Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:05 05.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Нумизматика
*Кратък преглед

Тема ПРОДАВАМ "СВ. НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ"  
Авторalfa (Нерегистриран)
Публикувано01.09.09 23:18

Продавам 10 лв. "Св. Николай Чудотворец", знам приблизително колко струва така че ако някой дребен мошеник е решил да предлага суми от порядъка на 50 лв. по-добре да не си прави труда да си мори пръстите...

Очаквам предложения за цени във форума. От София съм. Давайте и контакти, но както вече казах - отговарям САМО на сериозни предложения...

Тема Re: ПРОДАВАМ "СВ. НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ"нови [re: alfa]  
Авторивaн (Нерегистриран)
Публикувано02.09.09 08:47

ПРОДАВАЧЪТ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА!!!!!
НАУЧЕТЕ ГО НАЙ-НАКРАЯ!!!
КАТО СИ КУПУВАШ СИРЕНЕ ИЛИ СИ ПЛАЩАШ КАБЕЛНАТА НЕ КАЗВАШ ТИ КОЛКО ЖЕЛАЕШ ДА ПЛАТИШ!!!!
УСПЕХ С МОНЕТАТА, ХУБАВКА Е :)

Тема Re: ПРОДАВАМ "СВ. НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ"нови [re: ивaн]  
Публикувано02.09.09 12:40

А дали можеш да си купиш монети в бакалията или на касата на кабеларките?!? Или на касите на БНБ поне? А-а-а, извинявай забравих че там е изчерпана

... Еми точно в такива случаи отново заработва принципът на търсенето и предлагането. Ако аз обявя твърде висока цена, няма да мога да я продам. Ако купувач ми предложи твърде ниска, няма да я получи. Затова е просто въпрос на ДОГОВАРЯНЕ. Както писах знам ОРИЕНТИРОВЪЧНО колко струва, но колко точно е готов да плати купувач, е друг въпрос... Затова и чакам техни предложения...

Тема Re: ПРОДАВАМ "СВ. НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ"нови [re: ивaн]  
Публикувано02.09.09 22:49

Миии добре ако толкова държите да предложа цена - 250 лв. с малки уговорки. Монетата е в капсула, неотваряна, със сертификат.

Автор Driver91 (непознат)
Публикувано03.09.09 10:26

Аз предлагам малка уговорка на стойност от 120-130 лв Съгласен ли си?

Тема Re: ПРОДАВАМ "СВ. НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ"нови [re: Driver91]  
Публикувано03.09.09 13:36

Съгласен съм, казвай бързо къде живееш, за да хващам автобуса и да ти я донеса на крак!

Толкова се радвам че най-сетне се намери купувач, че даже още днес ще ти я донеса... Бързо казвай, че направо съм на един крак от кеф!!!

Авторпeпe (Нерегистриран)
Публикувано03.09.09 13:51

Аз пък ти предлагам 1 500 марки.
Какво и е на офертата от 130лв, повечето напоследък се продават за толкова!
Не ми казвай, че не знаеш.
Иначе гледам, разбираш ти от микроикономика "търсене-предлагане".
Първо не казваш никаква цена, а после изведнъж двойно на реалната, няма как да има "търсене", при такова неадекватно "предлагане".............
Ай със здраве.

Тема Re: ПРОДАВАМ "СВ. НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ"нови [re: пeпe]  
Публикувано03.09.09 14:09

Не предложих цена точно заради такива умници като Шофьора, и защото не мисля че е удачно сравнението на монети с килограм сирене - мисля че това е пазар, на който и продавач и купувач трябва да се договорят за цената. Защо щом и той знае цената и аз би трябвало да я знам той не предложи преди мене? На ударени ли ша са прайм?!?!! Попрочетох доста теми преди аз да пиша, и ми стана ясно, че е пълно с терикатчета на дребно от типа: "... monetite ti ne struvat ni6to pi6i mi na xxxxxxxxx@xxx.xx... da ti dam dobra cena...". Аз лично си признавам че не разбирам много, имам сравнително скромна колекция, и се радвам че има и хора като тебе които знаят за какво става въпрос. Има и редовните търгашчета които само чакат някой "шаран" да пише. Не искам да им развалям бизнеса, но няма аз да ги изхранвам.

С най-добри чувства.

Авторl (Нерегистриран)
Публикувано03.09.09 14:22

Яко безмислена тема......

Автор Driver91 (непознат)
Публикувано05.09.09 17:33

Чесно казано, когато писах тази цена повече си мислех за малката Св. Георги. Сега като се зачетах отново видях че става дума за Св Николай.
Искам да се извиня за грешката

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.