|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Изначалното състояние
|
|
Автор |
alfka (пристрастен) |
Публикувано | 02.03.04 20:16 |
|
Прочетох това нещо:
Една майка, която имала 3-гидишен син и дъщеря само на няколко седмици, разказва.
Един ден влиза в стаята и вижда сина си, качен в детското креватче, да казва на малката си сестричка: "Разкажи ми за Бога, аз изглежда вече всичко съм забравил."
| |
Тема
|
Re: Изначалното състояние
[re: alfka]
|
|
Автор | MУЛE (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.03.04 20:29 |
|

Мулето е чело много лъжи.
То след като истината не може да бъде казана и написана, какво друго остава?   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Anuel (Zlanta akula) |
Публикувано | 02.03.04 20:43 |
|
През повечето време Господ (във "видимия" му аспект) е заобиколен от новосъздадени души.
Енох е дал много правдоподобно описание на останалото включително и на лицето на Бог.
А иначе спекулации има всякакви.
Бях ви споменал за последната битка около мястото където се създават душите, а това че ВСЕКИ носи в себе си част от Бог може би няма да подложим на обсъждане.
| |
Тема
|
[re: MУЛE]
|
|
Автор |
alfka (пристрастен) |
Публикувано | 02.03.04 20:57 |
|
Това остава:
"Много съм говорил за Любовта, но не за същината на Любовта. Аз съм говорил само за проявите на Любовта, но щом дойда до същината на Божията Любов – млъквам. Дойда ли до Божията Любов – свещено мълчание! Няма по-красиво нещо от това мълчание. То е мълчание, което говори." - Б.Дуно

| |
Тема
|
[re: Anuel]
|
|
Автор |
alfka (пристрастен) |
Публикувано | 02.03.04 21:13 |
|
Идваме на тоя свят с една пелена пред очите си. Не случайно бебетата се раждат полуслепи.
Но изпитваме смътното усещане, че нещо сме забравили.
Имаме го, но не знаем къде е, търсим го.
Като огърлица, която си мислим, че сме загубили и търсим. А тя през цялото време е била на врата ни.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Anuel (Zlanta akula) |
Публикувано | 02.03.04 22:33 |
|
Виж нелогичното в това, което казваш е:
- физиологично е невъзможно новородено на няколко седмици да се изправи в леглото
- леглата за новородени не позволяват изправяне, просто ако се изправи бебето ще падне
Иначе основната идея си е както я казваш
Историята на войната, която няколко пъти Ви натрапвам на вниманието е история на едно приятелство между Бог и Луцифер, останалото си е много тъжно за коментар, но ако нещата се разгледат от тази гледна точка ще видим една по-различна картина. Може би ще видим как любовта поражда антагонизъм, може би ще видим и много други неща, но дали ще е възможно да направим правилните изводи ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LSD-25 ([fuck_off]°[/]) |
Публикувано | 03.03.04 01:57 |
|
ami principno syznanieto na noworodenite e sysredoto4eno glawno wyw finnite oktawi na astrala .. 10-11 (towa koeto nari4ame raj), towa trae do 1 godi6na wyzrast. Sledwa period do 2 godi6na wyzrast, w kojto deteto zapo4wa da wivda 3D swetyt oswen 4D, do 3tata si godinka deteto e sysredoto4eno po4ti izcqlo w 3D sweta .. sled towa se motae kadeto sme i nie w momenta :D
principno e taka
az li4no imam spomeni ot 2 i 3 godi6na wyzrast, nqkoi ot tqh sa naj-hubawite mi, koito sm imal nqkoga, nqkoi naj-lo6ite
This is the noise that keeps me awake my head explodes and my body aches :D
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mish-o () |
Публикувано | 03.03.04 13:27 |
|
Вьпросьт за спомнянето на минали животи е много интересен.
Той има много аспекти.
Ето някои от тях.
От една страна, хубаво е да забравяме.
Дори в този живот има неша, които искаме да забравим, нали.
А колко ли такива имаме през миналите си животи!
Освен това, биха вьзникнали проблеми поради това, 4е около нас в сегашния живот има много хора, които преди са били в други отношения и врьзки спрямо нас. Например, представете си, предишната ви майка като сегашен брат и какви ли не други комбинации! Голямо обьркване!
И все пак вьпросьт остава:
Какво трябва да правим, за да си спомним предишните животи?
| |
Тема
|
[re: Mish-o]
|
|
Автор |
Публикувано | 03.03.04 14:19 |
|
absolutno praw si, dejstwitelno w predi6nite viwoti se kriqt takyw broj previwqwaniq, 4e ako razgleda6 samo 2-3 ot tqh po4wa6 da se 4udi6 na koj swqt si. otdelno sa ti se slu4ili 1 kup4ina nepriqtnosti wyw wseki 1 ot tqh ... kato ti se strupat na glawata polovenieto opredeleno ne e rozowo, naj-dobre prosto ne se rowete iz minali viwoti, oswen ako ne sa viwoti koito wyzpriemate kato 1 ot naj-hubawite ne6ta koito sa wi se slu4wali nqkoga.
ako si spomni6 swoi stranni nawici ili postypki kato malyk, koito normalno nemove6 da obqsni6 weroqtno stawa duma za dela ot minal viwot .. ili nqkakwo mn silno, qrkoizrazeno velanie da naprawi6 ne6to, sqka6 idwa6to realnopoglednato po4ti ot
ni6toto .. e prawil si go w minal viwot
ina4e ... meditiraj wyrhu minali viwoti ako ti e tolkowa interesno .. neznam kak to4no stawa, predpolagam 4e sqda6 prosto nqkade w staqta si, krystoswa6 si krakata i si predawa6 sme6en wyn6en wid :D
| |
Тема
|
[re: LSD-25]
|
|
Автор |
Публикувано | 03.03.04 14:21 |
|
kato cqlo minalite viwoti sa minali imenno za da ne se rowim iz tqh
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|