Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:46 28.10.25 
Хоби, Развлечения
   >> Нумизматика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпроснови  
АвторБHБ (Нерегистриран)
Публикувано19.04.10 21:25

Имам въпрос отностно продажбата на нови юбилейни монети. Само в БНБ в София ли се продават? Знам, че в ПИБ също продават златни, но ме интересуват българските нови сребърни монети. Та като излезе някоя нова монета от каде мога да си я закупя от Варна примерно? И след колко време след обявяването и?

Тема Re: Въпроснови [re: БHБ]  
Автор moket1 (новак)
Публикувано20.04.10 00:18

Българска народна банка (БНБ) - клон Варна
Адрес Варна - ул. Цариброд 23
Телефон 052 602 927, 052 602 922

Тема Re: Въпроснови [re: moket1]  
АвторБHБ (Нерегистриран)
Публикувано20.04.10 01:52

Сигорен ли си че продават монети? Блогодаря за отговора!

Автор moket1 (новак)
Публикувано20.04.10 09:35

Хич не е като да съм сигурен.
Но биха ти дали повече инфо.
Конкретно сребърни монети продават и в търговските банки на същата цена на която са излезли от БНБ и още е налична в БНБ.
Все пак какво точно искаш и откъде си?

АвторБHБ (Нерегистриран)
Публикувано20.04.10 12:22

От Варна съм, интересувам се новата монета "Белогратчишките скали" като излезе от каде мога да си я купя. Защото когато излезе "Борис Христов" 5 пъти в продължение на 2 седмици ходих в ПИБ и все ми отговаряха, че все още я чакат и накрая аз не можах да я дочакам:) За това ме интересува дали БНБ Варна продават монети, понеже аз знам, че не работят с клиенти.

Автор moket1 (новак)
Публикувано20.04.10 12:30

Освен да питаш сега ПИБ-а дали ще я пускат, ако не някой от София да ти я прати.

Пиши ако искаш на moket1@abv.bg

Редактирано от moket1 на 20.04.10 12:31.

АвторБHБ (Нерегистриран)
Публикувано20.04.10 16:02

Ок. Благодаря за отговора и за предложението. Възможно е да потърся попоща ти.

Автор moket1 (новак)
Публикувано20.04.10 16:34

Няма проблем. Май, май натам отиват нещата. :D

Автор geleznia (geleznia1)
Публикувано21.04.10 17:49

колега наистина пиб продават монети,НО както ти писа човека наи добре си намери начин да пазаруваш от БНБ.Относно новата монета излиза на 22.04.2010.Цена 54лв. Успех

.

Тема Re: Въпроснови [re: geleznia]  
Автор Driver91 (непознат)
Публикувано21.04.10 19:13

И аз знам, че клон Варна на БНБ не работи с клиенти, а само с банки. ПИБ продават монетите, които излизат, но стигат с около 2-3 дена закъснение и ако тиража е малък, или не стигат, или са много малко. Чувал съм че от монетния двор има вариант за запазване, но се плаща предварително. Не съм запознат как става, може да им пратиш съобщение.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.