Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:36 14.07.25 
Автомобили
   >> Off-road
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Форум Каптиванови  
АвторBлaдo (Нерегистриран)
Публикувано17.12.07 18:44

На вниманието на модераторите: Оказа се ,че във форума Оф Роуд има доста и предимно собственици на Каптива. Освен това се оказа ,че те са и най-активни.Не е ли време да се образува собствен форум на Каптива или поне да се уважи марката Шевролет със собствено място, пък ние ще се оправиме после. Не е нормално,струва ми се,Шевролет да не присъстват в графата автомобили (а, не са ли?) и да ме препращате към разни други марки като Деу,та да си обменям инфо за накладки за Рейсър,алтернатор за Есперо и т.н. с бакшишите.

Тема Re: Форум Каптиванови [re: Bлaдo]  
АвторLakeN (Нерегистриран)
Публикувано17.12.07 23:10

ами време е !!!!!!!!
по принцип формата на форумите е един и същ. ако някой му разбира направо да направи самостоятелен

Автор chil (непознат )
Публикувано18.12.07 15:29

Zdravei Vlado,
Vupreki che ne simpatiziram na liubimata ti marka, zashtoto sum privurjenik na tezi s po-goliam opit v off-road-a, kato Nissan i Toyota napr., napulno te podkrepiam v zapitvaneto ti kum moderatorite.

Zdraveite moderatori,
Naistina e vreme, da otdelite foruma off-road ot tosi na Captiva.

Тема Re: Форум Каптиванови [re: chil]  
АвторATB (Нерегистриран)
Публикувано06.01.08 12:00

Супер и ще си обсъждате как да стегнете да не дрънчи,или как да накараме кола 150коня да върви поне колкото 90к.с:):):)Или пък защо най-модерният дизелов двигател има турбо дупка като на дизел от 80те..Или защо се набутах с толкова пари за такова дърво.....Или как да намалим разхода на малката количка до разхода на огромен марков джип:):):)Да са ви честити радваите им се че след 3 г ни един няма да е в движение.

Тема Re: Форум Каптиванови [re: ATB]  
АвторOM (Нерегистриран)
Публикувано06.01.08 15:11

АТВ, на теб какво ти пука? Карай си Лексус-а и си гледай живота !

АвторBлaдo (Нерегистриран)
Публикувано06.01.08 19:19

АТВ, нормалните хора по света и у нас си купуват колите от магазините,карат ги 5 години и ги продават на разбирачи като тебе. Разхода на една кола се мери на 5-тата година,като удариш чертата ,като как ти се връзва 1 изминат километър (за колко пари).Турбодупката ,за която говориш,нещо не съм я забелязал, (сигурно съм мноо смотан!)но четох че и Патфайндера има злобна дупка некаде там! Имам 5 000 км с Тойота Ландкруизер и 10 000 км с Каптива.Вярно е,че не е толкова мощна като Тойотата,но то е заради по-малкия мотор и разход.(10.5 Тойота-9,0 Каптива)С Тойотата закъсах в една снежна пряспа(щото много и вярвах), с Каптивата засега съм добре(щото имам едно наум

Карам с летни гуми,Ходих в големия сняг на 2-ри до Банско,тука се джаскам из преспите за да видя колко може и за парите ,дето дадох (53 000 срещу 127 000 при еднакви изпълнения)на Тойотата съм доволен.Екстрите и на двете коли са еднакви,някакви блокажи тука ги няма,но да дам 70 000 лв за блокаж ми е много!Продажбите на точно такива като възможности коли в глобален мащаб се увеличават главоломно,което ме кара да мисля ,че съм на гребена на вълната в световен мащаб.Между другото как е новия Туарег на Оф роуд?

Тема Re: Форум Каптива [re: Bлaдo]  
Автор Pepi.M (мама x3)
Публикувано07.01.08 11:56

Честита Нова година на всички!
Подкрепям идеята за по-общ форум - "Шевролет", вместо "Каптива". Аз лично като собственичка на половин Каптива (щото съпругът ми я кара в 80% от времето) се интересувам какво могат да споделят и собствениците на Спарк, че чух две доста противоречиви мнения за това возилце.

АвторATB (Нерегистриран)
Публикувано09.01.08 12:44

Аз си карам чисто нови коли,ама не сглобявани някъде с технология от незнайно къде....Ако искам джип ще си купя сериозна машина,а не нещо дето мяза на джип ама освен че е с по голями гуми:)Радваите се на придобивката защото ви чака историята на МУССО...Те в началото всичките много им се радваха гледаха от вътре все едно са царете на пътя ама след 6м гледаха жално по сервизите,а след още година 2 с мъка ги караха към моргите:)Имал съм кореиски джип дано не минете по моят път,дано малко от малко са почнали та правят поне на 10% качество като Японци или Европейци:):)Успех колеги дано не съм прав с първоначалните ми наблюдения.

Автор trif197O (непознат )
Публикувано13.01.08 18:08

Здравейте.Аз лично си взех бензиновия вариант и то по-слабия мотор.Минаха ми годините за състезания.Сменил съм доста видове коли,а това е първия ми SUV(макар че е силно казано де).Единственото ми притеснение е тракането през голяма дупка.За мен е необяснимо за чисто нов автомобил и то на 15 км го взех.Гумите бяха надути на 2,6.Намалих ги на 2,1 и разбира се ефекта беше малък.Има ли някой който да е разпитвал по тоя въпрос вносителите.Иначе за тези пари колата не е лоша

Авторysata (Нерегистриран)
Публикувано13.01.08 22:52

ега ти джипа задвижването е с ангренажен ремак говорим за дизел що няма мерцедес с ремак или ауди Q7 на този двигател на каптива и антара трябва да са с верига .същото е ипри санта фе то .А един nissan qashqai ги слага в джоба си пак 150 коня с ангренажна верига и 400 кг по лек какъв мислиш ще е разхода на гориво а и можеш да си реголираш с предно предаване а не постоянно 4х4 както е при КАПТИВА ПРИСТАВЯШ ЛИ СИ ПРИЯТЕЛ.ХУБАВА ЯБАЛКА АМА ИЗГНИЛА ОТ ВЪТРЕ.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.