Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:58 28.10.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кви ги върша....  
Автор Drona (чирак)
Публикувано24.06.04 09:20

тия дни.....

Бачкам, какво друго. както каза Ваня - Вие сте едни скапани работхолици!!!!! :))))))))))))

Имам си едни дружки, те много си падат по практическите аспекти на окултизма.... и ме ползват да им "крадна" малко инфо, когато им потрябва. :))))))

Та оня ден ме поканиха да си похапнем и ми зададат поредната си порция от въпроси.... :)))))

Да-а-а... Какви въпроси?

1. По какъв начин се формират енергиите при зачеването и как тия енергии се трансформират по време на бременността?

2. Кога зародишът престава да бъде биологична цялост с майката и се индивидуализира?

3. Има ли контра метод различен от ребърдинг и подобни за сваляне на блокажи в наталния период? и т.н.

Аз отговорих както можах. Интересно ми е вие как бихте отговорили?

Тема Re: Кви ги върша.... [re: Drona]  
Автор Kaily (не*избе*жна)
Публикувано24.06.04 13:27

По точка три-има и не само за наталния, но и за пренаталния и минали животи. Нали се сещаш кой е.
А по другите точки-не знам и не ми дреме...

Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.

Тема Re: Кви ги върша.... [re: Kaily]  
Автор Drona (чирак)
Публикувано24.06.04 14:47

Е..... вдигнало рамене ехото и отпрашило на плаж.....

Автор Anon (приел себе си)
Публикувано25.06.04 09:34

Здрасти Дрон

По 2:
Детето престава да бъде биологична цялост с майката при прерязването на пъпната връв. Този момент е важен и от духовна гл. точка - това е прекъсване на първата от общо три връзки, които трябва да се скъсат при един жизнен цикъл.
Колкото до индивидуализациата - това е процес, не нещо, което става в един момент. Няма рязка граница, освен ако не смятаме за такава момента на свързване на Духа с тялото (т.е., зачеването на душата). Другото е все едно да питаш кога точно се е оформила ябълката - някъде между цвета и тупването й от дървото поради презряване, ама няма точен момент

По 3:
Какво значи "контра" метод?
Освен ребърдинг, се ползва холотропното дишане на Гроф, то е близко по характер. Друг метод е ребьофинга, той е по-бавен, но пък по-лек и приятен. Също дианетиката (не казвам сциентологията, за да не намесваме религиозната страна на "хъбардизма"). Тя се сочи като още по-бавна (каквото и да ти разправя Кайли; всъщност колко бавно действа можеш да съдиш и по самата Кайли ).

А според някои, при подходящо ръководство най-бързо можело да стане чрез LSD (или други силни психеделици).

Тема Re: Кви ги върша.... [re: Anon]  
Автор Drona (чирак)
Публикувано25.06.04 09:48

Здратси на теб.

Значи на къде тръгна инфото:

- ако детето се индивидуализра след като напуска тялото на майката, то следователно, докато е в утробата мислите, емоциите и биологията на майката са определящи.

- ако горното е вярното тогава всичките ребърдинги и прочее са шарлатании защото изключват майката от процеса на разблокирване.....

Така т.2 и т.3 от това което казваш взаимно се изключват. :)))))))))))))

Или детето се индивидуализра и относително автономно в утробата и тогава ребърдинг и ала-бала са валидни или обратното - но тогава ребърдинг и прочее са невалидни.

Нещо такова....

Тема Re: Кви ги върша.... [re: Anon]  
Автор Kaily (не*избе*жна)
Публикувано25.06.04 10:06

Ти все интерепретираш погрешно.
Дианетиката била бавна, съдейки по мен...ето ти няколко контри-първо аз мое съм тъпа, а дианетиката колкото и да е врао, чудеса не може да прави. После аз може и да не съм тъпа, ма да не се занимавам сериозно, После-всички тия ребърдинги и бьофстроганофци сигурно се правят от специалисти върху други хора, а не индивидиуално сам за себе си-или ти сам си ги правиш?
И последно-само сляп като теб няма да види промените у мен, но това не ме учедва, щото като те знам как не виждаш нищо по-различно да се случва в света отпреди-нали още си на това мнение?

Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.

Публикувано25.06.04 10:14

Измислили сте си някакъв контекст, и си доказвате в него че нещо било еди-как-си

Не случайно разделих въпросите за биологичната свързаност и за индивидуализацията. Сиамските близнаци са биологично свързани, но са отделни индивиди. Подобно е при детето и майката.

Какво всъщност се коригира с ребъртинг и т.н.? Енергийни блокажи в тялото на човека (или изкривявания в полевата форма, както му викат други). Някои от тях са се получили при раждането, но както всички блокажи, те са си на конкретни места в твоето тяло, не в тялото на майката. Не и в цялото твое тяло.

Нали разбираш, ако имаш проблем в гърлото, това не значи че майка ти има някакъв проблем за разрешаване, без който не може да се разреши твоя. Нито че трябва да разрешаваш проблеми в твоите или нейните крака.

Тема Re: Кви ги върша.... [re: Kaily]  
Публикувано25.06.04 10:24

Когато някой не може да чете, то то е за дълго

Думите ми бяха "тя се сочи като още по-бавна", теб те дадох само за пример. Казва го Г. Малахов, виж стр. 142 на книгата му "Победете болестите", а той сигурно не те познава

И не писах че не работи, а че работи бавно. Ерго, не съм казал (нито пряко, нито косвено), че няма промени в теб.
При това да не забравяме, че промените в теб едва ли се дължат само на сциентологията.

За промените в света, няма какво ново да ти кажа. Продължаваш да претендираш да оценяваш исторически събития от гледната си точка, затворена в 1-2 години.

Има ли смисъл да ти пиша, след като толкова можеш да четеш?

Тема Re: Кви ги върша....нови [re: Anon]  
Автор Drona (чирак)
Публикувано25.06.04 11:48

Ми... какво да ти кажа...... относно "измислиците".....

Тръгнахме от "бабините" случки: уплах на майката дава физическо отражение върху плода......

И за да понамаля "всезнайско-снисходителния" ти подход към темата - значи хората дето си "измисляме" са разни ясновидци, екстрасенси и т.н. биоенерготерапевти, и обсъждаме конкретните проблеми, с които се сблъскват...:)))))))))))

Именно... сиамските близнаци..... значи..... индивидуализацията предшества биологичното разделяне.... което изключва един от предните ти отговори..... И това ни връща към моят първи въпрос - кога настъпва индивидуализацията на плода....:)))))))))))))

Нали разбираш - блокажите в децата получени от психологичните травми на майката са също факт.....

Автор Neon (dharma)
Публикувано25.06.04 13:21

на една приятелка майка и е била изплашена от петел в 8мия месец от бремеността й(ама наистина изпаднала в мн силен шок), и приятелката ми се ражда с родилно петно на едната ръка под формата на криле, около 15 см - ярко червено петно, така че има някакъв резон.

let's Expand

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.