|
Тема
|
Jeep, akumulator, problem s praznia hod
|
|
Автор | Hamcho (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.02.06 20:54 |
|
Hiya
Iskam da popitam dali niakoi moje da me posuwetwa za slednia problem:
Imam jeep cherokee sport '2000 (4L, selec-trak). Kolata si raboteshe super! Biah zabrawil wratata otworena onzi den za okolo 12 chasa i zaradi swtelinite w kupeto, akumulatora se beshe iztoshtil taka che samo solenoid-a na startera shtrakashe i ne wurteshe motor-a. Kakto i da e...zaredih akumulatora prez noshta i dneska sutrinta se opitah da zapalia - ne zapalwa samo s wurtene kliucha, ako podam gaz i zawurtia, togawa zapalwa no w momenta w koito si mahna kraka ot gazta dwigatelia gasne momentalno. Ne poddurja izobshto oboroti na prazen hod!
Towa do sega ne mi se e sluchwalo - moje li niakoi da dade suwet? wsichki bushoni sa nared! moje li da e neshto s komputera?
Blagodaria predwaritelno!
| |
Тема
|
Re: Jeep, akumulator, problem s praznia hod
[re: Hamcho]
|
|
Автор | Pajero (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.02.06 21:08 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор | Hamcho (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.02.06 20:20 |
|
Reshih go problema. Okaza se che kato padne malko akumulatora ili ako se otkachi za produljitelno wreme pameta na bordowia komputer se iztriwa i kolata "zabrawia" kak da durji oboroti na prazen hod. Reshenieto e da se zapali dwigatelia i s krak na gazta da se poddurjat oboroti dokato dwigatelia zagree, a oshte po-dobre da se pokara niakolko kilometra taka (s neprekusnato poddurjane na gazta) i komputera subira informacia ot datchicite i se "nauchawa" otnowo kakuw da e rejima za prazen hod.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3OOD (непознат
) |
Публикувано | 13.02.06 17:34 |
|