Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:22 07.11.25 
Автомобили
   >> Off-road
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Balkan troffy  
Авторgotin (Нерегистриран)
Публикувано28.06.04 22:30

Kak mina sastezanieto be kolegi? koi uchastva? Tozi pat go propusnax zashtoto imax rabota? I koi specheli?

Тема Re: Balkan troffy [re: gotin]  
Авторkolio (Нерегистриран)
Публикувано28.06.04 22:39

i az go propusnax no sigurno pak sa parvi ili Kralev ili niakoi drug ot nategachite!!!!!!!!

Тема Re: Balkan troffy [re: kolio]  
Автор DJ_DAVEL (OFF-ROAD_MANIAC)
Публикувано28.06.04 22:40

GRE6KA.Vu6ev e purvi.Kak ti se struva tova.sled nego e toyota!ama to4no na kogo ne znam

Ni6TO NE MOJE DA SE SRAVNI S OFF ROADA

Тема Re: Balkan troffy [re: DJ_DAVEL]  
Авторkolio (Нерегистриран)
Публикувано28.06.04 22:43

Sorry, nemoga da poviarvam che niakoi xora sa propusnali da se iziavat tozi pat!

Тема Re: Balkan troffyнови [re: kolio]  
Публикувано28.06.04 22:49

xaxa.Zna4i ima mnogo hora koito hvurlqt mnogo pari v toq sport za da pe4elqt a ima i drugi koito s karane pe4elqt.!

Тема Re: Balkan troffyнови [re: DJ_DAVEL]  
Авторborko (Нерегистриран)
Публикувано28.06.04 22:56

Az ne viarvam Kralev da si plashta zashtoto toi kara barzo i dobre ama za drugite neznam. Viarno che niakoi karat za udovolstvie a drugite za slava. Kakvo shte kazete?

Тема Re: Balkan troffyнови [re: borko]  
Публикувано28.06.04 23:23

taka.Kralev ne znam dali kupuva.Ama ne vqrvam.Makara da ima pari.I da moje da moje da kupuva.Imam info za nqkoi koito kopuvam ama nqma da davam imena i opisania.Drugo.Nali tova se pravi za udovolstvie.Tova 4e ima nqkoi koito gledat da se dokajat ne6to tova si e tehen problem

Автор mud ()
Публикувано29.06.04 12:04

Ама много сте задръстени
В балкан трофи са участвали само 9 коли, от които са останали до финала 5, защото другите си тръгнали разочаровани от организацията.
А Вушев се е борил сам със себе си, защото не е имало никой друг от каращите.
Освен това осведомени казаха, че Вушев слухтял всяка сутрин къде ще бъдат контролите и правил яко съкращения

Тема Re: Balkan troffy [re: mud]  
Публикувано29.06.04 12:59

Sega ti kakvo iska6 da kaje6 4e toi si e karal sam.Az puk znam drugo.Ne e sluhtql kade sa kontrolite ne sa kato nqkoi drugi koito prekarvat traseto predvaritelno i znaqt ot kade da karat.A toi nikoga ne go e pravil.VUv varna kato be6e kato ne znaeha traseto se vidq kakvo stana.Sus ladata koqto kakto kazaha nqkoi sled 50-tiq metar 6te se stro6i kakvo stana 2-ro mqsto.Nqma spor prosto.Nqkoi gi e qd i vinagi gledat da si go iskarat na nqkoi.

АвторSofia (Нерегистриран)
Публикувано29.06.04 14:56

Momcheta, bqh na cqloto systezanie ta moga da vi svetna. Pyrvo - road book-yt se dava6e vseki den na samiq start, taka 4e nikoi nqma kak da znae kyde sa postovete. Samite kontroli gi karaha 4ak togava, ta i te nqmaha predstava kyde to4no shte sa. Vyshev si drypna predninata oshte pyrviq den i to s takava razlika, che nikoi nqma6e kak da go nastigne. Te karat za obshto vreme ot 4-te dena, a ne vseki den pootdelno. Ivo Vyrbanov s bratq Flex go sledvaha prez cqloto vreme, Madgo i Vojda syshto, no te zagubiha 1 4as pyrviq den, zashtoto pomagaha na edin ekipaj, i ne mojaha da navaksat. Tova e pyrvata troika.
A ekipajite namalqha, zashtoto nqkoi se s4upiha, a drugi ne mojeha da otsystvat v ponedelnik ot rabota. Vse pak v4era bqha 6, no Zagorski se s4upi to4no predi finala.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.