Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:27 03.11.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Българите и Цунамито !нови  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано07.01.05 15:22

Не спирам да се удивлявам какви чеда е народила българската майка юнашка!

Що за дебелкожо говедо трябва да си, за да се излежаваш на припек на плаж покрит с трупове?

И да си доволен от преживяното ??!

В отговор на:

190 българи се върнаха тази сутрин от остров Пукет

Роднини на сънародниците ни ги очакваха на летище "София" още от 6.20 ч. сутринта, когато по разписание беше планирано пристигането на чартърния полет. Представители на външното министерство посрещнаха българската група от Тайланд.

Българите, които днес се завърнаха от тайландкия остров, не са били очевидци на бедствието. Те са пристигнали на острова час след унищожителните вълни-цунами. Днес туристите си дойдоха доволни от пътуването и разказаха, че въпреки трагедията са посрещнали с добро насторение новата година на екзотичния остров. Те предоставиха на Би Ти Ви любителски записи от крайбрежията на Индийския океан, направени непосредствено след земетресението и последвалите го вълни-цунами.

Снощи от Шри Ланка са се върнали и двамата пловдивчани, които бяха обявени за безследно изчезнали в първите дни след земетресението. Те категорично отказаха срещи с медиите. Те са били настанени в петзвездния хотел "Вила оушън вил" във Вадова. Земетресението и последвалите го вълни-цунами удрят хотела в 4 сутринта на 26 декември. Хотелът вече го няма. Пловдивчаните оцеляват, тъй като ден преди нещастието са отишли на сафари в планината. Туроператорът, организирал екскурзията, два дни не е имал връзка с тях и дори ги е мислел за безследно изчезнали. След трагедията туроператорът твърди, че зачерква Шри Ланка като дестинация за цяла година.

"Това е въпрос на човешка психология. Нашите партньори от Шри Ланка казват - да забравим какво се е случило, да гледаме напред, един вид - на нас това ни е поминъкът, като изпращате туристи, ще ни помогнете, ние ще се опитаме за 2, 3 месеца да направим обитаеми някои от хотелите. Но аз не мисля, че след толкова тъжни картини някой български турист би посетил поне за тази година тези места", казва Ванко Иванов - собственик на туристическа фирма в Пловдив.

Ванко Иванов допуска, че ще го последват и останалите две туристически фирми, които миналата година са включили в списъците си Шри Ланка като дестинация.

В отговор на:

Министерството на външните работи е имало готовност да осигури чартърен полет на българските туристи на остров Пукет, но те са отказали от тази възможност. Това заявиха тази сутрин за Би Ти Ви двама от туристите в българската група. 07 Януари 2005

Когато фактите говорят...

- страна от посерковци!

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Редактирано от valsodar на 07.01.05 15:28.

Тема Приятни места за почивка!нови [re: valsodar]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано07.01.05 15:51

Мога да препоръчам на завърналите се от приятна почивка българи още няколко места.

Идеалния хотел за почивка с джакузи в двора!

Радушният екскурзовод!

Прекрасни вълни за сърфиране!

Тема Валсо, това вече стана нормално за българиянови [re: valsodar]  
Автор Trendi ()
Публикувано07.01.05 16:06

Не е ли същото хората да гладуват, а всички управляващи да карат лъскави коли? А какво е последният рекет на НОЙ - конфискация на имуществото на безработните, ако не са платили здравните осигуровки? Та нали същите тези хора, дето правят законите в България имат възможност да посрещат Нова Година в Тайланд? Сега пък Паси инспектира Антрактида....

А онзи отгоре стои и търпи всичко това...... Днеска един българин, живеещ в чужбина ми каза, че всеки народ си заслужавал правителството. Аз народ ли съм? А ти Валсо - народ ли си? Може би някой друг от четящите е народ?

Срам ме е, че съм българин.

(Малката буква на думата "българия" не е случайна)

Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!

Тема Освен да си тренираме Шизофрения и Непукизъм.нови [re: Trendi]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано07.01.05 16:14

Ако отделим малко повечко време в/у усвояване на шизофренията, както някои вече успяха да направят преди нас - ставаме личност в мн.ч. и отговаряме на критерия "народ".

Заслужаваме си управниците Тренди, напълно си заслужаваме.
В dir.bg има регистрирани над 32000 потребителя.
Сложи на един регистриран петима анонимни и ей ти на една сериозна политическа партия!

Можем да я кръстим "Дирник за България!".
То така и така занапред все задници ще управляват нашата държавичка....

Тема Днеска се оглеждам за гранатомет, но утре...нови [re: valsodar]  
Автор Trendi ()
Публикувано07.01.05 16:29

...ще драсна някъде да снимам и пак ще съм във форма.

Мисля, че това не съм го пускал тука:

Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!

Тема 10 признака по които един американец разбиранови [re: Trendi]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано07.01.05 17:08

10 признака по които един американец разбира, че прекалено дълго е живял в България:

01. Когато всяка втора дума му е "Ебаси".
02. Когато чука солницата в масата, преди да посоли нещо.
03. Когато лющи семки в киното, вместо да яде пуканки.
04. Когато си надипли двайсетачка в шофьорската книжка.
05. Когато установи че преди да започне да шофира в България просто не е знаел да псува.
06. Когато не се притеснява да спи с две 16-годишни ученички от страх да не го съдят за разврат с непълнолетни.
07. Когато потупва по дупенцата колежките си в офиса без да се притеснява че ще го обвинят в сексуално посегателство.
08. Когато инсталира на служебния си компютър краден Уиндоус и пиратски софтуер за 17000$.
09. И когато го хванат невъзмутимо да заяви че лично познава Бил Гейтс и да внимават с кого говорят че да не станат на кълбета.
10. Когато за всяка своя несполука обвинява управляващите.
11. Когато почне да се къпе 1 път в седмицата.
12. И когато почне да си честити банята.
13. Когато почне да се кръсти наобратно.
14. Когато като си отиде в отпуска в Щатите да бърза да се върне в България.
15. Когато разбере че всъщност България е страната на неограничените възможности.
16. Когато като чете "Замъкът" на Кафка има чувството на "дежа вю".
17. Когато не му прави впечатление че докато в Ирак режат главите на българските заложници, единствения репортаж за България, излъчен по Евронюз, е за танцуващите мечки по улиците. (факт, на 24-07-2004)
18. Когато престане да се учудва на броя на кафенетата по главната улица.
19. Когато не му прави впечатление че в театъра има кафене.
20. Когато престане да забелязва просещите циганчета по масите на това кафене.
21. Когато някой отбележи, че точките станаха повече от 10, невъзмутимо да заяви: "Той и оня каза 800 дни...".

Тема жестоко!нови [re: valsodar]  
Автор cherryto ()
Публикувано07.01.05 19:04

хахаха

Валсо, копирам го веднага!

Тема Re: Българите и Цунамито !нови [re: valsodar]  
Автор ПЪTниk (ретро)
Публикувано07.01.05 23:46

Това не се коментира, това е факт...мисля си...парите ли са причината за това или корените са дълбоко в нас...видях как се разминават поколение с разбиране и връзката се губи...това видях, а фактите ги виждаме всички...май не бива да виним това което виждаме, така както неразбираемо изглежда написаното от мен.

Главното не е фактът, а отношението към него.

Тема Да,бе,Валсо............нови [re: valsodar]  
Автор ***AГAPTA*** (...............)
Публикувано08.01.05 08:54

и аз се озадачих от изказванията на българите!
Басси и идиота трябва да си ,за да се изказваш по тоя начин....
За пръв път ми стана малко срамно,че съм българка...

.............................

Тема Сбирщина от парвенюта.нови [re: ***AГAPTA***]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано10.01.05 09:32

В последните години "държавата" толерира парвенютата, защото те са в основата на "държавността" ни.
Гледката бе грозна и срамна, ако слагаме под един знаменател всички под знака Българин.
От друга страна бе полезна и поучителна , за да могат хората да видят и да разберат що е това Парвеню - човек решил на всяка цена да парадира с парите си, ако ще и да пирува по време на чума.
Искам да се надявам, че обществото ни не е дотам болно морално за да продължи да толерира подобен цинизъм и простащина.
Нормално е тези хора да бъдат изолирани, така както навремето са изолирали прокажените.

Простащината е заразна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.