|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
ИНФО за СРЕЩАТА (окончателно)
|
|
Автор |
¤ asamus ergin ¤ (ДиBаK) |
Публикувано | 17.12.03 02:29 |
|
Обръщам се с молба (лична и не само...) към огранизаторите на срещите:
Моля всякаква информация (свързана с времето и мястото, например) за срещите (работната и неработната )да се поства тук. Обръщам се с молба и към останалите клубари да не прекаляват с офтопик постовете... Все пак, целта е актуалната информация по въпроса да е лесно достъпна и достатъчно ясна.
Благодаря за вниманието... 
Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever! J.F.
| |
|
Остава втория вариант: Кръчмата се казва(Това което следва е линк към картата:) и е в сутерена на къщата на ъгъла на ул. Оборище и ул.Васил Априлов от страната на Френското посолство.
Заповядайте в 18:00 ч. на 20.12.2003 г.(събота)
Имат хубаво вино и наливно и пивко и в шишенца. Обещаха, че няма да има чалга но музика носете.
ОМ КРИЯ БАБАДЖИ НАМА АУМРедактирано от titiksha на 17.12.03 13:53.
| |
Тема
|
Re: ИНФО за СРЕЩАТА (окончателно)
[re: titiksha]
|
|
Автор |
alfka (ентусиаст) |
Публикувано | 17.12.03 10:21 |
|
Внимателно с виното , да не се опияните от себе си.
Съжялявам, но не мога да дойда. Особено за Дейти, че идва от толкова далече, за да се видим.
Приятно прекарване ви пожелавам с едно стихче от Омар Хайам:
Блажен е, който в наше време волно е живял,
доволен с туй, което Господ му е дал
и който е използвал този миг единствен от живота:
живял е волно, просто: с чаша вино е седял.

| |
|
ОК супер!ще се радвам да ви видя!
| |
|
може и да намина да ви видя 
"хм"
| |
|
Току-що ми се обади Дрона, че със залата нищо няма да стане.
Ако някой от София има идея за друго място, нека да помогне, за да не се провали тази идея с практиката, все още има малко време. От провинцията не е възможно явно да го уреждаме.
ДъгатаРедактирано от Изrpeв на 17.12.03 14:20.
| |
|
но за сега и за двте нямам инфо.
Освен това едно птиченце ми изчирулика, че има вероятност Пепси/Перица да е в София в неделя и да има някакво мероприятие но за сега не е сигурно.
Ще ви иформирам как се развиват нещата и в двете направления - залите и идването на Пепси.
ОМ КРИЯ БАБАДЖИ НАМА АУМ
| |
|
Добре, за съжаление утре съм в командировка и няма да имам достъп до компютър, евентуано да посреднича, ако се наложи...
Срещата ни ще е хубав повод и с Пепси да се видим. Дано и ти успееш със зала.

Дъгата
| |
Тема
|
Re: Имам две идеи за зала
[re: titiksha]
|
|
Автор |
d8a (Дeйти) |
Публикувано | 17.12.03 16:39 |
|
Стискам палци за поне една от идеите за зала, а също и за мероприятието с Перица! Ще буде чудесно, ако и него успея да видя!
За практиката, бройте още един човек - моята приятелка изяви желание да дойде :)))
Мурафет кибик
| |
Тема
|
Re: ИНФО за СРЕЩАТА (окончателно)
[re: alfka]
|
|
Автор |
d8a (Дeйти) |
Публикувано | 17.12.03 16:52 |
|
Благодаря за пожеланието и за стихчето! Недей да съжаляваш, аз пак ще си дойда и тогава вече ако не успееш да дойдеш - тежко ти!
Даде ми една хубава идейка с пожеланието и стихчето - благодаря ти за което!
Моля всички присъстващи да си измислят предварително или на мясно нещо което да ми напишат /или нарисуват/ за спомен в едно тефтерче. А който не може да дойде да ми пише тук, аз по-късно ще си го рапечатам и залепя в тефтерчето за окултни спомени!
Мурафет кибик Редактирано от d8a на 17.12.03 16:54.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|