|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Уникални 20 лева!
|
|
Автор |
zeroslav (непознат
) |
Публикувано | 20.10.07 12:21 |
|
Някои интересува ли се от тази банкнота, напълно си са истински само дето в магазина те гледат като полезно изкопаемо :)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184261
| |
Тема
|
Re: Уникални 20 лева!
[re: zeroslav]
|
|
Автор | Beнци (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.10.07 13:14 |
|
Здравей,
прегледах и двете снимки, които си предоставил, и не виждам какво толкова "уникално' има в тази банкнота от най-новите 20 лева, емисия 2005 година.
за повече инфо можеш да погледнеш на сайта на БНБ.
иначе банкнотата е първата възспоменателна и е посветена на 120-тата годишнина от пускането в обръщение на първата българка банкнота от 1885 г.
циркулира от 1.09.2005 г. и е с тираж 250 000 бр.
Поздрави,
| |
Тема
|
|
|
Автор | диkoбpaз (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.10.07 13:19 |
|
в датата преди 2 месеца се търсеше такава
| |
Тема
|
[re: Beнци]
|
|
Автор | d (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.10.07 13:40 |
|
Страхотно изказване!!! Всички знаем, че хората във форума знаят за тази банкнота. Очевидно човека не я е виждал преди, така че можеше просто да му кажеш, че това е юбилейна банкнота и далеч не е уникална.
| |
|
d- е прав, от де да знам ква е, виж за италиански коли ако ме питаш има доста кво да си кажем, но за пари освен тяхното количество друго не ме интересува така че упреците не са на място. Благодаря на останалите които изказаха мнение.
| |
Тема
|
|
|
Автор | sun (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.07 14:06 |
|
вие пък къде видяхте упреци????
обесниха ти доста подробно каква е тази банкнота
| |
Тема
|
|
|
Автор | xaxaxa (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.10.07 10:53 |
|
За италиАнски коли си има други клубове.Приятелю ,за да не се изказваш неподготвен първо проверявай нещтата
| |
Тема
|
[re: xaxaxa]
|
|
Автор | zeroslav (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.10.07 22:29 |
|
Ам да де, нали за тва пиша тука където има хора и разбират от "пари" за да си кажат мнението. А и никъде не съм се изказал, че да съм неподготвен. Още в първия пост ми беше обяснено много точно за какво става дума по въпроса за тая банкнота.
| |
Тема
|
[re: xaxaxa]
|
|
Автор | zeroslav (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.10.07 22:34 |
|
Ам да де, нали за тва пиша тука където има хора и разбират от "пари" за да си кажат мнението. А и никъде не съм се изказал, че да съм неподготвен. Още в първия пост ми беше обяснено много точно за какво става дума по въпроса за тая банкнота. В втория си пост пък помолих да не бъда опрекван за тов акоето незнам и тва е. Не виждам къде съм се изказал неподготвен :) Но наи важното все пак е че разбрах че банкнотата си е чисто и просто не уникална а някакваси юбилеина емися и мога с здраве да си я похарча в някоия кръчма, само дано и сервитьорките я познават че да не ме гледат умно :) Месри на всички за мненията
| |
|
Хе-хе - голяма работа е тая банкнота - аз винаги нося такава в себе си и когато съм на кеф, правя номера с нея - напримерно в кафе или ресторан - наконсумирвам се, давам я и ако отказват да ми я вземат, кротко обм, че нямам други кинти.
Банкнотата си е съвсем редовна, в обращение е, но малцина я знаят. Който го кефи - в БНБ ги продават - 20 за 20. Много е красива.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|