|
Тема
|
Хидротрансформатор за JEEP Cherokee 2,8
|
|
Автор |
Moxy_78O (Попай моряка) |
Публикувано | 14.03.05 20:04 |
|
Здравейте на всички! Не знам къде точно да пиша, защото тук няма форум на JEEP, затова пиша тук. Интересува ме някой може ли да ме насочи откъде да намеря хидротрансформатор (нов или втора ръка) за Джип Чероки 2,8 V6 бензин, скоростната кутия е тип 909 или 904, не съм 100% сигурен коя от двете е, но предполагам, че е 909. На едно място пише, че разликата е в това, че 909 има LOCK UP, а оригиналният хидротрансформатор ми изглежда, като че има LOCK UP.
Благодаря ви предварително
| |
Тема
|
Re: Хидротрансформатор за JEEP Cherokee 2,8
[re: Moxy_78O]
|
|
Автор |
Публикувано | 14.03.05 22:14 |
|
Само да добавя, че колата е 86г., старият хидротрансформатор е Sachs, но предполагам, че има и на TCI. Според Балкан Стар обаче, тези хидротрансформатори не се произвеждат от 89г., но аз съм 90% сигурен, че има и други американски автомобили със същите трансформатори.
| |
Тема
|
[re: Moxy_78O]
|
|
Автор | Фapфyи (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.05 09:25 |
|
Здравей, търся въздушен филтър за Cherocee 4000-бензин 93 година.Мойеш ли да ми помогнеш по някакъв начин.Предварително ти благодаря.
| |
Тема
|
[re: Фapфyи]
|
|
Автор |
Публикувано | 16.03.05 16:53 |
|
Ами, иди в Балкан Стар (представителството на DaimlerChrysler за България), там ще ти доставят оригинален филтър. Твоето Cherokee поне е по-ново и е почти сигурно, че ще си решиш проблема, а оная "реликва", дето и правим скоростната кутия е 86-а година и вече почти всичките и части са спрени от производство
| |
|
|
|
|