Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:53 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Нумизматика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Helpнови  
АвторVia (Нерегистриран)
Публикувано26.03.09 22:04

Колеги,може ли да ми обясни някои как да си превеждам постовете на кирилица в новия форум на imperio, щото не съм толкова вещ на компа а пък иначе те са големи Българисти ма иконите им са стандартно на англииски.Благодаря предварително, и се извинявам за невежеството.

Тема А, невеж, а пък на ...нови [re: Via]  
Автор пoпПъpвaн (поназнайващ)
Публикувано27.03.09 17:28

... ябанджийски питаш!
Това тук да ти изглежда на някакъв форум на някакъв си имперко?
Че ходи питай там, българисте!

Тема Re: А, невеж, а пък на ...нови [re: пoпПъpвaн]  
Автор47 (Нерегистриран)
Публикувано28.03.09 10:12

Дано си прав ма неам нерви кат бъркат определен Рим с щуротии,то верно че имам колеги дет още си четат императора от каталога на латиница, ма кво да му обясняваш на човечеца за абревиатури и транслации кат си знае само да търка по тупраците и да продава за без пари, Историята-маината и то важно да има за пиячка и лапачка.
А колко бяхме компетентни.

Тема Re: А, невеж, а пък на ...нови [re: 47]  
Авторdrwma (Нерегистриран)
Публикувано29.03.09 23:45

Имаше един стар полицаиски трикр-чукаш по трабата[демек пускаш партенка,за тия които знаят какво значи това]и чакаш да чуеш ехото-по това разбираш какви ливади стоят срещу тебе.

Тема Re: А, невеж, а пък на ...нови [re: пoпПъpвaн]  
Публикувано29.03.09 23:49

Този път сме на едно мнение за имперкото.

Тема Re: Helpнови [re: Via]  
Публикувано30.03.09 08:09

Между другото идеше реч за новоизмъдреният закон за които Кар подхвана тема неотдавна.Виждам обаче че всички реагираме по типичния български начин-всеки да се спасява когато се наложи както може.Жалко е че се оставяме на някакви тъпи канцеларски мижитурки да ни поставят извън закона и да определят кои какъв е,пък всички много добре знаем че същтите тия изнесоха музеите и продължават да го правят.

Тема Re: Helpнови [re: drwma]  
Авторkar (Нерегистриран)
Публикувано30.03.09 12:19

Браво на теб DRWMA,затова ,че нe си безразличен по темата за новия закон и се усещаш за последствията от масовото безразличие!

Тема Re: Helpнови [re: kar]  
Публикувано30.03.09 19:49

Хубаво щеше е да са повече от нас на това мнение.Според мен една неформална организация в това предизборно време би ни свършила отлична работа, и сигурен съм доста от новодомогващтите се до власт ще ни поизчеткат обувките,което ще ни даде някаква възможност да атакуваме тази идиотска недомислица наречена нов закон за..........

Тема Стой си кротко, свиркай си ...нови [re: drwma]  
Автор пoпПъpвaн (поназнайващ)
Публикувано31.03.09 10:43

... еби им мамата ...
Кво ти пука, че се впрягаш?
При Тодор Живкив събирахме и търсехме! При Луканов, ... Костов, царчето, Серго пак така!
Къде живееш - слез на земята! "Неформална организация", луд ли си, що ли ... Че то си има формални организации, с регистрациии, с устави ... Щели да дойдат да ни четкат политиците - боли ги кура за теб и мен, тяхната е опечена. Имаше един такъв фантазьор-ентусиаст, Веско Данов, още е у панделата ... Другия клоун, Дебелия Митьо вдига патърдия, колкото да впечатлява децата и да разсмива знаещите ...
Има си кой да атакува закона, ти си пази задника сам и ще ти е дебел врата.

Не го приемай лично - важи за всички втресени от закон, който не са чели (то и кой ли ще седне зда чете 67 страници членчета и параграфи) ...
Гледайте си рахата, на селско ниво да сте добре с джандармата и кмето(за търсенето), а за колекционерството има време да се притеснявате ... Европата ще си каже тежката дума, като му дойде времето ...

Аре, бай от деда ви поп, ще кажа в някоя молитва добра дума на Шефа за всички добри деца ...

Тема Re: Стой си кротко, свиркай си ...нови [re: пoпПъpвaн]  
Публикувано31.03.09 14:07

Добре казано Попе ма ако некои отнесе 3г.у панделата и некоя хилядарка глоба ще викаме да не сме аз и ти, пък по Европата знаеш си джиткат спокоино по поля и гори не говоря за гърции и турции дет са по тъпи и от нащте.А че ще ни дишат прахоляка по горите па и по полето то е ясно, щот има селища на такива места дето археологическия тъпак не е виждал и няма да види никога щото то от канцеларията не става тази работа, па полицаите са си наши та даже и тук таме колеги.Аде със здраве и да ни споменуваш в молитвите.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.