Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:44 07.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Нумизматика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема SREDNOVEKOVNI BULGARSKI MONETIнови  
Авторfantom (Нерегистриран)
Публикувано10.05.08 10:05

poneje sega kato se porazrovih iz starite postove otkrih mnogo interesni neshtica iskam da obiavia che osven zapalen istinski tursach sum i fen na srednovekovni bulgarski moneti i sum sklonen da otdeliam po niakoi lev za tiah taka che ako ima neshto interesno - fantooom@abv.bg ili tuk ...MERSI

Тема Re: SREDNOVEKOVNI BULGARSKI MONETIнови [re: fantom]  
АвторДyx (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 15:11

Дай точен е-майл

Публикувано14.05.08 16:44

ami tozi e deto sum go dal..ako ne stava eto drug - hades@dir.bg

Тема А ако ми стане ...нови [re: fantom]  
АвторTpъндю (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 17:23

... дали да не ти отпоря ушите, а?

Гейко, научи се да пишеш на БЪЛГАРСКИ!
И после си "събирай" SREDNOVEKOVNI BULGARSKI MONETI, колкото си искаш!
... фантом, хадес, незнамсиквоси ...

Тема Re: А ако ми стане ...нови [re: Tpъндю]  
Авторпpяkop (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 23:22

Тръндьо....като си толкова вещ я сажи това ккаво е...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235776

Тема Re: А ако ми стане ...нови [re: Tpъндю]  
Публикувано15.05.08 08:40

"гейко" и "отпоря" sa dve dumi koito ne sushtestvuvat v bulgarskia ezik ta se chudia dali onaia svinia maika ti nei e dala malko povechko samochustvie ne selianche kato geb koeto se opitva da pouchava drugite za ezika...inache az prosto smeniam fonetikata a ne ezika i po tozi nachin pishat 90% ot horata v on-line prostranstvoto i tova tuka e forum za numizmatika a ne za kompleksirani boklucheta kato teb deto se chudiat s kakvo drugo da iztuknat kato ne mogat s akul....tolkova za vas (ti i tozi sled teb) zashtoto s imam zlatno pravilo s pomiari da ne komunikiram, taka che vzimaite ia onazi snimchica i infatilnite se vuproscheta i v dupeto ..are basta

Тема Re: А ако ми стане ...нови [re: fantom]  
Публикувано15.05.08 12:57

фантоме ...имам доста монети...!кви цени предлагаш?

Тема Re: SREDNOVEKOVNI BULGARSKI MONETI [re: fantom]  
Автор rocт1234 (непознат )
Публикувано15.05.08 18:23

Много ми е любопитно по колко вървят най-евтините български средновековни монети и дали някой продава такива?

П. С. - Извинявам се на автора за offtopic-а

Тема Re: А ако ми стане ...нови [re: fantom]  
Публикувано16.05.08 00:38

ей фантомко ако те набарам ще ти скъсам дупето...ела на сбирката в търново и да те видим какъв отворко си!!!пикльо!!!!!!

Публикувано16.05.08 09:51

прякор......neznam koi te e nauchil da zadavash tolkova tupi vuprosi...kak da ti kaja kakvi ceni predlagam bez da sum ti vidial monetite .... inache na sreshtata v Turnovo sum idval mn puti kogato ima kakvo da se vidi za drugoto vse edno che ne sum te chul ..... et ti mail ako fantooom@abv.bg ako shte pokazvash ako ne produljavai da boksirash krushata....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.