|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Въпрос за знаещи
|
|
| Автор | Пocтpaдaл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.11.05 17:55 |
|
|
Това, което се случи е направо неописуемо но засега ще разкажа само малка част от него. Изпаднал в момент на истинско умопомрачение обграден от опасни илюзии разхвърлял стаята си изведнъж осъзнах на колко грешен път съм в живота. Колко съм лош и колко грешно разсъждавам...в този момент около мен се разнесе някаква невероятна смрад - все едно миришат мръсни чорапи носени години наред! Такава ужасяваща смрад не бях усещал през животът си...
Според вас тази смрад на какво се дължи?
| |
|
|
|
На МУЛЕ-то се дължи, разбира се. Така като гледам напоследък всички теми в клуба или са против МУЛЕ-то или са писани от него, имайки предвит, че това е клуб окултизъм в дир.бг явно целия окултизъм за дир.бг се изчерпва с муле-то.
Явно в това няма нищо лошо и така трябва да изглежда клуба, така че щом имаш окултен проблем всичко е ясно.
Смрад?Умопомрачение?
'ми от МУЛЕ-то трябва да е, поне тук друг отговор едва ли ще намериш. Разбира се форуми в интернет много, и повечето от тях не се изчерпват само и единствено с проблеми свързани с муле-то(пряко или коствено), така че - няма лошо, ако питаш другаде може и да ти отговорят нещо друго.
P.S. Интересно как се получава че на първата страница има една единствена тема която не е против или от МУЛЕ-то, както и горе-долу по толкова в страниците назад. Е няма значение такива изпаднали теми като окултизъм по добре да бъдат нафлуудвани, пък като толкова е проблем смрадта не влизай тук и със сигурност ще намалее.
Вечен е само мигът.
Редактирано от BrandofAmber на 06.11.05 18:31.
| |
|
Тема
|
Re: Въпрос за знаещи
[re: BrandofAmber]
|
|
| Публикувано | 06.11.05 19:28 |
|
|
Това беше крайно некомпетентен отговор от ваша страна.
| |
|
|
|
Всеки основно пише своята истина, както я вижда в момента. Компетентно или не, т'ва е положението, а ако изчакаш нищо чудно МУЛЕ-то да ти спретне още по-компетентен отговор. ;)
Вечен е само мигът.
Редактирано от BrandofAmber на 06.11.05 19:39.
| |
|
Тема
|
[re: BrandofAmber]
|
|
| Автор | пocтpaдaл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.11.05 19:59 |
|
|
Нека отговори ако знае.
| |
|
|
|
Не се притеснявай МУЛЕ-то всичко знае.
Вечен е само мигът.
| |
|
Тема
|
[re: пocтpaдaл]
|
|
| Автор | Myлe (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.11.05 22:29 |
|
|

Пръдни си тук!
Успокоява стомаха!
А от там и мозъка ти!
Може и да се изакаш!
И кво от това?  
| |
|
Тема
|
[re: Пocтpaдaл]
|
|
| Автор | Passager (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.11.05 16:03 |
|
|
Вероятно в процеса на твоето осъзнаване, ти си повдигнал енергийното си ниво и си станал неблагоприятна среда за низшето същество, което до този момент те е ползвало като гостоприемен донор на енергия... и горкото "то" е било принудено да те напусне " недраго и немило"...а твърде е възможно никога досега да не се е.... мило...:))) и да е поело по трудния път да си търси друга гостоприемна обител...  
| |
|
Тема
|
[re: Пocтpaдaл]
|
|
| Автор | ... (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.11.05 16:16 |
|
|
Щом си видял себе си като такъв, това е твоята миризма, която си усетил. Ако беше се огледал в огледалото в същия момент, щеше да видиш магарето вътре (или говедото:))))
| |
|
Тема
|
демони
[re: Passager]
|
|
| Публикувано | 07.11.05 18:50 |
|
|
То4но така - това бяха демоните, който ме напуснаха. Най-малко от два пороците ми ве4е 1и няма.
Най-страшният момент беше по време на молитва в дома на Петър Велев. То1ава миризмата отново се появи и беше усетена и от не1о. На връщане с таксито полу4их неописуема визия относно слу4ващото се на земята и 4естно казано не се 4увствах добре изобщо. Ако трябва да я обрисувам на постин1 ще не мно1о трудно и скъпо. Ко1ато таксито спря...сметката беше то4но 6 лева и 66 стотинки - имам свидетел. Миризмата все още се носеше.
Се1а се слу4ват следните събития - бедни хора ме молят за пари и им давам, у нас се появяват предмети и се изменят, появява се 1адна миризма и из4езва. Само Бо1 ще ме спаси.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|