|
Тема
|
една монета и още...
|
|
Автор |
spirolopata (непознат
) |
Публикувано | 23.04.09 23:26 |
|
Да попитам за тази монета каква е ако може да се разбере де, щото е дебела патината, медальона пък го потопих в лимонтузу и затова така пожълтя иначе беше зелен, и тези другите неща какви са, че много често се срещат пак не и знам историята.
| |
Тема
|
Re: една монета и още...
[re: spirolopata]
|
|
Автор | kar (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.09 23:34 |
|
Не знам дали не си правиш пиниз но ще ти отговоря.Бронзовата монета е римска провинциална може и централна но е много увредена Медалиона е български месингов пендар за накит-имитация на Франц Йосив,а останалите неща са подкови.
| |
|
Ако потопиш и монетата с дебелата патина и тя шъ светне в жълто,и подобре търси където се намират конски подкови че при тия волските само боклуци се намират.
| |
Тема
|
[re: drwma]
|
|
Автор | spirolopata (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.09 13:52 |
|
Наистина незнам и затова питам, а как да я почистя монетата че да се виждат надписите? и имат ли някаква стойност? Пък за тези подкови ми тя земята прелива от такива всеки път поне по 5 излизат. Най дълбоко съм намирал на 70см.
| |
Тема
|
[re: spirolopata]
|
|
Автор | pfilipopol (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.04.09 15:31 |
|
priatel4e,vijdam 4esega po4va6,
edin savet ot men
otkaji se dokato e vreme,tva nee rabota,
ve4e 6te ni davat po 10g :)
dokato si v na4aloto na patia vra6tai se,posle e po trudno
pozdravi
| |
|
На 70см., много добре не ти е лошо МД-то, дерзаи искам да кажа чеши си крастата, пък ако си раб покорен послушаи го откажи се.
| |
Тема
|
[re: pfilipopol]
|
|
Автор | пpekyпвaч (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.04.09 20:35 |
|
а ние прекупвачите без работа ли искаш да останем като всчки спрете да търсите я????
| |
Тема
|
[re: пpekyпвaч]
|
|
Автор | emo2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.04.09 21:37 |
|
Ами грабвайте лопатите и почвайте да копате.Когато искате да купувате,гледате да свалите цената и горкия тарсач-копач дето се блъска като улав за да нахрани семейството си,остава с пръс в уста.
| |
|
|
|
|