Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:23 04.11.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема оргазъм  
АвторOтчaянa (Нерегистриран)
Публикувано18.06.04 23:33

Сигурно не съм за този клуб, но ако имате отговор на проблема ми ще съм много благодарна. Как може една жена да стигне до оргазъм? От какво зависи? В смисъл приятелят ми е много качествен и кадърен сексуално, но просто не се получава. Има ли някакви техники? Чувала сам, че много жени цял живот не успяват да стигнат до оргазъм. Питам ви сериозно, имам голям проблем. Това може да разруши връзката ни, знаете, мъжете винаги очакват това. А аз наистина изпитвам голямо удоволствие от секса с него, но той се съмнява, нервничи, това ни е болният проблем и в леглото, а вече и почти постоянно. Отчаяна сам. Вече си мисля, че заради това може да ме изостави, а наистина имаме чувства един към друг.

Тема Re: оргазъм [re: Oтчaянa]  
Автор xyaнджи ()
Публикувано18.06.04 23:39

На колко си години и от кога водиш сексуален живот?
И момъка к'во прави? Качествен и кадърен, какво включва?

Автор Kaily (не*избе*жна)
Публикувано18.06.04 23:44

След като изпитваш удоволствие от секса с него и на теб точно липсата на оргазъм не ти пречи, то тогава какъв му е проблемът на него?
Масовата култура е наложила разбирането за оргазма.
Аз за себе си мога да кажа, че съм имала мъж, с който винаги изпитвах оргазъм и винаги по едно и също време с него.
И само с това го помня и то като факт.
От друга страна съм получавала непрекъснато сливане с тяло и с душа с друг и изобщо без оргазъм.
Даже и през ум не ми минаваше да търся оргазъм, всичко се случваше непрекъснато и през цялото време.

И сега ако се наложи да избирам, винаги ще предпочета втория-с който не съм имала ни един класически оргазъм.

Изобщо идеята за оргазъм е поредната дивотия на неразвитото масово съзнание.

Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.

Тема Re: оргазъм [re: Kaily]  
Автор xyaнджи ()
Публикувано18.06.04 23:51

Мисля, че си много права.

Авторcлънчeвa (Нерегистриран)
Публикувано18.06.04 23:58

Кайли,ти си права,но аз мисля ,че и физическият контакт има своите предимства.

Тема Re: оргазъм [re: xyaнджи]  
Публикувано18.06.04 23:58

На 23 съм, а той e на 32. Имала съм и предишни връзки, но никoй досега не ми е правил някакъв проблем за това. Той има доста добър контрол, месеци наред всеки път ме питаше кога ще стигна до края и ме чакаше, но просто не се получава. Вече долавям някаква досада и разочарование от него, може би има право, защото реално той не е виновен. Но и аз с какво сам виновна не разбирам. Оргазмът ли е най-важното нещо на света ?! Обзела ме е такава голяма депресия. Сигурно ви се струва смешно, но на мен ми се плаче.

Публикувано19.06.04 00:27

Не разбирам защо с единият мъж се е получавало а с другият не. Мислех, че след като веднъж го можеш знаеш какво да направиш и винаги се получава.
Преди за мен не беше проблем, но вече много се измъчвам, чувствам се непълноценна и без вина виновна. Той е много нежен, иска да ми достави удоволствие, не е някакъв егоист да гледа първо своето удоволствие, хиляди пъти ме е питал какво да направи, какво ми харесва, а аз какво да му кажа като ми харесва така както го прави. Предполагам, че с предишни жени, които са стигали до оргазъм му е било много по-хубаво и сега именно това усещане му липсва. И аз самата много искам да стигам до оргазъм, но няма да се убия ако не стане. Чудя се каква може да е причината за това, дали психилогическа или някаква друга.

Тема Re: оргазъм [re: xyaнджи]  
Публикувано19.06.04 00:31

Кайли винаги е права.

Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.

Тема Re: оргазъм [re: cлънчeвa]  
Публикувано19.06.04 00:28

Че аз де съм рекла, че е минало без физически контакт?
Нали рекох сливане с душа и тяло?
Начи според народному си е живо е......хммм.....

Публикувано19.06.04 00:31

Аз също не разбирам що така, а не иначе се е получавало с мен.
Ма още по-малко разбирам ти що си се изнервила толкоз?
Ти изобщо разбра ли какво ти казах или не?
Сексът може да бъде повече от чудесен и без изобщо оргазъм.
Аз съм жив пример.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.