Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:19 09.11.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Защо Христос се е появил в Палестина?нови  
Автор Trendi ()
Публикувано07.12.04 11:06

Задавали ли сте си този въпрос? Нима другите народи не са имали нужда от месия? Естествено, че не е така. Тогава сам се налага изводът, че Христос не е бил единичен случай. Имало е и много други пророци (или деца на Господ) в раличните краища на земята.

Но щом е имало повече от един такъв случай, то съвсем естествено е да се предположи, че те са стотици... хиляди... По тази логика се стига неусетно до извода, че всички хора сме деца на Господ и че всички сме пророци в една или друга степен.

ТОГАВА, ПИТАМ АЗ, ОРО МЕСИЯ ЛИ Е?

Моята персона не обсъждайте, ами започвайте всеки ден да ми палите свещичка и да ми се молите. Аз поне няма да ви докарам никакво наводнение или земетресение.
=========

Хайде да се помайтапим малко. Оро, не се впрягай - без злоба е всичко.

Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!

Тема От скука Тренди, от скука!нови [re: Trendi]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано07.12.04 15:09

Там яко е вървял РимБрадърс.
И хората са чакали, някой да им оправи бакиите.
Та от скука и един ми ти мазохизъм ( да не забравяме и новопоявилата се мода за непорочно зачатие) им се е пръкнал Спасителя.
Да спасява тези, които цял живот се чудят как сами да се закопаят.

А наш Орчо си е месия, я виж само как добре взе да си омесва мислите в постингите!

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Тема Дядо Орчо е месията на нета...:)нови [re: Trendi]  
Автор ***AГAPTA*** (...............)
Публикувано08.12.04 10:08

Без него закъде сме?!

.............................

Тема Re: От скука Тренди, от скука!нови [re: valsodar]  
Авториpoниятa e (Нерегистриран)
Публикувано08.12.04 17:40

че разликата между Орчо и останалите хора е несравнимо малка
в сравнение с месията или там каквото е

Тема Ама чакай, бре човек!нови [re: иpoниятa e]  
Автор Trendi ()
Публикувано08.12.04 18:15

Като те слушам започва да ме гложга едно съмнение, че клубчето ни ще си остане без месия. Бива ли? Що за окултисти ще сме така? А Оро си е направо готов за пророк, жив учител или там както дойде... Даже добре би било да му направиме една иконка, че днеска е месия а утре... знае ли човек....

А пропо, какво ще кажете да спретнем една сделчица с евреите? Ние ще им пробутаме Оро, в замяна на Христос? Сега идва Коледа и Христос повече ще се котира.... Пък и те може нещо ново да научат от нашият човек...

Тема Re: Ама чакай, бре човек! [re: Trendi]  
Автордa (Нерегистриран)
Публикувано08.12.04 20:00

смешно е

наистина

Тема На Орчо , му е паднал борсовия индекс.нови [re: Trendi]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано09.12.04 12:17

От две години насам постоянно спада - вече даже клони към отрицателна стойност, т.е. за да го четеш не само че не трябва да плащаш , а напротив ще ти плащат и то нелошо!
Евреите открай време си правят добре сметката и да им пробуташ Оро , ще е подвиг чутовен заслужаващ си да се филмира от Спилбърг и Лукас в екип!

Списъкът на Оро - интернетни войни - епизод II - Оровите клонинги атакуват!

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Тема Re: На Орчо , му е паднал борсовия индекс.нови [re: valsodar]  
АвторTOЙ (Нерегистриран)
Публикувано09.12.04 18:49

Присмехулнико,

ти някъде се бе изакал относно Кармата с твоя простоват, селски речник и човек може да с извади заключението, че нещо си схванал относно този Закон, който важи еднакво за всички и никой не може да го отмени.

Добре, в светлината на този закон ТИ ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ С ВСЯКО СВОЕ ПИСАНИЕ ТУК СИ ТРУПАШ НЕУСЕТНО КАРМА - ДОБРА И ЛОША.
Че когато оплюваш Оро /без повод и причина и без да си бил провокиран с нещо от негова страна!!!/ и се подиграваш с възрастта му /няма да изброявам епитетите ти/ с това, което пише за СебеПознанието /и е базирано на Абсолютната Истина/ и всичко останало словоблудство от твоя страна.......Мислиш ли, че няма да ти се струпа на тъпата дървена заядлива главица - обратно, като карма?
В моя живот много неща ми се случиха, които си ги обясних с поведението ми като дете към възрастните преди десетилетия и т.н. и т.н. и които схванах като Законът на Кармата в действие.

Та, трупай си кармата глупи сополанко. Кой ти бърка?

Тема Ами аконови [re: Trendi]  
Автор Цap Изpoд ((XVIII))
Публикувано11.12.04 16:43

"логическите" ти разсъждения са коренно погрешни?

Тема Няма значение.нови [re: Цap Изpoд]  
Автор Trendi ()
Публикувано11.12.04 19:27

Важен е крайният извод, а пък за него все ще стъкмя някаква логика

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.