Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:15 13.11.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Тема Знак или случайност?нови  
Авторпиpeя (Нерегистриран)
Публикувано16.08.03 18:55

През последните няколко седмици ми се случва десетки пъти нещо, което никога до сега не ми е правило впечатление. Не съм суеверен, признавам, че за пръв път влизам тук. Влизам, защото имам въпрос към вас.
Почти всеки ден, понякога по няколко пъти дневно, като погледна часовника попадам на часове от типа на 11:11, 23:23, 15:15 и т.н. Знам, че звучи глупаво и абсулдно и ще ми се смеете, но непрекъснато ми се набива в очи. Непреодолим моментен импулс да погледна часовника и... виждам, че съм погледнал точно в 18:18. Електронни часовници много около мен-на мобилния телефон, РС-то, покетРС-то. Ако ми се изсмеете и наречете глупак, ще се успокоя. Знак или случайност?

Тема Re: Знак или случайност?нови [re: пиpeя]  
Автор searcher (нещо...)
Публикувано16.08.03 19:33

Ти просто искаш всичко да е уникално в твоя живот, за да поддържаш илюзията за изключителност. Да, ти искаш да си изключителен, защото другата възможност те плаши. Това е нормално.

Затова и толкова избирателно ти се набиват тия цифри на часовника.

Интересно какви ще бъдат цифрите в часа на смъртта ти. Може би 13:13

Тема Onikalen otgovor [re: searcher]  
Автор eeeeeeeeeeeeee (непознат )
Публикувано16.08.03 21:59

Ti si prosto klasicheski prostak. Kak mojesh taka da otgovorish na choveka

Авторah_shen_su_ang (Нерегистриран)
Публикувано16.08.03 22:24

Няма нищо случайно или уникално."сьдбата''непрекьснато ни оставя знаци,само трябва да се научим да ги разчитаме.И страшното и хубавото се крият в малките неща,но само тези,които ти правят впечатление.Виж И-Дзин

Тема Re: Знак или случайност?нови [re: ah_shen_su_ang]  
Публикувано16.08.03 23:11

Taka e

Тема Re: Onikalen otgovorнови [re: eeeeeeeeeeeeee]  
Автор searcher (нещо...)
Публикувано16.08.03 23:19

Емиии аз не обичам да дундуркам хората, аку мъ ръзбиийшшш.

Може би ти обичаш да ги дундуркаш и да ги кърмиш

Но, в интерес на голата истина не виждам нищо смислено в дундуркането.

Тема А теб кой е те е дундуркал...нови [re: searcher]  
Автор asenus (ястреб)
Публикувано19.08.03 13:38

че сега си го изкарваш на човеко?
А си прав, тва за уникалността и т.н.
Ама, чакай да те питам, ти да не би да не си уникален? Нима има друго същество като теб? А?

Да, ама не...

Автор d8a (ъпДейти)
Публикувано19.08.03 16:39

Хубаво е сам да си отговориш на този въпрос. И аз това се питах преди няколко месеца и пуснах тема тук за мистичните случайности :))) Ако искаш да прочетеш нещо повече за синхронността мога да ти препоръчам книгата на Джеймс Редфийлд "Селестинското Пробуждане" - можеш да си я свалиш от извори.бг.

Успех..Дейти

Tи имаш свободата да бъдеш това, което си, самият ти, тук и сега, и нищо не може да ти попречи.

Тема Re: Onikalen otgovorнови [re: searcher]  
Публикувано21.08.03 22:44

a az v twoja otgovor

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.