|
Тема
|
Окултни източници на големите умове-знаем ли нещо?
|
|
Автор | vetrim (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.04 23:22 |
|
Поствам тая тема, понеже съм чувал, че Никала Тесла, Айнщайн и др. големи умове на човечеството не са затваряли никоя врата, водеща до познание на реалността.
Някой има ли повече информация за източниците на техните "скрити" знания?
А кой е приемника на тяхното дело понастоящем?
Знам, но искам да уча още...

| |
Тема
|
Re: Окултни източници на големите умове-знаем ли нещо?
[re: vetrim]
|
|
Автор |
goga (изследовател) |
Публикувано | 25.10.04 18:17 |
|
Едва ли някой тук би могъл да ти отговори на въпроса. Аз лично съм чел за посланията от така наречените "Акаши", но в крайна сметка с мъгляви обяснения , може да се обясни всичко
Друга версия, подобна на тази е за нашето "аз-там" - виж Робърт Монро, на мен лично повече ми допада, макар че по същество не се различава от тази за "Акашите".
Единствено не може да се оспори, че почти всички революционни научни открития са следствие на "необичайни състояния " на съзнанието - сън, дрямка, видения, бленуване и т.н.
| |
Тема
|
Re:
[re: goga]
|
|
Автор | vetrim (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.10.04 20:44 |
|
Благодаря за отношението!
Все пак си мисля, че някой в България знае.
Акаша (Врюл, казано по друг начин - ако си спомняш, подобно общество е в основата на Туле, което пък създава СС и т.н.) е паметта, а не действието. То се полага на тези, които имат някакви мисии (външни или вътрешни).
Монро прилага "честота на биене" (принципа се използва при комуникациите на подводниците), въздействаща върху мозъка.
За откритията си прав, но те се полагат на тези, които са направили достатъчно, за да са в най-близко вибрационно състояние с тях. По правило в природата винаги има и по няколко "дубъла"...
...
Носят се слухове, че Айнщайн, все пак, своевременно е обединил силите и е завършил ОТО, но е създал и гражданско формирование, ръководено понастоящем от неговия внук (Едуард, ако не се лъжа), което да прецени кога да го публикува. Понеже има много интересни следствия. (Дано не са прави слуховете за това, че мозъкът му все още се пази във физиологичен разтвор...)
Засега-толкова

| |
Тема
|
Re:
[re: vetrim]
|
|
Автор | зaблyдeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.10.04 21:24 |
|
http://www.supernatural-bg.hit.bg/nikolatesla.htm