Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:54 03.11.24 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Питат ме.нови  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано19.09.01 00:05

Съвсем случайно заедно с мене и в клуба влязоха приятели с които си дискутираме част от темите засегнати в клуба повече от десет години насам. Хора, на които не се налага тепърва да обяснявам какво имам да кажа и защо го казвам.
Погледаха, прочетоха туй-онуй и искрено се учудиха - а, бе тия хора. освен да се заяждат един друг в себедоказването пред себе си, за нищо друго ли не използват туй богатство що имат?
- В смисъл? - недоумяващо попитах.
- Вместо да направят нещо заедно, те просто си губят времето в пълни глупости. Ти какво правиш тука?

И седя си сега, късно вечерта и още не мога да открия отговор на въпроса.
Да, наистина... какво търся тук?!

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Тема Отговарям ти :)))нови [re: valsodar]  
Автор shockwave (дама)
Публикувано19.09.01 00:10

След като знаеш какво трябва да направим заедно, дай идеята. Слушам те.

@=>=>=

Тема Re: Отговарям ти :)))нови [re: shockwave]  
Авторcивия вятъp (Нерегистриран)
Публикувано19.09.01 01:11

хехе, а така :))
без да претендирам, че знам за какво се карате в клуба и дали се себедоказвате и прочее, що споделя наблюдението си и убеждението си, че valsodar едва ли е пуснал тази тема просто така, за да разбуди страстите само :))
явно има нещо на ум

Тема Re: А ти защо не им отговори? [re: valsodar]  
АвторSamael (Нерегистриран)
Публикувано19.09.01 05:12

Защо? Можеше спокойно да кажеш: "То хората там отиват, за да се заяждат! Малко сме, които искат да правят нещо смислено!"

Защото като се замислиш излиза, че всеки има нещо да оправя тука - я комплекс, я гняв да избива...

Тема Re: Питат ме.нови [re: valsodar]  
АвторMУЛE (Нерегистриран)
Публикувано19.09.01 08:07

Защо смяташ, че правиш нещо?????
Всичко вече е наравено...отдавна....

АвторDil (Нерегистриран)
Публикувано19.09.01 08:14

Ти защо не им каза ,че си в основата на всички заяждания и че основно рушиш клуба...По делата им ще ги познаете...виж как се изказваш...Защо я четеш тогава тази окултна литература...

Автор Nianan (минаваща)
Публикувано19.09.01 09:26

Учителствуваш. А камъните пу не са в мойта градина.

Невъзможно е да не е възможно.

Тема ами сигурнонови [re: valsodar]  
Автор Cy (ентусиаст)
Публикувано19.09.01 09:37

и в заяждането има някакъв смисъл. Може да не проличава веднага, а по- късно и да се окаже, че все пак е полезно... ако не за друго, то поне да ти помогне да усетиш колко си губиш времето понякога :))

Автор KamaelMetatron (новак)
Публикувано21.09.01 00:30

Bravo be, ne poviarvah kato go prochetoh
Che az za kakvo govoria tolkova vreme i v pochti vsichki temi se opitvam da se zapoznaia s niakoi ot toi klub, za da napravim neshto, za da se pouchim edin ot drug ili pone da sme poznati ili priateli, ama nikoi ne me chuva?
I az naskoro poluchih slednia otgovor:
"nE VLIZAM V TEZI KLUBOVE, ZA SHTOTO TAM NE SE GOVORIAT SERIOZNI NESHTA"
tO DORI AZ, koito ne sym naprednal vze da m pisva i da ne vlizam chesto, ta kamo li na...
Taka che aide de...
Ti zashto samo govorish, ne ti li pratih az belejka tochno s takava ideia, a kade e otgovora\
Niama go...
Ne, moje bi si prav, zashto ti e da se zanimavash s hora, koito ne mogat da meterializirat ot nebeto manna nebesna, stoi si tam kydeto smiatash, che e visoko...
Ili ne sym pretsenil pravilno...

Izkazvam mnenie, za da mi pomognat s kritika i syvet,
to da stane po-dobro!

ae stiga tolkova

Авторpencil (Нерегистриран)
Публикувано21.09.01 01:09

Истината е, че тук не разговаряш с хора а с техните умове.

Истината май е някъде там! - реплика на Летача ми

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.