|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Oкултен парадокс....Параграф-22   |  |  | Автор | Гpъм* ( Бранник) |  | Публикувано | 21.05.03 10:17 |  |  | 

Въпрос?

За какво да ме има
 когато утре няма да ме има?

"Воювайте за правото на собствено мнение,но не бива да вярвате,че това мнение съдържа цялата и единствено възможна истина" - Чарлз Андерсън Дана

-МEMENTO MORI-

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Oкултен парадокс....Параграф-22  [re: Гpъм*] |  |  | Автор | Anon (затихващ) |  | Публикувано | 21.05.03 10:26 |  |  | 

Понякога се замислям как изобщо има Свят, и това ми се вижда най-чудното нещо :)
 Не мога да опиша усещането си за това изумление, когато ме обхване - защо изобщо има Нещо :) В такива мигове по-"логично" ми се струва да няма нищо

А на въпроса ти - откъде знаеш, че утре няма да те има?

И ако почнем да питаме така - а защо сега да те има пред компютъра, след като примерно след някой и друг час няма да те има пред него

Нещата просто СА, и се променят. Съществуване и промяна, това е

|  |  |  
             | 

| Тема |  Смисълът на Живота- алинея 1-ва  [re: Гpъм*] |  |  | Автор | valsodar (Чародей) |  | Публикувано | 21.05.03 10:36 |  |  | 

Смисълът на Живота е... в живеенето.

Истината е някъде там ! -  реплика на очния ми лекар.

|  |  |  
             |  |  | 

за да се порадваш на "днес"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Oкултен парадокс....Параграф-22  [re: Гpъм*] |  |  | Автор | AЛФ (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.05.03 10:51 |  |  | 

"За какво да ме има"- как да го разбирам?

Смяташ, че те има ли?

Или искаш да те има и питаш защо?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Oкултен парадокс....Параграф-22  [re: Гpъм*] |  |  | Автор | d8a (...) |  | Публикувано | 21.05.03 16:27 |  |  | 

Oти да се косим, като че ми мине!

Шопо

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Смисълът на Живота- алинея 1-ва  [re: valsodar] |  |  | Автор | Гpъм* ( Бранник) |  | Публикувано | 21.05.03 21:48 |  |  | 

Става...Valsodar

Това е само парадокс..

-МEMENTO MORI-

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Oкултни панделки  [re: Anon] |  |  | Автор | Гpъм* ( Бранник) |  | Публикувано | 21.05.03 21:51 |  |  | 

Това е поредния парадокс Anone

Въпроса който си задаваш е умопомрачителен
  Внимавай  изглежда като опит да вкараш вселената в тенджера..   
 Аз знам,че не съм вечен
 и следователно съм смъртен

-МEMENTO MORI-

|  |  |  
             |  |  | 

Мерси Пролет Люлякова

До скоро

-МEMENTO MORI-

|  |  |  
             | 

| Тема |  Така значи...:))
[re: AЛФ] |  |  | Автор | Гpъм* ( Бранник) |  | Публикувано | 21.05.03 21:59 |  |  | 

Нестандартен отговор
   Чудесно 

Въпроса който зададох
  не е мой! Опитах се да си отговоря на парадокса,но
  още прехвърлям възможности...    
 Ментално съществувам
  и всичко вибрира около мен / егати отговора /

-МEMENTO MORI-

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички) |   | 
 |