автор jumbles ()
Публикувано26.11.07 18:55

бе заспало ти цигането некъде по пътя ... ша съ събуди ...

ади ... изперквам ти един волен поздраФ

със Здраве

Тема Re: За волните птици [re: jumbles]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано26.11.07 19:17

Благодаря, веднага го пробвам и също ти подарявам песничка от хубавите...дано се е получило:

Редактирано от ПЪTниk на 26.11.07 19:17.

Автор jumbles ()
Публикувано26.11.07 20:36

Автор prathamakalpika (начинаеща)
Публикувано26.11.07 20:44

Радвам се, че ти липсвам, макар че то не е за радост, защото и ти ми липсваш, както ми липсва и оня мангал, който отрича да е цигански принц, а отрича, защото още не го знае това, че е мангал по душа. Пак се заплетох в дълго изречение без смисъл, чиито думи са толкова объркани, че май наистина са окултни и следователно съдържат нещо скрито, което не е скрито за окултисти, които вървят по Пътя, а само за окултисти, които не вървят по никакъв Път, а маршируват на едно и също място в мислите си, доколкото и изобщо имат мисли, т.е. доколкото изобщо са окултисти. Да не споменавам имена, че пак ще предизвикам гнева на титаните, който гледам не утихва, въпреки отсъствието ми

Бих искала да ти върна музикалния поздрав, но още не съм разучила онова транзитното, което използваш, но ще го изуча, обещавам, като стигна обратно дотук по пътя – скоро ще е, наистина имаш ясновидски способности

Колкото до гъзовете – не обръщай внимание, те са много, както тука в рекламите на дир-а, така и в живота. Добре че поне си съумял от едните да се отървеш с магии, трябва и за другите нещо магьосническо да измислим, нали сме мангали, а мангалите са свободни и всъщност нямат нужда от никакви магии срещу гъзове, щото те си се омагьосват сами. Сигурна съм че ме разбираш, но за да съм по темата, ей ти един мангалски поздрав в стихове:

Само плодни дървета се брулят.
Безплодните - не.

Да можех себе си да видя някой път!
Но как? Примесва своите бои светът.
Духът ми никога не е в покой,
но как спокойна е душата, Боже мой!
Морето ме погълна в мрак студен.
Но чудо! Чувствам, че морето е у мен!

Руми

Тема Re: За волните птицинови [re: vret7]  
Публикувано26.11.07 20:47

Както казах и на нашия приятел Пътника, ти смяташ, че мангал е обидна дума, защото още не си разбрал, че и ти самият си мангал и бродник...всички сме такива в душите си - хората скитаме из вечността и крадем мигове от нея досущ като циганите.

Не знам ква четворка ти се върти в главата, ние с Пътника засега сме на тройките още, ма ти сигурно си напреднал в изчукването на коли по пътя...та може да ни светнеш някой ден

Иначе не знам как изобщо ти мина през ума да ме срявняваш с разни гъзове, както и с Анджелина Джоли...аз разбира се, съм много по-красиваама хайде от мен да мине, няма да ти се разсърдя този път...само защото съм сантиментално настроена...а съм сантиментално настроена заради липсите....ай че пак се увъртях в дълги изречения, щото отдавна не съм писала тук, ама ще...пак скоро

С две думи:
Не трябва, не мисли за утрешния час:
приятелю, живей под слънчевата власт.
Когато ний умрем, веднага ще догоним
избягалите векове пред нас.

Омар Хаям

Редактирано от prathamakalpika на 26.11.07 20:47.

Тема Re: За волните птицинови [re: jumbles]  
Публикувано26.11.07 20:52

Ей ти стихче и на тебе

Аз изобщо не съм толкова лигава друг път, ако не ми вярваш, питай останалите тука

Ама, честна дума...не съм

За мен - цветята на смеха или със вино пълна кана!
Не искам друга вяра аз, ни песен на камбана.
Веднъж съдбата спрях с въпрос: "Кажи ми свойта мисъл!"
А тя отвърна в миг: "Душа, със радост увенчана.

Не знаем ний до днес защита от смъртта:
към беден и богат е безразлична тя.
Да имаш радост ти, пий радостта в живота,
останалото, брат, е просто суета.

Хаям

Драги ми смехурко....

Тема Re: Драги ми смехурко...нови [re: prathamakalpika]  
Автор jumbles ()
Публикувано26.11.07 23:27

Отговорите
и твоите въпроси в отговор
ще объркат зрението на очите ти.
Изживей тази смееща се тишина.

Руми

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.