|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Ей бравоска, веднага ме заинтригува силно
[re: titiksha]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 01.09.03 14:27 |
|
Не всеки става за маса, това е дарба. Моята е генетично обусловена.
Истината е земя без пътища!
| |
Тема
|
[re: huanji]
|
|
Автор |
зyмyнr (сссссс) |
Публикувано | 01.09.03 14:34 |
|
разчитам да ме обучиш поне малко на тази дарба, преди съвсем да съм се стопил
| |
Тема
|
Re: контакти & чакри
[re: зyмyнr]
|
|
Автор | БAБAHA (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.09.03 14:46 |
|
.....не съм компетентен, но ще вмъкна нещо........
....Контактите и комуникациите са безбройни ,както и различните аспекти на изначалната/да не споменавам - Божественна/ Енергия..............
Проблемът се крие във възможността Ни да осъществим КАКВАТО И ДА Е КОМУНИКАЦИЯ извличащи от нея единственната целесъобразна полза - Не само самоусъвършенствуване ,а и взаимно обагатяване.........За сега този процес протича векторно и единият винаги е ощетен..........Дали все още не сме Хищници!?!?!?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 01.09.03 14:49 |
|
Манипура чакра и пъпа са едно и също нещо.
Манипура се активира най- вече от китайската йога, както и от хата йога.
Действително преди десет години манипура беше най- отворена при мен. Сега нещата са различни, предпочитам да не се занимавам с това. Не ме интересува как са чакрите, те се регулират сами.
С хапването и пийването трябва да се внимава...защото безплатен обяд няма. Но всеки сам си преценява колко и...до колко.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Изrpeв (Оле) |
Публикувано | 01.09.03 14:58 |
|
Освен кака ви Изгревна да ви събере на софра и да ви изкуши с тиквени, соеви кюфтенца, катмички със сладко от ягоди, нови модели салатки, че поне не липсват измежду вас любители-познавачи...другото от вас...само съм чувала за разни северняшки вина, ама не вярвам докато не опитам /по съвета на някои ходещи по пътя на кулинарни и други посвещения.../ Този намек не е задължително предложение...шегичка...
Дъгата
| |
Тема
|
[re: Изrpeв]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 01.09.03 15:02 |
|
Нека поне виното да стане, ще видим.
| |
Тема
|
ръцете ми са празни - ръкостискане
|
|
Автор |
valsodar (Чародей) |
Публикувано | 01.09.03 15:17 |
|
От там иде Ветре, не от другаде - празна длан, липса на оръжия, откритост.
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 01.09.03 15:25 |
|
За съжаление, това е дарба.
Тъпкането няма нищо общо с масата. Нещата опират да можеш да се веселиш от сърце, а за това е необходимо...но и то е дарба.
| |
Тема
|
[re: БAБAHA]
|
|
Автор |
alfka (минаващ) |
Публикувано | 01.09.03 15:41 |
|
Няма друг начин, ако го гледаме отвътре.
В една система с много елементи вътре има “брауново движение” и сблъсъци, но като цяло тя е в нокой, в равновесно състояние.
Важното е като какви се изживяваме.Дали като една от блъскащите се частици и ще страдаме от това или ще имаме съзнанието на цялото и ще усещаме съвсем друго.Но тогава и поведението ни като частица ще се промени.
Освен това цялата система е в процес на развитие и с времето тези сблъсъци ще намаляват, взаимното обогатяване ще расте.
С две думи - Цялото си знае работата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ssonia (екзорцист) |
Публикувано | 01.09.03 18:46 |
|
За да се развие т.нар. духовно, първо трябва да се развие т.нар. материално до най-крайния възможен предел /това правят йогите първоначално/. Когато стигне до този предел преминава в духовно, след това духовното се развива до крайния си предел и преминава в нещо друго и така
затова не мога да разбера идеята на Лекс за екоселище - това е тръгване от началото на материалното /а човекът все пак е достагнал донякъде в него и е безсмислено да се почва отначало/
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|