|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Защо Христос се е появил в Палестина?
|
|
| Автор |
Trendi () |
| Публикувано | 07.12.04 11:06 |
|
|
Задавали ли сте си този въпрос? Нима другите народи не са имали нужда от месия? Естествено, че не е така. Тогава сам се налага изводът, че Христос не е бил единичен случай. Имало е и много други пророци (или деца на Господ) в раличните краища на земята.
Но щом е имало повече от един такъв случай, то съвсем естествено е да се предположи, че те са стотици... хиляди... По тази логика се стига неусетно до извода, че всички хора сме деца на Господ и че всички сме пророци в една или друга степен.
ТОГАВА, ПИТАМ АЗ, ОРО МЕСИЯ ЛИ Е?

Моята персона не обсъждайте, ами започвайте всеки ден да ми палите свещичка и да ми се молите. Аз поне няма да ви докарам никакво наводнение или земетресение.
=========
Хайде да се помайтапим малко. Оро, не се впрягай - без злоба е всичко.
Скапана клавиатура - гълта букви.
Ха!!! Ама тя и пише ...!!!
| |
|
Тема
|
От скука Тренди, от скука!
[re: Trendi]
|
|
| Автор |
valsodar (Чародей) |
| Публикувано | 07.12.04 15:09 |
|
|
Там яко е вървял РимБрадърс.
И хората са чакали, някой да им оправи бакиите.
Та от скука и един ми ти мазохизъм ( да не забравяме и новопоявилата се мода за непорочно зачатие) им се е пръкнал Спасителя.
Да спасява тези, които цял живот се чудят как сами да се закопаят.
А наш Орчо си е месия, я виж само как добре взе да си омесва мислите в постингите!
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
Тема
|
Дядо Орчо е месията на нета...:)
|
|
| Автор |
***AГAPTA*** (...............) |
| Публикувано | 08.12.04 10:08 |
|
|
Без него закъде сме?!  
.............................
| |
|
Тема
|
Re: От скука Тренди, от скука!
[re: valsodar]
|
|
| Автор | иpoниятa e (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.12.04 17:40 |
|
|
че разликата между Орчо и останалите хора е несравнимо малка
в сравнение с месията или там каквото е
| |
|
|
|
Като те слушам започва да ме гложга едно съмнение, че клубчето ни ще си остане без месия. Бива ли? Що за окултисти ще сме така? А Оро си е направо готов за пророк, жив учител или там както дойде... Даже добре би било да му направиме една иконка, че днеска е месия а утре... знае ли човек....
А пропо, какво ще кажете да спретнем една сделчица с евреите? Ние ще им пробутаме Оро, в замяна на Христос? Сега идва Коледа и Христос повече ще се котира.... Пък и те може нещо ново да научат от нашият човек... 
| |
|
Тема
|
Re: Ама чакай, бре човек!
|
|
| Автор | дa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.12.04 20:00 |
|
|
смешно е
наистина
| |
|
Тема
|
На Орчо , му е паднал борсовия индекс.
|
|
| Автор |
valsodar (Чародей) |
| Публикувано | 09.12.04 12:17 |
|
|
От две години насам постоянно спада - вече даже клони към отрицателна стойност, т.е. за да го четеш не само че не трябва да плащаш , а напротив ще ти плащат и то нелошо!
Евреите открай време си правят добре сметката и да им пробуташ Оро , ще е подвиг чутовен заслужаващ си да се филмира от Спилбърг и Лукас в екип!
Списъкът на Оро - интернетни войни - епизод II - Оровите клонинги атакуват!
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
|
Тема
|
Re: На Орчо , му е паднал борсовия индекс.
[re: valsodar]
|
|
| Автор | TOЙ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.12.04 18:49 |
|
|
Присмехулнико,
ти някъде се бе изакал относно Кармата с твоя простоват, селски речник и човек може да с извади заключението, че нещо си схванал относно този Закон, който важи еднакво за всички и никой не може да го отмени.
Добре, в светлината на този закон ТИ ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ С ВСЯКО СВОЕ ПИСАНИЕ ТУК СИ ТРУПАШ НЕУСЕТНО КАРМА - ДОБРА И ЛОША.
Че когато оплюваш Оро /без повод и причина и без да си бил провокиран с нещо от негова страна!!!/ и се подиграваш с възрастта му /няма да изброявам епитетите ти/ с това, което пише за СебеПознанието /и е базирано на Абсолютната Истина/ и всичко останало словоблудство от твоя страна.......Мислиш ли, че няма да ти се струпа на тъпата дървена заядлива главица - обратно, като карма?
В моя живот много неща ми се случиха, които си ги обясних с поведението ми като дете към възрастните преди десетилетия и т.н. и т.н. и които схванах като Законът на Кармата в действие.
Та, трупай си кармата глупи сополанко. Кой ти бърка?    
| |
|
|
|
"логическите" ти разсъждения са коренно погрешни?  
| |
|
|
|
Важен е крайният извод, а пък за него все ще стъкмя някаква логика  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|