Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:08 14.11.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Тема персонажи от сънищата и карма?нови  
АвторAвтopkaтa (Нерегистриран)
Публикувано05.07.05 19:22

Много ми е трудно да напиша следващото.Притеснявам се да не е глупост,но искам да ви попитам в какво по-скоро вярвате:че сънищата се пораждат от емоциите в нас или че са връзка към други светове,че духът ни броди и никой,който сънувамее не е без значение в живота ни.С две думи-всеки,който сънуваме ли е свързан с нашата карма?
Ето и съня,т.е. сънищата.Сънувам ги през ден,в тях е все един мъж,който харесвам,без да съм луда по него.И с който се познаваме много бегло,почти никак.И имаме само още няколко пъти да се срещнем по принцип.
1ви сън - Целуваме се.Целувка,която те кара да настръхнеш и която кара сърцето ти да бие по-бързо дори след като си се събудил.
2ри сън - В съня ми е.Но се държим като непознати,почти не говорим.Като в действителността.
3ти сън - Сред хора сме,той ме сграбчва в прегръдка и тръгваме към тоалетната,защото трябва да се скрием от хорските погледи.Аз вървя заднишком.Копнеем за устните си.Но щом сигаме в тоалетната се пускаме,устните ни не се докосват,само преминават едни покрай други като полъх.Аз хуквам,искам да изляза от тоалетната първа,за да видят хората,които все пак са забелязали какво е станало,че съм се отскубнала от прегръдката./Вероятно се дължи на факта,че в действителността имам стабилна връзка и се чувствам сякаш не е редно? /
4ти сън - Прегърнал ме е толкова нежно...Вървим ръка за ръка,има хора.Не се крием от никого.Възникват опасности,с които той ми помага да се справя.Прекрасно чувство.

Е,мили хора,случайно ли сънуваш някого така,през ден-два.При положение,че го виждаш веднъж на три седмици и почти не се познавате?
Карма или плод на подсъзнателни желания?
Как мислите?

Тема Re: персонажи от сънищата и карма?нови [re: Aвтopkaтa]  
Автор Trendi ()
Публикувано05.07.05 21:57

Ако сънуваш мене не е никак случайно - карма си е и мисли му как ще преминеш през нея!

=====
Не приемай твърде на сериозно сънищата. Просто им се наслаждавай!
Лека нощ!

=============
Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!

Автор Trismegist (весел)
Публикувано05.07.05 22:49

Когато човек сънува душата му винаги броди някаде и получава информация.Тази информация пристига в мозъка,който я пречупва според собствените си представи и разбирания.А ако няма разбирания за получената информация въобще не се възсползва от нея.Та настоящата човешка психика не е настроена да разбира добре сигналите от оня свят и за олеснение са създадени съновници в които са описани общоприетите в оня свят символи.
Едва ли ще изтълкуваш правилно сънуваното,едва ли някой от тук ще го изтълкува.Но питай и други.

Авторllusion (Нерегистриран)
Публикувано27.07.05 02:32

Privet.Dobur vupros.
Ima tri vida sunishta spored tibetskite iogi i Lami.Purviat vid sunishta e rezultat na ejednevnite ni vpechatlenia i neshtata s koito neposredstveno sme bili svurzani prez denia.Te vuznikvat vednaga sled kato zaspim i sa mnogo povliani ot nashite chuvstva i emocii.Vtoriat vid sa tezi ,koito vuznikvat v rezultat na predishnata ni karma, t.e deistvia ,koito sa ostavili traini sledi v podsuznanieto ni,koito ne e zaduljitelno da sa samo ot tozi jivot.Te se proiaviavat sled kato svurshim da sunuvame purviat vid sunishta.Niama opredeleni tochno chasove prez noshta prez koito da rechem shte prikluchim s purviat vid i shte se poiavi vtoriat i t.n. .Tretiat vid sunishta se narichat sunishta na chistata svetlina, pri koito suznanito na sushtestvoto izliza ot cherupkata si i preminava prez vsichko ,koeto ima za preminavane i se sliva sus absolutnata svetlina, koiato e prirodata na vsichko sushtestvuvashto,vkluchitelno i na nashiat um.Razbira se ne na vseki se sluchva tova, zashtoto se iziskva opredelana podgotvenost na suznanieto a i malko poveche disciplina na uma, kakto i razni drugi raboti, koito sum chel po knigite ama ne moga da si spomnia veche.A ako se razrovite malko iz tibetskiat sviat ,siguren sum che shte otkriete informacia za Yoga na suniat i sunishtata na chistata svetlina.Mnogo sa interesni....
:-)).A kolkoto do vashite sunishta ,struva mi se che te ne sa chak tolkova trudni za tulkuvane , prosto otidete pri psihoanalitik, koito e naiasno s Froid i vuobshte s psihoanalizata i shte vi kaje kak tochno stoiat neshtata
Uspeh
Om mani padme hum

АвторCлънчeвo Moмичe (Нерегистриран)
Публикувано03.08.05 14:37

Без да давам гаранции за истинност, по въпроса мисля.

Човека е както съзнание, така и подсъзнание - там където се натрупва това което в съзнателния си живот отхвърляме. Има няколко пътища които свързват съзнанието и подсъзнанието, от които са дишането и сънуването.

Това, което отхвърляш в живота си (съзнателния) идва да се прояви в несъзнателния. Така едновременно и плюса и минуса присъстват в живота ти. Минуса обаче отхвърлен от съзнанието си намира други пътища да се реализира, дали чрез сънуване или чрез "удари от съдбата".

Според мен просто имаш нужда от онази разтърсваща целувка от която да настръхнеш и просто подсъзнанието ти я облича в подходящ образ.
И същевременно се обвиняваш за това, че я обличаш в образа на някои различен от приятеля ти. Задръжките и съобразяването с нормите... някой ден няма да могат да те удържат.
Време е за промяна ... някаква.

Автор Fra.818 ()
Публикувано16.08.05 13:12

Минава ли ти през ума за съществуването на други реалности ?

Помисли малко глобално - космоса е безкраен. В един безкраен космос колко планети като земята може да съществуват, колко Аза като твоя може да съществуват и колко различни ситуации могат да съществуват ?

Ако дадеш бройка обезсмисляш безкрайността

.: :.

Автор some_spirit ()
Публикувано16.08.05 16:46

Спокойно можеш да не мислиш по съдържанието на този конкретен сън дето се повтаря.Сънищата ги пускат тези от паранормалния свят и в твоя случай тези които ти ги пускат ги интересува това как реагираш на постановките им в съня ти а не толкова до съдържанието му. Може би си забелязала че след като сънуваш се събуждаш и започваш да си спомняш това което си сънувала, та точно в този момент не си спомняш ти ами ония глупаци от паранормалното ти преповтарят накратко съня ти и ти си мислиш че си припомняш съня си а всъщност те ти говорят точно в този момент - имаш си контакт с друг разум. И следващия път можеш да ги напсуваш защото те си играят с тебе.

Редактирано от some_spirit на 16.08.05 16:47.

Тема Re: персонажи от сънищата и карма? [re: Aвтopkaтa]  
Автор чepи ()
Публикувано16.08.05 17:39

не е карма, според мен, а твое силно подсъзнателно желание за интимност, която се превъплащава в лицето на мъжа, който харесваш и който не е сегашния ти приятел. ако това те успокоява, не си единствена и съня ти не е неповторим, а напротив... ако не вярваш иди и питай същото в клуб ГЗС...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.