Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:28 05.11.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема За velikite.bgнови  
Автор vehadi (непознат )
Публикувано24.12.06 13:24

Вчера се случи нещо необичайно за страната ни.Един човек наречен от някои самозванец, сектант...влезе в първите десет на класацията на БНТ.Явно се случва нещо положително в тази страна .Духовността се обединява.Защото малко е съмнително тези гласове да са само нанегови последователи.
Няма да ви припомнням истината за Учителя Петър Дънов.Няма да засягам и темата за неговите последователи.Искам само да ви помоля отново да се обединим и името на една духовна кауза и да гласуваме за него във www.welikite.bg

Тема Re: За velikite.bgнови [re: vehadi]  
Автор *Жap-птицa* (с огнено сърце)
Публикувано24.12.06 13:54

Гласувах.

Автор Aлekc (Прогностик)
Публикувано24.12.06 23:30

Все пак по-добре не гласувайте във www.welikite.bg.

Опитайте във

Живей и остави и другите да живеят!

АвторOrнян Уpaнoв (Нерегистриран)
Публикувано25.12.06 00:02

Още сутринта го направих!
Хайде приятели, нека поне тук изразим благодарността си към Учителя!

Авторvehadi (Нерегистриран)
Публикувано25.12.06 13:24

Благодаря за корекцията на сайта.Така връзката ще бъде по-бърза/Моят адрес беше само насочващ./Извинявайте и за допуснатата грешка в текста.Не бях предвидил възможност за корекции.Този формат на форум е различен от тези ,които ползвам.
Опитах се да аргументирам присъствието на Учителя сред първите десет във форума на кампанията.Ако някой има нужда от тази информация ,може да я прочете.
След класирането се забелязва интерес към живота и делото на Петър Дънов.За част от българите той е непознат.Ако желаете ,можете да попълните този пропуск в знанията си ,ползвайки сайта www.bratstvoto.net

АвторПлaмeн (Нерегистриран)
Публикувано26.12.06 08:38

Абе болни мозъци такива, ако не беше се родил хан Аспарух сега немаше да я има България а вие гласувате за некакъв шизофреник! У бе!

Тема Re: За velikite.bgнови [re: Плaмeн]  
Публикувано26.12.06 10:32

Никой не оспорва правото на хан Аспарух да бъде сред първите десет.Напротив -радвам се ,че е там.Мисля ,че десятката ,която българите избраха ,е една от най-качествените в такъв вид кампании.Вие можете да си имате лично мнение и да си гласувате за когото искате.Но да поставяте диагнози на човек ,когото не познавате , е най-малкото недостойно.Не робувайте на стари клишета.В противен случай ще подцените интелекта на великия Айнщайн, на един от съвременните папи-реформатори,на много български държавници от началото на 20 век,на част от ръководителите на ООН,на обикновени граждани от над 40 държави по света ,които говорят на български,пеят на български и кръщават децата си с български имена....
Или ,според Вас,тези хора са с психични отклонения....

Публикувано26.12.06 11:32

Абе това къде го написа са само глупости и нищо не схванах за какви 40 държави и за какви песни и танци на народите ми говориш, какво ООН...
Всички българи в топ 10 са изявени така да се каже, ама и с тех и без тех България щеше да я има и вас щеше да ве има, но без хан Аспарух немаше да ве има сега. Хан Аспарух е бащата на българската държава и българския народ, и всеки който пропагандира да се гласува за некой друг от 10-те велики българи за мене е психично болен шизофреник и промит мозък.
Това е все едно да има анкета, коя личност е най-важната при създаването на детето: а)майката, б)акушерката в)кръстницата, и вие да гласувате за в)!

Тема Re: За velikite.bgнови [re: Плaмeн]  
Публикувано26.12.06 12:08

Жалко за неразбирането.Явно Ви трябва малко обща култура.Затова са измислени търсачките.Написвате една . После в карето можете да напишете името Петър Дънов .Тогава ще имате на разположение огромна информация.И...няма да имате нужда от ''преводач''.А относно Аспарух...Той наистина може да се нарече и майка и баща на България.Ако се вярва на сегашната ни история.А тя е нещо променливо.Може да се окаже след векове ,че България я е имало по тези земи от по- рано...Но един баща и една майка не са винаги най-добрите за всички.Ако са най-добрите , означава да се отрече правото на децата да се развиват.А и има други закони ,които за радост са извън човешката логика.Там класации и понятието време не съществуват.
И все пак ...никой не Ви оспорва правото да гласувате за Аспарух.Той наистина е велик българин .И то много велик.Но ....не искайте другите да мислят като Вас.Хората са разични.И в това е чарът им.
Призивът ми е отправен към тези ,които харесват духовността и Учителя Петър Дънов.Явно вие не сте от тях.

Публикувано26.12.06 12:49

Типични сектантски глупости ми ръсиш...
Ебал съм ти огромната информация в гугъл, само неща, написани от хора с нездрава психика и болно съзнание...
А знаеш ли колко ми дреме на ташаците дали ми оспорваш правото на глас или не, ти не разбра ли че аз оспорвам вашето? Правете си психарски сбирки у гората, пейте си психарските песни ама не излагайте България и българите чрез вашия фанатизъм да подкрепите идоло си.
И ако обичаш (и ако не обичаш също) не се опитвайте да се ровите в историята, защото от психично болни историци ни се смеят доста хора. България е създадена от хан Аспарух и аспаруховите българи са единствените българи, които са съхранили етническото си самосъзнание и държавност до днес.
Ебаси излагацията, да подкрепят некакъв сектант а не създателя на българската държава... немам думи... пийте си ги редовно преди лягане!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.