Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:57 02.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Нумизматика
*Кратък преглед

Тема Колко мога да взема за тия монети?нови  
Автор GENDJl (Новобранец)
Публикувано14.03.07 21:23

Ако на някой му хареса дадена монета ще я щракна и от другата страна и ще му я изпратя да я види

Редактирано от GENDJl на 14.03.07 21:37.

Тема Re: Колко мога да взема за тия монети? [re: GENDJl]  
Автор yyh (непознат )
Публикувано14.03.07 21:54

Parvata ti e produpchena toest ne struva nishto.
Vtorata ti e 75% med i 25% nikel + tova v losho kachestvo toest otnovo ne struva poveche ot 1-2 leva sashtoto e i polujenieto pri tretata .
Chetvartata e ot jeliazo no vse pak v malko po dobro kachestvo taka kato ia gledam tai che mojebi kam 2-3 leva za neia ( pri dobri obstoiatelstva ) .
A za ostanalite moga samo da kaja che sashto sa ot medno nikelova splav i nadali ima niakoia mejdu tiah za koiato mojesh da vzemesh poveche ot 3-4 leva no vse pak spored men monetata za koiato mojesh da vzemesh nai mnogo e http://www.picsbg.com/uploads/068e4c3b04.jpg . Uspeh.

Тема Re: Колко мога да взема за тия монети?нови [re: yyh]  
Публикувано14.03.07 22:00

Благодаря за изчерпателната информация така поне знам горе долу коя колко струва Както се досещате тези монети се продават ако някой иска да казва

Редактирано от GENDJl на 14.03.07 22:00.

Тема Re: Колко мога да взема за тия монети?нови [re: GENDJl]  
Авторanastasio (Нерегистриран)
Публикувано16.03.07 23:38

I kolko im iskash?

Тема Re: Колко мога да взема за тия монети?нови [re: anastasio]  
Публикувано17.03.07 08:07

Ами не съм експерт за това и пуснъх поста. 15 лв устройват ли те за всичките.

Тема Re: Колко мога да взема за тия монети?нови [re: GENDJl]  
Авторanastasio (Нерегистриран)
Публикувано17.03.07 09:15

Niama zashto da skromnichish,razbirash si dotolkova za da si gledash interesa.No vse pak i kolegata ti kaza po-gore kakva e cenata na monetite.Az ot 8 leva poveche ne moga da ti dam-s dostavkata shte mi izliazat 12.Dano me razberesh pravilno.

Публикувано19.03.07 10:01

Здравейте anastasio. Напълно Ви разбирам в тая гладна България всеки се старая да оцелее и с малкото което е спеснил гледа да зарадва душата си предлагам Ви следното съгласен ли сте за 10 лв без османската пендара.
С Уважение

Редактирано от GENDJl на 19.03.07 10:04.

Тема Честно да ти кажа множко е.нови [re: GENDJl]  
АвторU= (Нерегистриран)
Публикувано19.03.07 16:45

по скоро 7-8 лв., що не пробваш българските 50 ст. и турската паричка при някой златар, все пак са сребърни.

Евентуално за железните 5 лв. би имало интерес, другите не мисля, че лесно ще ги продадеш.

Авторgaliogalio (Нерегистриран)
Публикувано23.03.09 17:20

da

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.