|
Тема
|
Balkan troffy
|
|
| Автор | gotin (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.06.04 22:30 |
|
|
Kak mina sastezanieto be kolegi? koi uchastva? Tozi pat go propusnax zashtoto imax rabota? I koi specheli?
|
|
|
Тема
|
Re: Balkan troffy
[re: gotin]
|
|
| Автор | kolio (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.06.04 22:39 |
|
|
i az go propusnax no sigurno pak sa parvi ili Kralev ili niakoi drug ot nategachite!!!!!!!!
|
|
|
Тема
|
[re: kolio]
|
|
| Автор |
DJ_DAVEL (OFF-ROAD_MANIAC) |
| Публикувано | 28.06.04 22:40 |
|
|
GRE6KA.Vu6ev e purvi.Kak ti se struva tova.sled nego e toyota!ama to4no na kogo ne znam
Ni6TO NE MOJE DA SE SRAVNI S OFF ROADA
|
|
|
Тема
|
[re: DJ_DAVEL]
|
|
| Автор | kolio (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.06.04 22:43 |
|
|
Sorry, nemoga da poviarvam che niakoi xora sa propusnali da se iziavat tozi pat!
|
|
|
Тема
|
[re: kolio]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 28.06.04 22:49 |
|
|
xaxa.Zna4i ima mnogo hora koito hvurlqt mnogo pari v toq sport za da pe4elqt a ima i drugi koito s karane pe4elqt.!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | borko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.06.04 22:56 |
|
|
Az ne viarvam Kralev da si plashta zashtoto toi kara barzo i dobre ama za drugite neznam. Viarno che niakoi karat za udovolstvie a drugite za slava. Kakvo shte kazete?
|
|
|
Тема
|
[re: borko]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 28.06.04 23:23 |
|
|
taka.Kralev ne znam dali kupuva.Ama ne vqrvam.Makara da ima pari.I da moje da moje da kupuva.Imam info za nqkoi koito kopuvam ama nqma da davam imena i opisania.Drugo.Nali tova se pravi za udovolstvie.Tova 4e ima nqkoi koito gledat da se dokajat ne6to tova si e tehen problem
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
mud () |
| Публикувано | 29.06.04 12:04 |
|
|
Ама много сте задръстени
В балкан трофи са участвали само 9 коли, от които са останали до финала 5, защото другите си тръгнали разочаровани от организацията.
А Вушев се е борил сам със себе си, защото не е имало никой друг от каращите.
Освен това осведомени казаха, че Вушев слухтял всяка сутрин къде ще бъдат контролите и правил яко съкращения
|
|
|
Тема
|
[re: mud]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 29.06.04 12:59 |
|
|
Sega ti kakvo iska6 da kaje6 4e toi si e karal sam.Az puk znam drugo.Ne e sluhtql kade sa kontrolite ne sa kato nqkoi drugi koito prekarvat traseto predvaritelno i znaqt ot kade da karat.A toi nikoga ne go e pravil.VUv varna kato be6e kato ne znaeha traseto se vidq kakvo stana.Sus ladata koqto kakto kazaha nqkoi sled 50-tiq metar 6te se stro6i kakvo stana 2-ro mqsto.Nqma spor prosto.Nqkoi gi e qd i vinagi gledat da si go iskarat na nqkoi.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | Sofia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.06.04 14:56 |
|
|
Momcheta, bqh na cqloto systezanie ta moga da vi svetna. Pyrvo - road book-yt se dava6e vseki den na samiq start, taka 4e nikoi nqma kak da znae kyde sa postovete. Samite kontroli gi karaha 4ak togava, ta i te nqmaha predstava kyde to4no shte sa. Vyshev si drypna predninata oshte pyrviq den i to s takava razlika, che nikoi nqma6e kak da go nastigne. Te karat za obshto vreme ot 4-te dena, a ne vseki den pootdelno. Ivo Vyrbanov s bratq Flex go sledvaha prez cqloto vreme, Madgo i Vojda syshto, no te zagubiha 1 4as pyrviq den, zashtoto pomagaha na edin ekipaj, i ne mojaha da navaksat. Tova e pyrvata troika.
A ekipajite namalqha, zashtoto nqkoi se s4upiha, a drugi ne mojeha da otsystvat v ponedelnik ot rabota. Vse pak v4era bqha 6, no Zagorski se s4upi to4no predi finala.
|
|