|
Тема
|
prodavam zlatni 20dolara ot 1901godina
|
|
Автор | pinko (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.11 16:17 |
|
nekoi da mi kaje nekva zena
| |
Тема
|
Re: prodavam zlatni 20dolara ot 1901godina
[re: pinko]
|
|
Автор |
e-m-o 2 (непознат) |
Публикувано | 06.11.11 18:38 |
|
Няма да ти кажем цена - ти продаваш и определяш цена но трябва да качиш снимка за да се разбере за какво става въпрос.А ние ще преценим и ще дадем мнение после ти ще си прецениш за колко да продаваш.
| |
Тема
|
[re: e-m-o 2]
|
|
Публикувано | 06.11.11 20:27 |
|
2000 лева искам
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бзънн (бъгната) |
Публикувано | 06.11.11 22:51 |
|
Първият пинко трябва да е пътувал доста бързо, преди да пише втори път. Различни градове.
| |
Тема
|
[re: Бзънн]
|
|
Автор | лeлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.11 09:04 |
|
Може и да е пътувал човека-за 1 час се стига между два града,а и много често има софийско айпи и в други градове(въпрос на доставчик).Въпрос на модем и устройство...
А може и да са писали двама различни,но не това е страшното...
Мен ме изумява,че явно хората наистина не трябва да си позволяват да пишат смело и нормално в този форум...
Щом като се спомене злато(или нещо ценно) и се следи айпи адрес?
Това е срамно...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 07.11.11 12:08 |
|
da nekoi drug e pisal ot moe ime
| |
Тема
|
[re: лeлe]
|
|
Автор |
Бзънн (бъгната) |
Публикувано | 07.11.11 23:36 |
|
Писах ти по-дълго, но няма смисъл. Аз съм прост клубар с чистачески функции във ваша услуга. Не работя в дир, не разбирам от нумизматика и не ме интересува къде сте. Дразня се когато се бъзикат с нерегистрираните, затова проверих. Виждам само част от айпитата, не изцяло, така че дишай, няма да дойда у вас. Да не реши човек да ви е полезен с нещо и веднага ченге, хакер или батман ще го изкарате. Лесно се разбира къде пиша, за какво си говоря и изобщо каква съм, един от друг трябва да се притеснявате повече, отколкото от мен.
| |
Тема
|
[re: Бзънн]
|
|
Автор | no-cnokoйнo (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.11 11:23 |
|
Дишам си аз и си се рея,няма какво да ми тежи на раменете,чистата съвест е безценна!
И не е задължително,човек да има позиция само по проблеми,които лично го засягат,нали така?
А иначе целия форум е един огромен бъзик,но милиционерщината дразни и няма как да не е така,след като цялата страна е затънала в нея,та дори си позволиха вече и изборите да манипулират и то не както е ставало преди,а съвсем открито,нагло и безцеремонно.
Такива ми ти работи...
| |
|
|
|
|