|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
За омъжкаряването на жените и опедерастяването на
|
|
Автор |
***AГAPTA*** (...............) |
Публикувано | 29.03.05 15:19 |
|
Тези дни бях свидетел на следната случка:
По едно натоварено шосе,пред мен се движат автомобил,управляван от жена, и автобус.
По едно време автобуса отне рязко предимството на жената.
Светофара светна червено.Тогава жената слезе от колата.Отиде до автобусния шофьор и се развика.Наговори му,какво ли не,накара му се и накрая завърши с думите:"Ще те еба в гъза!"
Тази жена беше около 30-годишна,спортно облечена с много обици по ушите.
Думата ми е за псувнята и.
Стана ми толкова смешно...и толкова грозно...
Това,беше един от случаите,в които се засрамих,че съм жена.
Смешно ми беше...щото ,тя ако се замислеше какво говори,нямаше да го казва.... Щото,тя и да иска,няма нужния сексуален орган за да осъществи заканата си към шофьора....
Глупави думи,произнесени от глупава жена.Верно,че тя се ядоса с правото си,ама...КАК щеше да осъществи тая процедура(да го ебе)....
Вероятно...жената беше заучила тази фраза от някой расов българин...ей така,без да се замисли - ще и подхожда ли на нея да я изрече.
Та в тоя ред на мисли,аз поразмишлявах върху това,що е това женски феминизъм,що е то еманципация на жената и т.н.
Жени,моля ви,останете си ЖЕНИ!
Не се омъжкарявайта така грубо,за Бога!
Грозно е!
Но....да погледнем и другия пол.Като си вървиш по пътя,и току се разминеш с някой путьо,накичен с много обеци по лицето,ушите,езика и къде ли не.
Като го погледнеш в лицето - ми той си е един путьо и нищо повече.
Много пъти съм се питала,ако някоя жена го пипне за оная работа,аджиба,как ли ще реагира тоя путьо?!
Дали е мъж?!
Мъже,моля ви бре,останете си МЪЖЕ!

.............................
| |
Тема
|
Re: За омъжкаряването на жените и опедерастяването
[re: ***AГAPTA***]
|
|
Автор |
Maktub (обичаща) |
Публикувано | 29.03.05 16:58 |
|
Ама нека си псува, явно това й е отдушник. Да, грозно е, но по-грозно е според мен малодушието и да няма смелост да му се изперчи, а само да се оплаква тихичко в колата колко е гаден света. А за това как ще извърши действието... ами има сексшопове бол, където има и пениси, и вагини в каквъвто искаш цвят и размер
Да, жените като цяло са се вдигнали и не искат вече да са само "реброто" на мъжа. Това е еволюция.
Пък за хомосексуалистите, мога да ги защитавам с години Нямам нищо обратно в себе си, но смятам че всеки има правото и свободата да се изживява както си иска, особено ако не застрашава ничий живот. Между другото Водолея е свързан тясно с хомосексуалността, така че това явление не е толкова анормално предвид това че вече Ерата на Водолея е почнала. Хомосексуалните според мен са много по-творчески личности, защото имат в себе си и мъжкото и женското. Хомосексуалността е подтискана толкова време, че сега просто си избива. След време нещата ще се нормализират донякъде.
Така че не им се шашкай толкоз. Това е еволюция. За да порасне житото, то първо е в тъмната и кална почва, после се показва малко... и чак след време става един хубав житен клас, който дава ново жито.
| |
Тема
|
Re: За омъжкаряването на жените и опедерастяването
|
|
Автор |
Aлeдap (daemon) |
Публикувано | 29.03.05 17:20 |
|
На мен ми харесват "омъжкарените" жени. Това, което ти описваш, е просташко, а не мъжествено поведение, жалко, че имаш толкова лошо мнение за мъжете като цяло.
<skeletons in my closet... wearing my best pyjamas>
| |
Тема
|
Между опедерастяването и хомосексуалността има
[re: Maktub]
|
|
Автор |
Публикувано | 29.03.05 19:46 |
|
разлика.
Хомосексуалността те спохожда с самото ти раждане.Ти се раждаш такъв.
А опедерастяването е сега вид мода.За това ти говоря.Има разлика между едните и другите.
Не си ме разбрала правилно.
Не обвинявам хомосуксуалистите...Напротив:Имам такъв близък приятел и много го ценя.Но той не парадира с никаква показност.Просто хомосексуалността му е природа.
Аз съм писала тука тема в защита на хомосексуалистите.
Но...тези ,които аз визирам в настоящата тема, са опедерастени.Те го правят,просто защото така е модно.Различавай ги.
Колкото за жените:Грозно е жена да псува брутално,грозно е да видиш пияна кйор-китук жена......и т.н.
Жената ТРЯБВА да бъде жена.
Знам ,че сме в епохата на Водолея.Аз самата съм Водолей.Така че,не ме учи.Аз самата съм нестандартна./Не съм лисбийка обаче...хе хе хе /
Така че,това за еволюцията ми е ясно.
Ама....не ти ли е приятно,ти да си останеш жена,пък мъжищата да се мъжкареят?
| |
|
и на мен ми харесват тези жени,които могат да се държат с достойнство/много често това се нарича :мъжкарани.
Но...ме отвращава тази бруталност:Прав си,това е простащина.
А колкото до мъжете...хе хе хе
Съвсем нямам лошо мнение за мъжете.По-скоро съм любителка на мъжете. Ама....на МЪЖЕТЕ.
| |
Тема
|
Re: За омъжкаряването на жените и опедерастяването на
|
|
Автор | Aмeлия (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.05 20:07 |
|
А защо не се поразмислиш върху това:
Защо
автобуса отне рязко предимството на жената????
егаси педераса 
| |
|

| |
Тема
|
|
|
Автор |
чepи () |
Публикувано | 30.03.05 00:15 |
|
докато четох възмутителната ти тема си спомних за една подобна преди време в ГЗС, където се цитираше следната кратка, но дълбоко(без)мислена, затова пък достатъчно смешна фраза: жените да патки с путки, а мъжете са путки с патки 
| |
Тема
|
Re: Зная си, че сме от една кръвна група. :)
[re: xyaнджи]
|
|
Автор |
чepи () |
Публикувано | 30.03.05 00:17 |
|
о, такава ли била груповата работа, хуанджи-сан? значи спокойно мога да ви изпия кръвчицата и на двамата....
| |
Тема
|
[re: чepи]
|
|
Автор |
Публикувано | 30.03.05 05:07 |
|

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|