Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:23 16.07.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хоръ помогнети ми бре...нови  
Автор otroven@gbg.bg (непознат )
Публикувано04.09.05 13:39

Аз вечи пуснах темата "помогнете ми хора" в клуб "Психуанализъ и бабина ви трънкина"с ника "поразен от мъдроста ти" и доста от вас се утзоваха, за което им благодървя най-искеренно. Както вече съ изповядаф аз съм от едно малко габрувско селце и имах много тежко детство. Баща ми беше педофил и от малък мъ опъваше, защото майка ми беше все болна и се лкуваше пси психятъри. той бе пруклет човек и пияница и ме биеше с копралята често кат са напие. Освен туй паднах от нашта круша кат дете на главъта си и от тогава съ повредих нещо. В у-щето ма биеха като цървул всички деца, защот съ заяждах с тях.
сега кът порасах едва уцелявам и ми е многу тежку полужението. Имам нужд да ми убръщат фнимание и дъ мъ убичът ама никуй ни иска. многу ми съ иска да съм кату Оро - умен и мъдър и пополярен и все съ мъча дъ гу имитирам - амъ нещо ни ми върви гледъм. хем си направих никуви като негувия и пак....Приписвам му думити и мотуту и всичку.....амъ не ставъм по умен нещу.
Вижти мъ колку съм умничак:
Измислих сам никъ:
б/4/д Oro
/начи вместу буквичкътъ "ч" написъх цифратъ "4"/ и сега могъ да пиша от името на Оро квот си поискам, за да съ права на интересен.
Посли измислих:
6/ч/д
/начи вместу буквичкатъ "б" написаф цифричкътъ "6" - шест/ и сига могъ да си пишъ квот си искам от имиту на Оро и да ми обръщати фнимание фсички.
нали съм умничко дитйе? Кво дъ прайа кът ни мога да измисла сам нещу умно - тряба да клонирам някуй по-умен от мени..... И избраф Оро, зъщоту е пополярен.

Идинствинуту, което ни могъ да променъ е датътъ на регистриране - от тия дни, но.....дано да не чукате на никовити ми и да ни мъ изобличавати като мушеник и фършификатур.
Помугнети ми бре хоръ. ни съ живеи тъи. Многу ми е тъжну и гадну.

пишети ми бе! можи и майл да ми пишити също. Многу съм отровен, ама многу ви казвам.

Помуууууууущ!

Тема Re: Хоръ помогнети ми бре...нови [re: otroven@gbg.bg]  
АвторNiki (Нерегистриран)
Публикувано04.09.05 18:29

Каква е идеята ти,приятелю?Нещо ми убягва.Може би ,ако си малко по-ясен...

Автор 6/ч/д Oro (достоен)
Публикувано04.09.05 18:49

Страх ме е, че не съм полезен и никой не ме иска.

Страх ме е, че се провалих като Учител.

Ако бях нормален щеше да ме е страх, че съм побъркан, на когото всички се смеят.

Но не съм. Отдавна вече.......................

Страхът, че нищо не съм направил в този живот и самотата ме карат да влизам и да досаждам на всички със своите проникновения. Знам, че ми се смеят, колкото повече се смеят, толкова повече ги обиждам.

Подозирам, че не четат моите писания, защото не получавам адекватни отговори. Но продължавам да пиша, защото самотата ме изяжда. Навсякъде виждам заговори. По-търпеливите се отнасят към мен като към безобидно, но досадно дете.

Причините да съм тук са две:

===================================

ПЪРВАТА ПРИЧИНА е, че бих дал всичко да съм полезен някому, но няма на кого.

Ето доказателство:

ВТОРАТА ПРИЧИНА е, че имам нужда от внимание. Смятам се за винаги прав, оригинален и забележете - ПОПУЛЯРЕН !!!

Тук доказателствата са две:

Второто е , която сам повдигам толкова години с различни никове.

Последното ми постижение е, че сам си пуснах анкета, дали ме харесват, и гласувах със седем ника сам за себе си. Пак с толкова гласувах и в Окултизъм. Осмият глас е на един от клонингите ми.

И сам воинът е воин! Бъди винаги оригинален!

Тема Re: Хоръ помогнети ми бре...нови [re: Niki]  
Автор б/ч/д Oro (чукни на ника)
Публикувано04.09.05 21:08

Ако чукнеш на всеки ник с който габровското дете-идиотче се опитва да ме клонира - веднага ще узнаеш, че се е регистрирал тия дни с тази цел.

Моят ник е регистриран януари 2004г.

Тая гнида копира всяка моя дума и си мисли, че никой не може да го изобличи.
Но......има и админи и бан......

Тема Re: Хоръ помогнети ми бре...нови [re: б/ч/д Oro]  
Автор б/4/д Oro (достоен)
Публикувано05.09.05 22:41

Къде е габровското дете идиотче?

Всички права върху титлата ”ОРО” запазени!!!

Тема Re: Хоръ помогнети ми бре...нови [re: Niki]  
Публикувано05.09.05 22:46

Баба му пие чай от татул!Така става като се употребяват билки неправилно!

Публикувано05.09.05 23:11

Пиши си банковата сметка.
Ша ти пратим помущи-поздрави

Тема Re: Хоръ помогнети ми бре...нови [re: б/4/д Oro]  
АвторHиkи (Нерегистриран)
Публикувано07.09.05 20:20

Премного глупости...Не ти ли е скучно?

Тема Re: Хоръ помогнети ми бре...нови [re: Hиkи]  
Автор 6/ч/д Oro (ебни ми ника)
Публикувано07.09.05 23:02

и ти ли плюеш Оро ??????????????

Тема Re: Хоръ помогнети ми бре...нови [re: б/4/д Oro]  
Автор 6/ч/д Oro (ебни ми ника)
Публикувано07.09.05 23:03

Ето ме.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.