Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:45 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Нумизматика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема 2-левки от 1882г.нови  
Автор Bushman (maYJor)
Публикувано07.06.09 21:33

Продавам 10 двулевки от 1882-ра:

Ако има мераклия да даде 160 лева за 10-те, да пише тук или да звъни на телефон 0893 384 209. Хайде, че не останаха...

The storm is coming...

Редактирано от Bushman на 07.06.09 21:34.

Тема Re: 2-левки от 1882г.нови [re: Bushman]  
Автор kudo6a (новак)
Публикувано08.06.09 11:03

Я и аз да предложа тези.

Тема Re: 2-левки от 1882г.нови [re: kudo6a]  
Автор Bushman (maYJor)
Публикувано08.06.09 12:55

Петолевките ме грабват. Кажи цена за тях или предложи замяна, ако те интересува нещо.

А, забравих да напиша, че бих разменил тези двулевки за някакви петолевки, без особени претенции към качеството им.

The storm is coming...

Редактирано от Bushman на 08.06.09 13:00.

Автор kudo6a (новак)
Публикувано08.06.09 16:22

skype gambler747

Тема Re: 2-левки от 1882г.нови [re: kudo6a]  
Автор Bushman (maYJor)
Публикувано10.06.09 10:43

Aми аз нямам Skype, що не ми драснеш на мейла и може да се разберем нещо... Кво бе, скъпи ли са ви тия 2-левки по 16 лева? Хайде пък да ги намалим тогава, 10-те за 150 лева, какво ще кажете?

The storm is coming...

Авторaaa (Нерегистриран)
Публикувано10.06.09 22:00

ами малко се цупят, защото тези монети се намират и по 12 лева в добро качество

Тема Re: 2-левки от 1882г.нови [re: aaa]  
Автор Bushman (maYJor)
Публикувано11.06.09 10:49

Ха-ха, дааа, явно е така... Когато фактите говорят... Добре де, къде се намират тия по-евтини монети, и аз бих искал да си купя. Може ли да обясни някой, освен първата събота на месеца в Търново, кога и къде се правят сбирките?

Явно съм останал с погрешно впечатление за цените, щото като си харесам някоя монета и питам колко струва, ме хвърлят в музиката с някакви цифри... Петолевки на Фердинанд по 70 - 80 лева, егати...

The storm is coming...

Авторpepe (Нерегистриран)
Публикувано11.06.09 11:06

Приятел, тъкмо мислех да ти пускам линк от страницата на аукциона. Да ти покажа, че монети в твоето качество се намират от 4.50 до 15.00лв най много.

И виждам как си пуснал там почти най скъпата оферта!!!

Вярно тука има и баламурници, ама не всички сме такива!

Вярно двулевка, на която се чете "България" по знамената и се виждат ребрата на лъвчетата, може да состигне цените които говориш, но твоите са МНООГО ДАЛЕЧЕ от това качество и някакси допускам, че това ти е много добре известно!
Специално твоите гравитират около цената на среброто т.е. около 4.5лв на монета, който даде отгоре супер.

Нямам за цел да те обидя, просто си казвам мнението.
Айде със здраве и умната. :)

Тема Re: 2-левки от 1882г.нови [re: pepe]  
Автор Bushman (maYJor)
Публикувано11.06.09 12:43

ОК, ОК. Приемам експертната оценка. Не ви смятам за баламурници, наистина мислех, че тази цена е реална. Щом съм сбъркал - вие ще ме поправите. Аукциона не е критерий, преди малко гледах там 2 стотинки от 1881 за 150 лева, а тя - все едно е мината на шмиргел...

The storm is coming...

Тема Re: 2-левки от 1882г.нови [re: pepe]  
Автор kudo6a (новак)
Публикувано12.06.09 13:11

Тук почти всички оферти се въртят все около цената на метала.
Бахмааму,как пък някой не сложи барем едно кафе нумизматична стойност към цената на метала.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.